ورود

View Full Version : سوال: مشکل در setup کردن برنامه ای با دیتابیس

mohandesan
شنبه 12 اردیبهشت 1388, 23:18 عصر
من یک پروژه دلفی را پس از اینکه install کردم با نرم افزار install shield پس از نصب واجرا پیفامی مبنی بر اینکه دیتابیس در مسیر Delphi وجود ندارد می دهد که باید ان دیتابیس را در مسیر دلفی کپی کنم تا اجرا شود من باید چه کار کنم که خودش اتوماتیک پس از نصب از مسیر نصب آن را استفاده کند و نیازی به این کپی نباشد؟

Ahmad Chehreghani
شنبه 12 اردیبهشت 1388, 23:47 عصر
من یک پروژه دلفی را پس از اینکه install کردم با نرم افزار install shield پس از نصب واجرا پیفامی مبنی بر اینکه دیتابیس در مسیر Delphi وجود ندارد می دهد

اين جملتون چقدر سخت بود!
خوب بانک شما چيه؟
با چي به بانکتون وصل مي شيد؟
نمونه برنامه داريد؟(بزاريد اينجا)

mohandesan
یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 16:29 عصر
پایگاه داده از access استفاده کردم زبانش دلفی

daffy_duck376
یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 18:11 عصر
با ado کار میکنید یا bde ؟

mohandesan
یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 19:21 عصر
man ba ADO kar mikonam

daffy_duck376
یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 21:02 عصر
خوب دوست عزیز شما وقتی با اکسس کار میکنی در کانکشن استرینگ نام بانک رو با آدرس نده مثلا توش به این شکل باشه :

Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=db1.mdb;Persist Security Info=False
نه به این شکل

Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=E:\memo\db1.mdb;Persist Security Info=False
در نهایت بانکتون رو در کنار سورس یا EXE برنامه کپی کنید .

Ahmad Chehreghani
یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 22:43 عصر
var dbpath:string;
begin
dbpath:=ExtractFileDir(Application.ExeName)+'\data base.mdb';
ShowMessage(dbpath);
Connection.Close;
Connection.ConnectionString:='Provider=Microsoft.J et.OLEDB.4.0;Data Source='+
dbpath+';Persist Security Info=False';
Connection.Open;

----------------

mafazel
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 10:31 صبح
ضمنا یادتون باشه آخرین باری که برنامه تون رو کامپایل یا اجرا می کنید (که Exe ساخته میشه و بعد از اون exe نصب میسازید) ;Connection.Connected := False باشه. وگرنه وقتی برنامه بعد از نصب اجرا میشه ( موقع ساختن AdoConnection )، قبل از دادن مسیر بانک میخواد به اون وصل بشه و این مورد خطا ایجاد میکنه.