View Full Version : خبر: برنامه ی صندوق قرض الحسنه
K.Mohammadreza
یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 10:24 صبح
سلام به همه برنامه نویسان مخصوصا برنامه نویسان دلفی.
یک برنامه بعنوان پروژه برای کارهای یک صندوق قرض الحسنه بصورت بسیار مبتدی نوشتم. البته مربوط به صندوق قرض الحسنه ای می شود که در مساجد و هیئت ها احداث می شوند و به مردم وام قرض الحسنه می دهند فعلا برنامه اجرائی آن را قرار می دهم ان را دانلود و امتحان کنید اگر سورس آن را خواستید پیام بدهید. تنها نکته ای که در مورد این برنامه می توانم بگویم این است که تماما با استفاده از دستورات اس کیو ال کار می کند و در ماژول این برنامه تنها یک کامپوننت AdoCommand و یک ADOQuery وجود دارد و تمام عملکرد برنامه فقط با همین دو کامپوننت انجام می شود. می توانید این برنامه را از آدرس زیر دریافت کنید:
http://www.MegaShare.com/835851
shahin16
یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 13:25 عصر
با سلام پروژه ای که گذاشتید 2 تا مشکل داره 1- کلمات فارسی را با علامت سوال نشون می ده و2- یوزر پسورد هم می پرسه,,, اگه لطف کنید سورس را هم به روی ایمیلم بفرستید ممنون می شم
shahin.kh16@live.com
as13851365
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 09:47 صبح
برنامه خوبی نوشتی ولی
1 ) برنامه مانند داس تک کاره است یعنی وقتی که می خواهی واریز به حساب داشته باشی دیگه نمی تونی به قسمت های دیگه دسترسی داشته باشی و باید حتما این کار را یا تمام کنید و یا لغو کنید تا قسمت های دیگه قابل دسترسی باشه .
2 ) پنجره ها قابل جابه جایی نیستن که این هم به نظر من یک عیب برای برنامه است
3 ) قابلیت پرینت نداره
4 ) اگر مابین منو ها حرکت کنید یعنی به عبارتی وقتی که زیر منوهای مشتری و ... رو باز می کنید و همان طور ماوس را می برید تا آخر وقتی به منوی خروج می رسید رویداد Onclick آن اجرا می شه ( به خاطر استفاده از اسکین ) به نظر من منوی خروج رو حذق کنی بهتر است .
5 ) در قسمت انتخاب تاریخ هم چون شما از کامپوننت Solar_Calenda (آقای خرسندی)استفاده کردید ( که با کامپوننت VCLSkin مشکل داره ) هنگامی که بخواهید تاریخ رو عوض کنید هر از کاهی پیغام عدم دسترسی به حافظه رو می ده
6 ) بهتر بود که برنامه پسورد پیش فرض نداشته باشه و اگر کاربر خواست به برنامه پسورد دهد در ضمن اگه برنامه را به صورت چند یوز می نوشتید خیلی خوب می شد
حال این ها نکته نظراتی بود که به نظر من اومد
ولی برنامه ی خوبی نوشتی با این که نمی دونم چند سال است دلفی کار می کنید ولی برنامه خوبی نوشتید .
K.Mohammadreza
شنبه 11 مهر 1388, 17:47 عصر
سورس نرم افزار را امروز قرار ميدم تا همه استفاده کنن.
در مورد اون دوستمون هم که نوشته بود تمام کلمات فارسي علامت ؟ شدن بايد عرض کنم که تنظميات زبان فارسي بدرستي روي کامپيوترتون انجام نشده و در مورد دوست بعدي که هم انتقاد داشتن بايد عرض کنم که من چون برنامه تحت داس زياد نوشتم عادت دارم و در ثاني کاربراني که با برنامه ها کار مي کنند اکثر سواد کامپيوتري بالاي ندارن و با کليک روي قسمت هاي ديگر فرم باعث مخفي شدن فرم مي شوند و سعي در نمايش مجدد فرم مي کنند. در مورد پرينت هم بايد عرض کنم که نسخه فروشي نيست بلکه آموزشي است و در مورد بقيه انتقادات هم بايد عرض کنم که سليقه اي درست شده نه بضورت استاندارد
و اما سورس
K.Mohammadreza
یک شنبه 12 مهر 1388, 15:23 عصر
کد يونيت NumberToStr
unit NumberToStr;
interface
uses
Dialogs, Windows, Messages, StdCtrls, Classes, Forms, SysUtils;
function GetNumber(Str: String): String;
function Set3Digit(StrSource: String): String;
procedure _3Digit(var MyEdit: TEdit; TNfEditChange: TNotifyEvent);
implementation
uses StrUtils;
//*******************************TortriX Software*******************************
function GetNumber(Str: String): String;
var
I: Integer;
begin
Result := '';
for I := 1 to Length(Str) do
if(Str[I] in ['0'..'9'])then
Result := Result + Str[I];
end;
//*******************************TortriX Software*******************************
function Set3Digit(StrSource: String): String;
var
i, j: Integer;
begin
Result := '';
StrSource := GetNumber(StrSource);
j := 0;
for i := Length(StrSource) downto 1 do
begin
Result := StrSource[i] + Result;
Inc(j);
if((j mod 3) = 0)and(i <> 1)then
Result := ',' + Result;
end;
end;
procedure _3Digit(var MyEdit: TEdit; TNfEditChange: TNotifyEvent);
begin
MyEdit.OnChange := nil;
MyEdit.Text := Set3Digit(MyEdit.Text);
MyEdit.SelStart := Length(MyEdit.Text);
MyEdit.OnChange := TNfEditChange;
end;
end.
ab1000
جمعه 04 دی 1388, 10:05 صبح
سلام بنده صفر کیلومتر هستم (ولی علاقه مند به دلفی ) لطفا چگونه این یونیت کد رو به برنامه اضافه کنم
ab1000
شنبه 05 دی 1388, 01:34 صبح
بابا ایول یکی هم به داد ما برسه
Batman
شنبه 05 دی 1388, 06:06 صبح
سلام بنده صفر کیلومتر هستم (ولی علاقه مند به دلفی ) لطفا چگونه این یونیت کد رو به برنامه اضافه کنم
شما یه یونیت باز کن(مثلا یونیت 1) و سپس کدها رو به یونیت اضافه کن و بعد برو به یونیتی که میخوای از این کدها استفاده کنی(مثلا یونیت 2) و بعد از منوی file گزینه use unit رو انتخاب کن و بعد هم یونیتت(یونیت 1) رو اضافه کن.و در نهایت هم میتونی از توابع داخل یونیت(یونیت 1)استفاده کنی.
موفق باشید.
ab1000
سه شنبه 08 دی 1388, 17:22 عصر
سلام لطف کنید سورس رو رفع اشکال کنید و بزارین تو سایت ممنون
ab1000
چهارشنبه 09 دی 1388, 20:38 عصر
شما یه یونیت باز کن(مثلا یونیت 1) و سپس کدها رو به یونیت اضافه کن و بعد برو به یونیتی که میخوای از این کدها استفاده کنی(مثلا یونیت 2) و بعد از منوی file گزینه use unit رو انتخاب کن و بعد هم یونیتت(یونیت 1) رو اضافه کن.و در نهایت هم میتونی از توابع داخل یونیت(یونیت 1)استفاده کنی.
موفق باشید.
ضمن تشکر دوست عزیز
لطف بفرمایین سورس رو رفع اشکال کنین و بذارینش تو سایت تا حالشو ببریم اساسی بنده گفتم که صفرکیلومترم ولی واسه اموزش هم شده اینکارو بکنین تا یه پله بیایم بالاحیفه که بخورم زمین.
متشکر
amirisaj
شنبه 31 اردیبهشت 1390, 09:57 صبح
سلام لطفا رمز دیتابیس رو بگزارید
farabad
شنبه 31 اردیبهشت 1390, 14:29 عصر
قسمت کد ورود اطلاعات را که دیدم یک سوال در ضهنم ایجاد شد.اگر اشتباه نکنم شما حالت های خالی بودن editbox هاتون رو یکی یکی چک کرده اید سپس گفته اید اگر همه اونها دارای مقدار بودند اطلاعات را ثبت کن.در صورتی که با کد های کنترل خطا میشد تمام این خطاها را کنترل نمود و حتی صحت داده وارد شده را نیز کنترل کرد.دلیل خاصی داشتید که از این کد ها استفاده نکردید؟
m.amiri
یک شنبه 08 خرداد 1390, 12:24 عصر
سلام
فايل اجرايي لينكش خراب شده
از سورس هم نتونسم اجرا بگيرم ميگه فايل نامبر تو اس تي ارو پيدا نمي كنه
منم تازه دلفي رو شروع كردم البته چندتا زبون ديگه رو فولم
اگه ميشه فايل اجاييو بفرستين به اين آدرس
m.amiri7@gmail.com
m.amiri
یک شنبه 08 خرداد 1390, 17:28 عصر
سلام مهندس
اين سورس برنامه كه گذاشتي اشكال داره
چندتا فايلشو پيدا نميكنه از جمله
NumberToStr و DateFarsi و JRO_TLB, و WinSkinData و SkinCaption, و SolarCalendarPackage
همهگي با پسوند dcu .يه بار دانلود كن ببين چشه
در ضمن لينكه فايل اجرايي هم خراب شده دوباره بزاريد
m.shamami
دوشنبه 09 خرداد 1390, 08:44 صبح
ایراد از برنامه نیست
فقط ایشون یادشون رفته component رو برای ما هم بذارن!!
میتونید خودتون عوضش کنید.
m.amiri
دوشنبه 09 خرداد 1390, 18:39 عصر
ایراد از برنامه نیست
فقط ایشون یادشون رفته component رو برای ما هم بذارن!!
میتونید خودتون عوضش کنید.
سلام دوست من من نميدونم چطوري عوضش كنم ميشه كمكم كنيد از برنامه اجرايي بگيرم
$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 04 اسفند 1390, 23:46 عصر
سلام کل اینترنت و گشتم نمیشه هیج جور این سورس به نتیجه برسه ؟؟؟
کسی نیست کمک کنه ؟
$ M 3 H R D A D $
جمعه 05 اسفند 1390, 16:56 عصر
کسی نیست جواب بده ؟
fahimi
جمعه 05 اسفند 1390, 20:59 عصر
من کامپوننت ها مانند اسکین و تاریخ فارسی و مسیج را برداشتم و مجدد در دلفی 2010 کامپایل کردم
$ M 3 H R D A D $
جمعه 05 اسفند 1390, 23:12 عصر
یعنی الان مشکلی نداره ؟ کچاهاش کم شده ؟ خیلی ممنون که ج دادید
fahimi
شنبه 06 اسفند 1390, 15:11 عصر
چیزی از برنامه کم نشده فقط کامپوننت vclskin که اینتر فیس (ظاهر) برنامه تغییر میدهد و برای ساده شدن سورس کامپوننت Solar Calendar که نمایش تقویم شمسی بود حذف و بجای از edit box استفاده کردم در ضمن برای نمایش پیام ها برنامه نویس محترم از masdlg استفاده کرده بود من بجایی آن از messagedlg استفاده شد
در ضمن برای کم کردن حجم آپلود فایل اجرایی حذف کردم برنامه مجدد کمپایل نمایید
$ M 3 H R D A D $
شنبه 06 اسفند 1390, 17:48 عصر
عزیز رمز دیتابیس و شما می دونید ؟
من می خوام پرداختی و برداشت از حساب هایی که انجام میده و در حد + موجودی یا - موجودی نباشه اونارم دخیره کنه
کار شاده ای هستش یک جدول اضافه تر می خواد
منتها من با دلفی کار نکردم میشه راهنمایی کنید چیکار کنم ؟
$ M 3 H R D A D $
شنبه 06 اسفند 1390, 18:32 عصر
می خوام یک جدول بهشه
که کلید خارجی داشته باشه که همون آیدی دارنده حسابه
2 3 تا فیلدم که بگه فلان آیدی در فلان تاریخ یا برداشت کرد فلان مبلغ و یا پرداخت
در واقع مهمه برام که تراکنش ها قبت بشه و بتونم اونارو ببینم ئ جستجو وو ازین حرفا
fahimi
یک شنبه 07 اسفند 1390, 19:09 عصر
رمز TtX65327 مباشد
برای روش که شما میخواهید بایستی از منطق حسابداری استفاده شود، به فرض برای نگهداری حساب صندوق فیلدهای نام طرف حساب، بدهکار و بستانکار در تیبل ایجاد، واریزی ها در بدهکار و برداشت از صندوق بستانکار ثبت شده .
الی آخر ... متاسفانه برنامه نویس محترم از این روش استفاده نکرده است .لذا تهیه معین حساب و مغایرت گیری با طرف های حساب غیر ممکن است
sadra12345
چهارشنبه 02 اسفند 1391, 14:43 عصر
با عرض سلام
يك فايل دارم نمي دونم كه چه نوع ديتا بيسي است و چگونه تبديل به اكسس ميشه
لطفا راهنمائيم كنيد
ممنون
afshin2010
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 21:50 عصر
اگه امکان داره این کامپونت ها را بزارید NumberToStr و DateFarsi و JRO_TLB, و WinSkinData و SkinCaption, و SolarCalendarPackage
برای دانلود با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.