ورود

View Full Version : گفتگو: استفاده ی سو از کامپوننت های اسکین توسط من :) ... نکن اقا ... نکن !!

FiACKER
یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 12:05 عصر
با عرض سلام خدمت دوستان برنامه نویس

در پروژه ای که در حال حاضر انجام می دم نیاز هست که از اسکین استفاده کنم و من هم از کامپوننت های مختلفی از جمله vcl skin , dynamicFormSkin , Alpha استفاده کردم.
ولی نسخه ی دمو داشتم و وقتی برنامه ام رو کمپایل پیغامی ظاهر می شه که می گه ریجستر نشده است !

من اومدم توسط برنامه ی ollydbg ه عزیز این رو به باد فنا دادم :لبخند:

به خاطره اینکه نمی تونم این برنامه رو بدم ملت تست کنن فقط می خواستم ببینم این کامپوننت هایی که من گفتم ، فقط اخطاره ریجستر نبودن رو اوله برنامه می دن یا کلا محدودیت هایه دیگه ای هم داره ؟

با تشکر

as13851365
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 07:31 صبح
فکر نکنم نیازی به این کار بوده باشه چون کامپوننت های رجیستر شده و یا کرک شده و یا پچ شده به صورت کامل هستن که می تونید از آنها استفاده کنید اگه جستجو می کردید لینک دانلود را مشاهده می کردید.

FiACKER
سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 12:58 عصر
با تشکر ولی معمولا از ورژن های قدیمی کرک پیدا می شد و همینطور برای کامپوننت ها فوق العاده ای مثله الفا نسخه ی کاملی پیدا نکردم ! و مجبور شدم نسخه های دمو رو کرک کنم.

در ضمن vclskin رو نمی خوام ! این dynamicFormSkin و الفا رو خیلی خوشم اومد ازشون.

حالا دوستان در این رابطه اطلاعاتی ندارند که dynamicFormSkin و الفا محدودیته خاصی دارند یا نه !؟
ایا من با خیاله راحت از این اسکین ها در پروژه ام استفاه کنم !؟

توضیح بیشتر :
پروژه ی خراب شده ی من یک پروژه ی بانکه اطلاعاتی هست که برای اینکه ملت فقط به ظاهر می اندیشند:بامزه: می خوام از یکی از کامپوننت های اسکین در پروژه ام استفاده کنم که زیباترین و کارامد ترین اسکینی که دیدم این dynamicFormSkin و الفا بود.
فقط می خوام ببینم نسخه ی دمو این دو تا فقط در ابتدا پیغام ریجستر نبودن رو می دن یا محدودیت دیگه ای دارن ! و من با توجه به وقته بسیار کمم مجبورم به دنبال نسخه ی کامل باشم !؟

as13851365
سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 15:07 عصر
می شه لینک دانلودی از کامپوننت های مزبور (dynamicFormSkin و الفا ) بزاری ؟

FiACKER
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 10:20 صبح
alphaskins.com
or
alphaskin.com
bye

mazand
پنج شنبه 07 خرداد 1388, 00:29 صبح
با سلام خدمت دوستانه عزیز .بر این کار از این نرم افزار استفاده کنید واقعا جالبه Resource Tuner :چشمک: