PDA

View Full Version : گفتگو: امن ترین و سریعترین مرورگر اینترنتی

Netsky
یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 22:43 عصر
سلام .
در این نظر سنجی میخاستم آمار مرورگر های یه خورده آپدیت بشه . البته شاید بگید یه امر تکراری هست . ولی با وجود آمدن نسخه جدید مرورگرهای این نظرسنجی بدرد میخوره .

Netsky
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 00:15 صبح
در ضمن دوستان اگه نظری در مورد مرورگر مورد علاقشون دارن ، میتونن ذکر کنن .
با تشکر ..........

shahab_ksh
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 01:46 صبح
به نظر شما امن ترین و سریع ترین این دو ویژگی در یه مرورگر جمع میشن ؟
مثلا به نظر من سریعترین گوگل کروم و امن ترین اینترنت اکسپلورر هستش

Afshin160
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 07:44 صبح
باسلام ...
من هم با دوستمون shahab_ksh (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=24304) موافقم ... اي كاش سوال را به گونه ديگري طرح مي كرديد .. مثلا" ** شما كار با كدام مرور گر را ترجيح ميدهيد ؟ يا كه سوالتان را در دو جزء و در دو تاپيك مطرح ميكرديد ..
به هر حال من فاير فاكس رو ترجيح ميدهم .

calculus
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 09:43 صبح
من هم با فایر فاکس موافقم!

ولی چند روزی می شه که از flock استفاده می کنم...که مبناش رو فایر فاکس هست و امکانات پیشرفته زیادی داره!

Felony
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 13:32 عصر
از همه نظر Opera رو ترجیح میدم ...

Sundown
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 16:30 عصر
چون من کلا طرفدار اپن سورس هستم پس سعی میکنم تا میشه از اپن سورس ها استفاده کنم.
مرورگرهای اپن سورس خیلی زود ایراداتشون بر طرف میشه.

فقط روباه آتشین

NNASER2AB
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 16:53 عصر
خوب سوال کلیه، ولی بنظرم اینترنت اکسپلورر 7 ، اپرا، فایرفاکس البته این جدول اگه سوالش جور دیگری طرح بشود فرق میکنه

Keyhan Clever
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 17:01 عصر
منتا حالا از Internet Explorer استفاده میکردم ولی از نسخه 8 این Browser که گند زده دیگه ازش خوشم نمیاد.
الآن من فایرفاکس رو ترجیح میدم.

calculus
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 18:14 عصر
شاید یکی از دلایلی که گوگل کروم طرفدارش کمه این باشه که ایران رو تحریم کرده و اجازه دانلود نمی ده...مثل google talk
البته من با hide IP ها تونستم دانلودش کنم...اما موقع install خطا می ده دارایه محدودیت!
واسه همین فایر فاکس همه نظره طرفداراش بیشتره!

MIDOSE
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 18:34 عصر
یکم نظر سنجی مشکل داره چون باید خیلی جوانب سنجیده بشه و این را هم من بر حسب کار کردن بسیار و راحتیش زدم وگرنه جنبه های فنیش را که... فایرفاکس

eAmin
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 21:28 عصر
یه مرورگر خیلی مهم جا مونده!

Safari 4 beta! می شه گفت در حال حاضر سریع ترین مرورگر هست!
این نتایج با تستها و تجربه هست، منابع معتبری هم در اینباره، وجود دارن.
پیشنهاد می کنم، برای یکبار هم که شده از این مرورگر استفاده کنید و خودتون قضاوت کنید ببینید، کدوم یکی از این مرورگر ها بهتر هست، البته بدون تعصب.

Babak.Hassanpour
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 22:54 عصر
وقتی توی لینوکسم (از Iceweasel وKonqueror در دبین و از Opera در اسلکس همیشه همراهم) و وقتی توی ویندوزم از مرورگر IE با افزونه فعال G-Data Webfilter برای بلوکه کردن تمام اسکریپت ها

Ahmad Chehreghani
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 23:21 عصر
اين سوال خيلي کلي هستش
از خيلي جهت ها مي شه يه مرورگر رو ارزيابي کرد
سرعت و اجراي Java Script
حجم نرم افزار و ميزان به کارگيري RAM و CPU
CSS ، کوکي ها و ...

نتيجه نظر سنجي تا الان
فایرفاکس 9
اینترنت اکسپلورر 6
گوگل کروم 1 !!!
اوپرا 3
دیگر مرورگرها...... 0

Unknownlive
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 10:39 صبح
من هرچند IE 8 را خیلی قبول دارم اما اپرا هم در نوع خود بی نظیره

as13851365
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 12:20 عصر
من در حال حاضر از سه مرورگر استفاده می کنم
1 ) opera 9.5
2 ) Internet Explorer
3 ) Mozilla Firefox

در بین اینها از Opera برای انجمن ها و جستجو ها و خلاصه تمام کارها استفاده می کنم به این علت که من همیشه دو سه تا از opera را باز می کنم و در داخل هر کدام هم که پر از تب هستش وقتی هم که برق می ره و یا کامپیوتر ریستارت کنه با اجرای Opera تمام صفحه ها دوباره باز می شه بدون هیچ کونه ایرادی فقط یک عیب داره نمی دونم چی هست که هر از کاهی ( دقت کنید گفتم هر از کاهی ) پیغام می ده که باید بسه بشه و برنامه بسته می شه ولی وقتی که دوباره اجراش می کنی تمام صفحه ها سرجاش هستن و هیچ مشکلی نیست . قابلیت انتقال tab ها هم وجود داره که خیلی کار من رو راه می اندازه

از دوتا مرورگز دیگه هم برای ایمیل و ثبت نام در سنجش و ... استفاده می کنم

بمب منطقی
جمعه 18 اردیبهشت 1388, 15:17 عصر
safari:تشویق:

vcldeveloper
جمعه 18 اردیبهشت 1388, 19:52 عصر
تاپیک ربطی به تالار اخبار نداره، حتی میشه گفت ربط خاصی هم به برنامه نویسی نداره؛ برای همین قفل میشه.

موفق باشید