ورود

View Full Version : کامپوننتهای DevExpress

Nima NT
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 16:37 عصر
نسخه 4.22 بدون هیچ مشکلی در دلفی 2009 نصب میشود.

Moh1361sen
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 22:13 عصر
با سلام خدمت دوستان گرامی
من قبلاً از کامپوننتهای فوق در دلفی 7 استفاده می کردم اما فقط از بخشی از کامپوننتهای آن. آیا این کامپوننتها در Rad2009 هم نصب می شود و یا می بایست نسخه جدید تری را تهیه نمود.
همچنین یکی از مشکلات استفاده از ابزارهای فیلتر گذاری آن است از راهی میتوان متون داخلی آن را به زبان فارسی ترجمه نمود .

naeeme
سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 10:24 صبح
من چون دلفی کار نمی کنم و هیچ اطلاعی از کامپوننتهای اون ندارم این سوال رو دارم که:
1) کامپوننتهای دارای سورس و غیر سورس چه فرقی باهم دارند؟
2) رجیستری اونها چه تفاوتی داره؟ یک پیمانکار ادعا کرده که چون از سورس DevExpress گرید در برنامه اش استفاده کرده، کارفرما در آینده به مشکل رجیستری کامپوننت برنمی خوره، این ادعا درست هست؟
3) در صورت خرید این کامپوننت، محدودیتهای استفاده اون در چی هست؟ تعداد کلاینتها؟ زمان استفاده؟؟
4) آیا این کامپوننت با زبان فارسی مشکل نداره؟(گرید اون)

vcldeveloper
سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 13:43 عصر
1) کامپوننتهای دارای سورس و غیر سورس چه فرقی باهم دارند؟
فرقش در این هست که وقتی شما سورس را دارید، هم می تونید نحوه پیاده سازی یک قابلیت خاص در آن کامپوننت را مشاهده کنید، هم می تونید موقع دیباگ کردن کد، کدهای آن کامپوننت را هم بررسی کنید، و هم اگر نیاز شد که تغییری در سورس آن کامپوننت اعمال شود، یا روزی شرکت سازنده توسعه آن را متوقف کرد، خودتان سورس آن را تغییر دهید، و قابلیت های مورد نظرتان را به آن اضافه کنید.

2) رجیستری اونها چه تفاوتی داره؟ یک پیمانکار ادعا کرده که چون از سورس DevExpress گرید در برنامه اش استفاده کرده، کارفرما در آینده به مشکل رجیستری کامپوننت برنمی خوره، این ادعا درست هست؟
در مواقعی که کامپوننتی با سورس کد به فروش میرسه، معمولا Watermarkهایی در سورس قرار میدن، یا اگر فایل Setup داشته باشه، کدهایی در Setup قرار میدن تا اگر فرد خریدار سورس را جایی بطور غیرقانونی منتشر کرد، بتوانند وی را شناسایی کنند. برای کرک اینگونه کامپوننت ها هم معمولا Watermarkهای مربوط را پیدا و حذف می کنند، و سورس ها را دوباره بسته بندی می کنند. به این ترتیب، وقتی سورس کامپوننت در اختیار شما قرار گرفت، شما می تونید بدون هیچ محودیتی با آن کار کنید.

وقتی کامپوننت بدون سورس عرضه میشه، فقط یک سری فایل باینری در اختیار شما قرار میگیره، پس امکان تغییر کدهای کامپوننت را ندارید، امکان دیباگ کردن آنها را هم ندارید، از چگونگی پیاده سازی قابلیت های مختلف در آن پروژه هم اطلاع چندانی نخواهید داشت. در این حالت، دست شرکت سازنده برای اعمال انواع محدودیت ها بازتر هست، و کرک کردن اینگونه بسته ها خیلی قابل اعتماد نیست، و گاها پیش میاد که کامپوننتی کرک میشه، ولی بعدا معلوم میشه کرک صورت گرفته بر روی عملکرد صحیح کامپوننت تاثیر گذاشته، یا همه محافظت های اعمال شده را رد نکرده، و بعد از مدتی مشکل ایجاد میکنه.

به همین دلیل در کارهای جدی رسم نیست که از کامپوننت های بدون سورس استفاده بشه.

3) در صورت خرید این کامپوننت، محدودیتهای استفاده اون در چی هست؟ تعداد کلاینتها؟ زمان استفاده؟؟

محدودیت های نسخه Trial را می تونید از سایتش دریافت کنید.

نمیدونم، من از گریدش استفاده نمی کنم. به نظر میاد که مشکل نداشته باشه، چون خیلی ها توی ایران ازش استفاده می کنند.

جواد ملاولی
سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 14:15 عصر
نسخه 4.22 بدون هیچ مشکلی در دلفی 2009 نصب میشود.

سلام. بعد از نصب، وقتی دلفی 2009 رو اجرا می کنم هیچ کدوم از bpl ها رو نمی تونه لود کنه. علتش چیه؟

Nima NT
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1388, 13:51 عصر
گاهی این مشکل پیش میاد , باید فایلهای Bpl رو دستی کپی کنید , تو ویندوز ویستا شاخه مربوطه به شرح زیر هست ولی تو XP نمیدونم.

C:\Users\Public\Documents\RAD Studio\5.0\Bpl

سعید صابری
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1388, 20:57 عصر

فقط راست به چپ ساپورت نمي كنه

khorsandreza
جمعه 16 مرداد 1388, 18:17 عصر
مشکلی نیست شما میتوانید بعضی از کامپوننتها را در لفی با استفاد از دستورات API راست به چپ کنید
به پیوست نگاه کنید

behrooz
شنبه 17 مرداد 1388, 13:30 عصر
نظرتون درباره این چیه؟ راه حلی داره؟

khorsandreza
شنبه 17 مرداد 1388, 21:03 عصر
در پست 8 عرض کردم بعضی از کامپوننتها با این روش راست به چپ میشن من هم در بعضی ها این مشکل را داشتم خیلی وقت نگذاشتم از خیرش هم گذشتم