View Full Version : بدون نیاز کردن پروژه به SQL
Unknownlive
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 21:48 عصر
من یه برنامه با C# و SQL 2000 ساختم حالا می خواهم براش Setup را جوری بسازم که طرف نیاز به نصب خود SQL نداشته باشه یکی گفت از طریق SQL Desktop Engine در برنامه های نصب ساز میشه لطفا راهنمای کنید
z.nasiri
شنبه 19 اردیبهشت 1388, 13:03 عصر
سلام
برای اینکه کاربر سستم شما نیاز به نصب sql نداشته باشه می تونید هنگام ساخت setup از برنامتون ازsql express که در اختیار شما می گذاره استفاده کنید،یعنی به برنامه set up خودتون این ورژن از sql را اضافه کنید تا به طور خودکار روی سیستم کاربر نصب بشه ،و از طریق set up خود C# هم این قابلیت در اختیار شماست
حمیدرضاصادقیان
شنبه 19 اردیبهشت 1388, 14:16 عصر
سلام.اگر از sql2000 استفاده میکنید باید نسخه msde رو نصب کنید. برنامه های نصبی مانند installaware خود این مجموعه و طریقه نصب اون رو دارند.
javadaskari
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 23:10 عصر
اصلا اگر sql هم نصب نباشد برنامه کار ميکند.چون هر دو مال microsoft هستند.من امتحان کردم جواب داد.
bahman_akbarzadeh
سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 01:37 صبح
بدون SQL Server امكان نداره بتونين برنامه اي رو كه باهاش كار ميكنه رو اجرا كنين.
در SQL Server 2000 نرم افزاري به اسم SQL Server Desktop Engine وجود داره كه موتور SQL رو راه اندازي ميكنه و در اصل چيزي كه نصب نميشه IDE همين SQL Server هستش. (همون ابزار دستكاري ديتابيس)
تو SQL Server 2005 هم موتور با عنوان SQL Express اومده و شما ميتونين موقع ساخت برنامه نصب، از قسمت PreRequaiers در پراپرتيس پروژه، تعيين كنيد كه به اين ماژول احتياج داره و نحوه دانلود رو روي گزينه دانلود از مسير جاري انتخاب كنين.
در نهايت بعد از كامپايل پروژه ستاپ، فايل هاي نصب SQL Express به همراه dotNet Framework در كنار فايل ستاپ قرار ميگيرن.
فقط موقع نصب در سيستم هاي ديگه بايد فايل Setup.exe اجرا بشه تا خودش نيازمندي هاي اوليه رو تشخيص بده و اگه وجود نداشت نصبش كنه.
داخل برنامه هم بايد در ConnectionString فايل ديتابيس رو Attach كنين.
spicirmkh
یک شنبه 10 خرداد 1388, 20:25 عصر
من از SQL2005 استفاده مي کنم در installshield نسخه msde ندارد و بجاي آن Microsoft SQL Server 2005 Express SP2 است آيا در installaware اين امکان است .
سلام.اگر از sql2000 استفاده میکنید باید نسخه msde رو نصب کنید. برنامه های نصبی مانند installaware خود این مجموعه و طریقه نصب اون رو دارند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.