View Full Version : سوال: دو DHCP sever در شبکه
akram-g
سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 12:12 عصر
سلام
میخواستم بدونم زمانی که در یک شبکه دو تا DHCP SERVER فعال باشد
کامپیوترهای موجود در شبکه از کدام DHCP ،آپی می گیرند.
با تشکر
hraeissi
سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 14:36 عصر
اصلاً نباید باشد چه برسد به اینکه کی از کی میگیرد
لطفاً بفرمائید که چرا بایستی یک شبکه دو DHCP داشته باشد ؟
akram-g
سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 15:30 عصر
کلا"می خواستم ببینم الویت با کدوم dhcp
جوابشم فهمیدم زمانیکه كلاينت برادكست ميكنه هركدوم از dhcp ها زودتر جواب بدن از اون اي پي ميگيره .
hraeissi
سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 22:23 عصر
کلا"می خواستم ببینم الویت با کدوم dhcp
جوابشم فهمیدم زمانیکه كلاينت برادكست ميكنه هركدوم از dhcp ها زودتر جواب بدن از اون اي پي ميگيره .
دوست من اصلاً اشتباه است .
منچهر88
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 18:51 عصر
در جواب دوستمون که گفته اشتباه است باید بگم که اینطور نیست و می توان به هر تعداد DHCP در شبکه داشت و هر کدام که زودتر پیام درخواست IP را دریافت کند به آن پاسخ می دهد.دلیل آن نیز ایجاد تحمل خرابی است تا اگر یکی از سرور ها از کار افتاد شبکه از کار نیفتد.
hraeissi
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 08:09 صبح
در جواب دوستمون که گفته اشتباه است باید بگم که اینطور نیست و می توان به هر تعداد DHCP در شبکه داشت و هر کدام که زودتر پیام درخواست IP را دریافت کند به آن پاسخ می دهد.دلیل آن نیز ایجاد تحمل خرابی است تا اگر یکی از سرور ها از کار افتاد شبکه از کار نیفتد.
متاسفانه اطلاعات شما را در این خصوص نمی دانم ولی این یکی از بزرگترین اشتباهات یک مدیر شبکه است که با این کارش هم اختلال در شبکه ایجاد کند و هم ترافیک شبکه را بالا ببرد .
البته لازم به توضیح است که من هم موافق داشتن پشتیبان هستم ولی در حالت غیر فعال ، تا در صورت اشکال برای سرویس اصلی ، پشتیبان روی خط بیاید .
Identifier
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 09:15 صبح
در طراحی شبکه استفاده از 2 DHCP سزور کاملاً نی معنی است منتها در صورت نیاز بایستی با استفاده از VLANING شبکه را Segment بندی کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.