babamjan
چهارشنبه 23 دی 1383, 12:06 عصر
من توی شبکه یه سرور مستقل دارم که برنامه دبیرخانه روش نصبه و چند تایوزر هم داره که از این برنامه استفاده میکنن حالا تو شبکه اکتیو دارکتوری نصب کردم و درست کار میکنه حالا میخوام اون سرور مستقل رو ببرم تو
domain
حالا میخوام بدونم چجوری باید اکانتهای سرور رو بریزم تو اکتیو دارکتوری تا نخواد از نو یوزر تعریف کنم
در ضمن موقع نصب برنامه دبیر خانه اسم
netbios
کامپیوتر سرور رو برای نصب میخواست میخوام بدونم اگه سرور رو ببرم تو
domain
مشکلی پیش نمیاد و برنامه درست کار خواهد کرد
سوال دیکه من اینه که برای انتقال کامپیوترهای کلاینت به اکتیو دارکتوری این پیام میاد
Enter the name and password of an account with permission to join the domain.
و من برای اینکار یوزر و پسورد ادمین سرور اکتیو دارکتوری رو وارد میکنم حالا میخوام بدونم ایا این کار درسته چون من از این که روی کامپیوتر های کلاینت دونه دونه برم و یوزر و پسورد ادمین سرور اکتیو دارکتوری رو وارد کن خوشم نمیاد مخصوصا که نمیدونم تو کامپیوتر کلاینتها چه خبره منظورم از نظر تروجان و کیلاگر و اینجور چیزها است
ایا شما هم این کارو میکنید یا نه کار دیگه ای انجام میدید؟
ممنون [/quote]
domain
حالا میخوام بدونم چجوری باید اکانتهای سرور رو بریزم تو اکتیو دارکتوری تا نخواد از نو یوزر تعریف کنم
در ضمن موقع نصب برنامه دبیر خانه اسم
netbios
کامپیوتر سرور رو برای نصب میخواست میخوام بدونم اگه سرور رو ببرم تو
domain
مشکلی پیش نمیاد و برنامه درست کار خواهد کرد
سوال دیکه من اینه که برای انتقال کامپیوترهای کلاینت به اکتیو دارکتوری این پیام میاد
Enter the name and password of an account with permission to join the domain.
و من برای اینکار یوزر و پسورد ادمین سرور اکتیو دارکتوری رو وارد میکنم حالا میخوام بدونم ایا این کار درسته چون من از این که روی کامپیوتر های کلاینت دونه دونه برم و یوزر و پسورد ادمین سرور اکتیو دارکتوری رو وارد کن خوشم نمیاد مخصوصا که نمیدونم تو کامپیوتر کلاینتها چه خبره منظورم از نظر تروجان و کیلاگر و اینجور چیزها است
ایا شما هم این کارو میکنید یا نه کار دیگه ای انجام میدید؟
ممنون [/quote]