View Full Version : گفتگو: انتقاد
salar-tak
سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 23:41 عصر
سلام خدمت مدیران محترم
بنده دیگه از این سایت انتظار نداشتم
مگر هدف از راه اندازی این سایت کمک به مردم نیست؟
من تا بحال نتونستم هیچ کمکی از این سایت دریافت کنم
ظاهرا هدف کمک نیست! بلکه فقط و فقط جهت کسب درآمد است.
بنده ظهر امروز تاپیکی با عنوان " درخواست برنامه ای با C++ " در اینجا (http://barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=45)اجاد کردم که با کمال تعجب دیدم آقای Nima_NF (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=46043) این تاپیک رو حذف کردند.
خوب اگر نمی توانید کمکی کنید میتونید سکوت کنید
بنده حذف این تاپیک رو بنا بر ضعف مدیران این انجمن می دانم و مطمئن هستم باز هم با ضعف همین تاپیک من را هم حذف خواهید کرد.
من دیگر به این سایت سر نمیزنم.
متاسفانه بعضی از افراد فقط به فکر منافع خود می باشند.
با تشکر از مدیریت محترم!
MIDOSE
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 00:30 صبح
ببخشید دلیل حذف را که نوشتن.درخواست پروژه ی دانش جویی ممنوع و از کی تا حالا جواب ندادن به پروژه ی دانشجویی ضعف به حساب میاد؟!؟!
Nima_NF
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 00:38 صبح
مهم ترین قانون سایت که بارها ذکر شده است: درخواست انجام تمرینات ممنوع است.
و اما جهت اطلاع عموم، سوال شما:
سلام
ضمن تشکر از سایت بسیار خوبتون، خواهشمندم اگر برنامه ی زیر را دارید برای من ارسال نمائید.
1- ضرب دو آرایه دو بعدی
ممنون و تشکر
اگر منظور شما از کمک، نوشتن برنامه ها و در اختیار گذاشتن آن برای کاربران هست (حتی اگر فرضا چنین سوالی غیر دانشجویی باشد!)، این سایت مکانی برای ردو بدل یا درخواست برنامه های این چنینی نیست.
اگر هدف شما یادگیری هست، می توانید چنین سوالی را در بخش الگوریتم مطرح کنید تا روش انجام این کار را یاد بگیرید.سپس انجام آن با کمترین دانش زبان ++C امکان پذیر است.
ظاهرا هدف کمک نیست! بلکه فقط و فقط جهت کسب درآمد است.چند روزی هست کاربران جدید مدام انتظارات عجیب از ما دارند. اگر می بینید این پست و مطالب را بیان کردم به خاطر این است که با وجود اینکه سرم فوق العاده شلوغ هست و تا صبح بیدار می مانم، ساعت ها در سایت بدون منت فعالیت می کنم و اما با این حال دوستان کم لطفی می کنند ...
احتمالا فکر می کنید چون روزی چند ساعت از وقت ارزشمند خودمان را صرف می کنیم و تا جایی که در دانش خود هست به دیگران کمک کنیم، از آسمان برای ما پول نازل می شود!
دوست عزیز، ایجا همه مدیران بخش ها و ارشد، کاربرانی ساده همانند شما هستند، فقط تنها تفاوت ما با شما بر چسب بنفش رنگ مدیر هست، البته به علاوه جایزه ای ارزشمند تحت عنوان روزی 10 مرتبه انتقاد که کاربران به خاطر اینکه حتی یک مرتبه قوانین سایت را در هنگام ثبت نام مطالعه نکرده اند بیان می کنند.
hamidreza66
یک شنبه 25 مهر 1389, 00:41 صبح
سلام و خسته نباشید
یک انتقاد هم من داشتم
یکی از مدیران سایت یکی از پست های منو بدون دلیل منطقی پاک کرد و وقتی که طی نامه ازش پرسیدم گفت اسم تاپیک رو هم باید عوض کنم چون بیربط هست
در حالی که تاپیک مذکور میتوانست مفیدتر از آنچه که به نظر میومد باشه
از مدیری که به این مشکلات رسیدگی میکنه خواهش میکنم به من نامه خصوصی بده که بتونم نام اون مدیر رو هم با شرح جزئیات بیشتر ذکر کنم
mehdi.mousavi
یک شنبه 25 مهر 1389, 18:36 عصر
سلام و خسته نباشید یک انتقاد هم من داشتم یکی از مدیران سایت یکی از پست های منو بدون دلیل منطقی پاک کرد و وقتی که طی نامه ازش پرسیدم گفت اسم تاپیک رو هم باید عوض کنم چون بیربط هست در حالی که تاپیک مذکور میتوانست مفیدتر از آنچه که به نظر میومد باشه از مدیری که به این مشکلات رسیدگی میکنه خواهش میکنم به من نامه خصوصی بده که بتونم نام اون مدیر رو هم با شرح جزئیات بیشتر ذکر کنم
سلام.
شما هم خسته نباشید. احتمالا اون مدیر بی منطق "مهدی موسوی" نبوده؟ عجب دنیایی شده ها!
یه نفر تو بخش JavaScript و Framework های مرتبط با آن (http://barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=160) یه اشتباهی کرد، عنوان تاپیکش رو گذاشت "مشکل این کدجاوا چیه؟". این تاپیک، دو ایراد بزرگ داشت. ایراد اول این بود که بجای واژه JavaScript از واژه Java استفاده شده بود. ایراد دوم، عنوان نامناسبی برای تاپیک انتخاب شده بود. ایراد اول اونقدر در اون بخش تکرار میشه که اون لحظه بشدت حالم بد شد و فقط جای واژه جاوا نوشتم JavaScript و به ارسال کننده تاپیک نیز هشدار دادم. این مساله باعث شد که بکل فراموش کنم که عنوان مناسبی برای اون تاپیک انتخاب کنم.
از این ماجرا گذشت تا شما اومدید و در انتهای اون تاپیک سوال جدیدی مطرح کردید و این باعث شد توجه من به اون تاپیک دوباره جلب بشه. پست شما رو حذف کردم (که شما اعتراض کردید) و سپس عنوان اون تاپیک رو هم تغییر دادم.
حالا انتظار دارید که یه تاپیک اونجا داشته باشیم با عنوان "مشکل این کد JavaScript چیه؟" و اجازه بدیم هر کسی کدش ایراد داشت، در اون تاپیک سوال خودش رو پست کنه؟ شما به این میگید منطق؟ اینطوری نصف بیشتر سوالهای مطرح شده در اون بخش رو باید به چنین تاپیکی منتقل کنیم، چون اکثر بچه هایی که در اون بخش سوال مطرح میکنن، کد JavaScript اشون بطریقی کار نمیکنه یا با کد JavaScript اشون مشکل دارن.
حالا واقعا این دلائل از نظر شما غیر منطقی هستش؟
موفق باشید.
hamidreza66
یک شنبه 25 مهر 1389, 21:48 عصر
شما بیش از حد سخت میگیرید...
یه سوال من از شما دارم، اگه من 10تا سوال داشته باشم که هر سوال فرضاً سر یک کامنتی نقطه ای یا.. مشکل داشته باشه باشه باید 10تاپیک جدید بزنم؟
سوال من اونقدر ساده بود که فکر نکردم ارزش تاپیک زدن داشته باشه
اینطوری که بدتره اگه بخوام برم تاپیک بزنم
شمای مدیر که بخش رو مدیریت میکنید لازم هست یک جایی مناسب سوالهای این چنینی ایجاد کنید وگرنه رقم تاپیکتون بیخودی بالا میره
من خودم در بخش vb.net تاپیکی با عنوان سوالهای پش پا افتاده ایجاد کردم میتونید برید و ببینید که چقدر هم مفید بوده با 99پست بیش از 2000 بازدید داشته
و البته توضیح هم دادم که لطفاً قبل ارسال هرگونه سوالی اول تحقیق و جستجو کنید
من اینجا انتقاد کردم و خواستم یک مدیر دیگه رسیدگی کنه که شاید شما مشکلی خاصی داشتید که رو کارتون تاثیر گذاشته که چون بیش از حد سخت گرفتید.. سوال من بیش از حد ساده بود
من جستجو هم کردم اما از بس تاپیک های مشابه پیدا کردم ترجیه دادم که در اون تاپیکی بنویسم که با موضوع بیربط نبود
واگر من اشتباهی کردم باز تقصیر شما هست که زودتر اسم تاپیک رو عوض نکرده بودید چون من در اون زمان که موضوع تاپیک رو عوض نکرده بودید در جای بی ربطی سوال نکردم
حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 26 مهر 1389, 10:54 صبح
سلام.یکی از قوانین این هست که هر سوالی باید در یک تاپیک جداگانه ایجاد بشه و عنوان درستی داشته باشه.قرار نیست که هرکسی کد جاوای اون ایراد داشت بیاد بنویسه ایراد کد من چیه.؟ شاید نفر دیگه ای هم دقیقا همین مشکل رو داشته باشه اونوقت نمیتونه به جوابش برسه.یا باید از یک تاپیک که بیش از 15 صفحه میشه همه جوابهارو بخونه یا وقتی جستجو میکنه با 100 تا پست تحت یک عنوان رو به رو میشه که مجبوره همرو بخونه که به جواب برسه که معمولا هم اینکارو نمیکنند و مجدد یک پست جدید ایجاد میکنند.با این اوصاف هم وقت کاربر تلف میشه هم وقت مدیران که مجبورن به جای اینکه جواب سوالات اساسی رو بدن وقتشونو بذارن این گونه تاپیک ها رو اصلاح کنند.
قوانین برای همه ما وضع شده و به نفع همه دوستان هست که از این قوانین پیروی کنند.اگر قرار باشه هرکس برای راحتی کار خودش یک تبصره به این قوانین اضافه کنه که دیگه باید سایت رو تعطیل کرد.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.