ورود

View Full Version : سوال: اجرای خودکار چند عملیات برای بانک

antisocial
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 00:32 صبح
با سلام
من تازه کار با اوراکل رو شروع کردم .تو اینجایی که من کار میکنم به این صورته که نسخه ی سرور اوراکل رو سرور نصبه و نسخه های کلاینت هم رو کامپیوترهایی هستند که درخواست برای سرویس میکنن.و کار به این صورته که اگر سرور خاموش شه باید یه لیستنر جدید برای اوراکل نصب شده برروی سرور هر روز بسازیم (در واقع Reconfig) کنیم.اما این قضیه اصلا منطقی نیست این چه بانکیه که با خاموش شدن هر بار یه نفر باید یه لیستنر جدید بسازه.
آیا راه دیگه ای برای این کار هست که این عملیات ها به طور خودکار فقط با اجرای اپلیکیشن و اجرای یک فرمان همگی خودکار انجام بشه.این هم لیست عملیات ها :
1.بست دادن بانک به اوراکل (برای اولین اجرای نرم افزار
2.ساختن لیستنر (Reconfig کردن)
3.در نهایت وصل شدن به بانک و کار با داده ها
با تشکر

babila
شنبه 19 اردیبهشت 1388, 10:25 صبح
با خاموش شدن سرور لیسینر از بین نمی ره (اطلاعات مربوط به لیسینر در فایل ذخیره می شه نه در حافظه)در صورتی که چنین موردی برای شما پیش میاد باید به دنبال حل مشکل باشین.
برای عملیات اتوماتیک هم می تونیم یا از Job های اوراکل استفاده کنین یا اینکه عملیات رو به صورت Script آماده کنین و با استفاده از فایلهای BAT اسکریپت هاتون رو اجرا کنین.

antisocial
شنبه 19 اردیبهشت 1388, 13:43 عصر
ممنون
میشه بگید اگر بخوایم یه اسکریپت اجرا کنیم چه کار باید بکنیم؟میشه یه نمونه کد بذارید.
با تشکر

babila
یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 10:01 صبح
1- باید یک فایل با پسوند sql بسازی و دستوراتی رو که می خوای داخلش بنویسی.
2-یک فایل با پسوند BAT بسازی و با فراخوانی SQLPLUSW و پاس کردن فایل اسکریپتت به اون فایل اسکریپتت رو اجرا کنی.
3-در آخر هم می تونی از SCHEDULDE TASK ویندوز برای اجرای این فایل BAT در زمانهای دلخواه استفاده کنی.
البته با خود اوراکل هم می شه این کارها رو انجام داد ولی این ساده ترین راهه. یه نمونه هم پائین گذاشتم کافی بعد از اکسترکت کپی کنی تو ریشه درایو C تا اجرا بشه.