ورود

View Full Version : ادیتوری مثل phpDesigner

هواشناس
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 08:47 صبح
بنام خدا
سلام
آیا کسی ادیتوری بهتر از دریم ویوربرای طراحی سایت با زبان asp می شناسه؟ اگه با ادیتور phpDesigner کار کرده باشید می بینید که یک سری قابلیت های فوق العاده داره که در دریم ویور نیست مشابه اون رو برای asp کسی اگه سراغ داره لطفا معرفی کنه.
از جمله قابلیت های مهم و جالب اون در کنترل آنلاین کدها می باشه به طوری که اگر در زمان برنامه نویسی اتفاقی از متغیری درست اتفاده نشه و یا دستوری اشتباه بکار برده بشه سریع اول سطر یک ضریدر قرمز بزرگ می ذاره که متوجه بشی و در ضمن تمام متغیهای مورد استفاده رو در طرف راست صفحه لیست می کنه و همچنین موقع بکار بردن دستوری مثل دستورات حلقه سریع بصورا Highlight در زیر اون دستور راهنمای کاملش باز میشه که اشتباه نکنی و و و و و دها مورد جالب دیگه
من از دریوویور cs4 استفاده می کنم

اللهم صل علی فاطمه و ابوها و بعلها و بنیها

kashaneh
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 10:54 صبح
دوست عزیز ادیتوری با این قابلیت ها را نمی شناسم اما از وقتی مایکروسافت به جای نرم افزار Front Page، نرم افزار Expression Web 2.0 را معرفی کرده، از آن استفاده می کنم که خیلی تفاوت های فاحشی با اون نداره اما کدها را استانداردتر از Front Page می نویسه... گرچه از آن به عنوان ادیتور ASP و ASP.Net وسایر زبانها مثل php نام برده میشه اما به هیچ وجه امکانات معمول یک ادیتور را ندارد... موفق باشی