View Full Version : محاسبه دستمزد
barname_m708
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 17:38 عصر
با سلام خدمت دوستان
در نمونه ای که قرار دادم میخوام دستمزد کارکنان یک شرکت رو به صورت روزانه محاسبه کنم.همون طور که ملاحظه میفرمایید اختلاف ساعت ورودی و ساعت خروج کارکنان رو خودم محاسبه کردم.حالا میخوام در فیلد مقدار دستمزد،مقدار فیلد میزان کارکرد هر کارمند در عدد 2000 ضرب بشه .
لطفا راهنمایی بفرمایید
مهدی قربانی
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 18:21 عصر
سلام
تابع شما رو تغيير دادم به نمونه مراجعه كنيد :
shahab_ss
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 20:38 عصر
سلام،
البته با اجازه استاد قربانی ،
مهدی قربانی
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 23:59 عصر
سلام،
البته با اجازه استاد قربانی ،
سلام
آقا شهاب اختيار داريد اجازه ما هم دست شماست ، تابعي كه زحمت كشيديد نتيجه صحيح رو برنمي گردونه چون بايد نتيجه محاسبه تقسيم بر 60 بشه تا خروجي به عدد درست تبديل بشه
شما براي محاسبه اختلاف 4 ساعت عددي كه بدست مياريد 240 هست كه اگر ضرب در 2000 بشه نتيجه ميشه 480000 در حالي كه اگر 2000 در 4 ضرب بشه نتيجه بايد 8000 باشه پس نتيجه بدست اومده در تابع شما يه تقسيم بر 60 كم داره تا عدد درست رو نمايش بده
تابع :
=Nz(Hour2Minute(TimeDiff([saat_ta];[saat_az])))*2000تابع كامل شده :
=Nz(Hour2Minute(TimeDiff([saat_ta];[saat_az]))/60)*2000
shahab_ss
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 14:19 عصر
کاملا حق با شماست،
البته من از یکی از توابعی که در فایل دوستمون موجود بود استفاده کردم و فرض رو بر این گرفتم که اون تابع آزمایش شده و مشکلی نداره.
به هر حال کار شما اصولی تره و مطمئن تر.:لبخندساده:
barname_m708
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 09:14 صبح
سلام
تابع شما رو تغيير دادم به نمونه مراجعه كنيد :
آقای قربانی با تشکر از راهنمایی شما
آیا امکان داره من مقدار دستمزد رو از روی یک فرم بتونم وارد کنم.یعنی اینکه خود کاربر بتونه مقدار دستمزد رو عوض کنه.
اطفا روی نمونه ای که خودتون فرستادید این مورد رو هم راهنمایی بفرمایید
متشکرم.
مهدی قربانی
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 13:21 عصر
سلام
در كليت موضوع پاسخ مثبته شما با روشهاي مختلفي مي تونيد مقاديرتون رو آپديت كنيد ولي براي پيشنهاد يك راه مطمئن و مناسب دقيقتر توضيح بديد كه چه كاري رو مي خواين انجام بدين .
barname_m708
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 13:57 عصر
سلام
در كليت موضوع پاسخ مثبته شما با روشهاي مختلفي مي تونيد مقاديرتون رو آپديت كنيد ولي براي پيشنهاد يك راه مطمئن و مناسب دقيقتر توضيح بديد كه چه كاري رو مي خواين انجام بدين .
با سلام
چون دستمزد کارکنان در حال تغییر است ،کاربر باید از طریق یک TEXTBOX مقدار دستمزد رو وارد کنه .آیا این امکان وجود داره>؟
مهدی قربانی
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 17:28 عصر
سلام
ببينيد طبق معمول هر كارمندي يك پايه حقوق مشخصي داره كه معمولاً هم سالي يكبار تغيير ميكنه يا در بعضي مواقع در اثر ارتقاء درجه اين رقم دستخوش تغيير ميشه ، اگر اين مبلغي كه شما اشاره كرديد همين پايه حقوقه كه براي اين منظور بهتره يك جدول دريافتهاي ثابت داشته باشيد و بواسطه اون اقدامات لازم رو انجام بديد ولي من متوجه نميشم چرا بايد خود شخص بتونه مستقيماً مبالغ خودش رو اصلاح كنه !!؟ فكر كنم شما براي اين حالت بجاي اينكه به شخص امكان ثبت مبلغ بديد امكان ثبت ساعات كار رو بديد بهتر باشه ، به هر شكل چون مقصود نهايي و كلي شما مشخص نيست نميشه بهتر راهنمايي كرد اصطلاحاً اينجا ورودي و خروجي سيستم مورد نظر شما مشخص نيست كه بر اساس اون بشه گفت كه چه فرآيندي بايد بكار گرفته بشه .
barname_m708
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 18:00 عصر
سلام
ببينيد طبق معمول هر كارمندي يك پايه حقوق مشخصي داره كه معمولاً هم سالي يكبار تغيير ميكنه يا در بعضي مواقع در اثر ارتقاء درجه اين رقم دستخوش تغيير ميشه ، اگر اين مبلغي كه شما اشاره كرديد همين پايه حقوقه كه براي اين منظور بهتره يك جدول دريافتهاي ثابت داشته باشيد و بواسطه اون اقدامات لازم رو انجام بديد ولي من متوجه نميشم چرا بايد خود شخص بتونه مستقيماً مبالغ خودش رو اصلاح كنه !!؟ فكر كنم شما براي اين حالت بجاي اينكه به شخص امكان ثبت مبلغ بديد امكان ثبت ساعات كار رو بديد بهتر باشه ، به هر شكل چون مقصود نهايي و كلي شما مشخص نيست نميشه بهتر راهنمايي كرد اصطلاحاً اينجا ورودي و خروجي سيستم مورد نظر شما مشخص نيست كه بر اساس اون بشه گفت كه چه فرآيندي بايد بكار گرفته بشه .
با سلام خدمت آقای قربانی
من میخوام به جای فرمولی که شما در قسمت محاسبه دستمزد نوشتید به جای اینکه مبلغ 2000 تومان به صورت ثابت در برنامه در نظر گرفته بشه ،این مقدار از طریق یک TEXTBOXاز طریق خود کاربر وارد برنامه بشه.یعنی در هر زمان که کاربر لازم دونست بتونه این مقدار دستمزد رو تغییر بده.
لطفا مشکل منو حل کنید
مهدی قربانی
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 18:29 عصر
سلام
شما يك جدول ايجاد كنيد حاوي مشخصات فرد به اضافه يك فيلد مبلغ و بعد از اين جدول يك فرم بسازيد بطوري كه كاربر فقط بتونه ركورد اطلاعاتي خودش رو زيارت كنه و از اون طريق مبلغش رو آپديت كنه حالا مي مونه موضوع محاسبه مبلغ ، شما در يك كوئري مجموع كاركرد فرد رو ضرب كنيد و نتيجه رو در هر قالبي حالا فرم يا گزارش نمايش بديد ، شروع كنيد هر كجا مشكل داشتيد اطلاع بديد . يا علي
shahab_ss
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 18:29 عصر
چیزی شبیه به مشکل شما در این پروژه وجود داره ، که امیدوار هستم به شما کمک کنه.
یک فرمول ساده در این فایل وجود داره که عدد مربوطه رو از جدول دیگه ای میخونه.
البته من رو ببخشید که بنا به دلایلی از قرار دادن پروژه بصورت کامل معذور هستم.
nabeel
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 20:42 عصر
سلام barname_m708
به جای 2000 در داخل فرمول نام TextBox مورد نظر رو بنویس ( در صورتی که میخوای کارکرد همه کاربرها در یک عدد ضرب بشه )
موفق باشی
barname_m708
شنبه 26 اردیبهشت 1388, 19:21 عصر
با سلام خدمت آقای قربانی
من میخوام به جای فرمولی که شما در قسمت محاسبه دستمزد نوشتید به جای اینکه مبلغ 2000 تومان به صورت ثابت در برنامه در نظر گرفته بشه ،این مقدار از طریق یک TEXTBOXاز طریق خود کاربر وارد برنامه بشه.یعنی در هر زمان که کاربر لازم دونست بتونه این مقدار دستمزد رو تغییر بده.
لطفا مشکل منو حل کنید
تو رو خدا مشکل منو حل کنید
مهدی قربانی
شنبه 26 اردیبهشت 1388, 23:50 عصر
سلام
شما ظاهراً هيچ تلاشي در راستاي راهكارهاي ارائه شده نكرديد وگرنه اين موضوع آنچنان كه شما توصيف مي كنيد لاينحل هم نيست و خيليم ساده هست ولي نكته اينجاست كه بايد ديد اقداماتي كه شما انجام داديد چي بوده ، قرار بر اينه كه اينجا ماهيگيري ياد بگيريم نه ماهي دادن رو پس نتيجه اقداماتتون رو اعلام كنيد ببينيم تا كجا رفتيد بعد بنده يا دوستان در صورتي كه شما مشكلي داشته باشين راهنماييتون مي كنيم ، از دوستان هم مي خوام كه همكاري كنن و اجازه بدن كه دوستمون barname_m708 خودشونم تلاش كنن .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.