ورود

View Full Version : سوال: نصب خود کار NetFrameWork 2. هنگام ستاپ

antisocial
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 17:50 عصر
من میخوام قبل از ستاپ به طور خودکار دات نت فریم ورک رو سیستم نصب بشه.با ویژوال استادیو هم ستاپ میسازم.چه طور اینکار رو انجام بدم؟

noshin2008
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 21:22 عصر
سلام.
خوب شما می تونی نرم افزاری که میخوای رو سیتم بزاری و بعد بری با اینستال شیلد به صورت couste action اون رو به صورت حالا یا siletn اینستال و یا آشکارا نصب کنی .یا اگه کامپوننتهارو نصب کردی از رو خود کامپونتها این کارو انجام بدی
موفق باشی.

با تشکر

antisocial
جمعه 18 اردیبهشت 1388, 19:39 عصر
ممنون
اما من اگر کار با InstallShild رو بلد بودم که این سوال رو مطرح نمیکردم
:قهقهه::لبخند:

noshin2008
شنبه 19 اردیبهشت 1388, 21:13 عصر
سلام
دوست عزیز منطورت چیه.هم سوالو میگم هم اینکه اون کاراکترهایی که دارن میخندن.این کاره خوبی نیست
شما اصلان نمیتونید با اینستال شیلد ستاپ بسازید
اگه اصلا اشنایی ندارید بگید تا من براتون مقاله بزارم.
موفق باشین

باتشکر

antisocial
یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 02:50 صبح
ببخشید.بنده قصد بدی نداشتم.اون کراکترهارو برای وضعیت خودم گذاشته بودم.نه برای شما.
من وقتی با سی شارپ برنامه مینویسم با همون ویژوال استادیو اونو به فایل ستاپ تبدیل میکنم. اصلا تا حالا چیزی راجع به چیزایی که شما نام بردین نشنیدم.اگر یادگیری اونا کار وقت گیر و پیچیده ای نیست ممنون میشم اگر مقاله ای بذارید.
با تشکر
:خجالت:

kiarash_h18
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 10:01 صبح
در اين تاپيك كلا در مورد InstallShield بحث شده :

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=32728

kiarash_h18
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 10:04 صبح
در تاپيك آخر هم لينك دانلود InstallShield + Crack را گذاشتم، اميدوارم كه مفيد باشه.

noshin2008
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 12:34 عصر
سلام دوست عزیز
نمیدونم مشکل شما حل شده یا نه.اما من هنوز دارمن مقاله رو برای شما درست میکنم ببخشید اگه دیر شده
سعی میکنم زود تو سایت قرار بدم

با تشکر

tto_baran
یک شنبه 24 خرداد 1388, 08:35 صبح
سلام دوست گرامي لازم ديدم بخاطر قبول زحمت در مورد مقاله از شما تشكر كنم ، همچنين بعرض برسانم كه بي صبرانه منتظريم .