ورود

View Full Version : پیدا کردن یوزر برای اسپم ایمیل

viper911
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 10:13 صبح
سلام

دوستان من رو سرورم یسری یوزر وی پی ان دارم که یکی از اینها سو استفاده میکنه و اسپم یا جانک ایمیل میفرسته من چطور میتونم اینو پیدا کنم و کاتش کنم؟

ایا نرم افزاری هست که این مورد پیدا کنه نمیئونم چه راهی به نظرتون میرسه؟؟؟
خواهشن هرکی هر چی میدونه بگه و کمک کنه

hraeissi
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 17:59 عصر
تا آنجا که من می دانم برای حل چنین مشکلاتی تنها با استفاده از سرور میل و یا برخی از فایروالهای سخت افزاری که سر راه آن باشد امکانش وجود دارد .

viper911
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 18:35 عصر
تا آنجا که من می دانم برای حل چنین مشکلاتی تنها با استفاده از سرور میل و یا برخی از فایروالهای سخت افزاری که سر راه آن باشد امکانش وجود دارد .
سلام دوست عزیز در مورد میل سرور میتونید بیشتر توضیح بفرمایید؟

online_mansoor2007
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 21:41 عصر
سلام
دوست عزیز برنامه های میل سرور به قول شما این کار رو انجام می دهند اما چون این ویژگی از امکانات اون برنامه های میل سرور هست برای این دوستمون که کارشون چیز دیگه ای هست کاربرد نخواهد داشت . فایروال های سخت افزاری رو اطلاعی ندارم

hraeissi
جمعه 18 اردیبهشت 1388, 11:09 صبح
اگر دسترسی به میل سرور داشته باشید شما میتوانید بسته به نرم افزار میل سرور این کار را انجام دهید . معمولاً اینگونه میلهای مزاحم باعث بوجود آمدن ترافیک می شود که بقیه میلها در صف قرار می گیرند که شما میتوانید از طریق برنامه های میل سرور آن را متوجه شوید .

در خصوص سخت افزار فایروال هم باید بگم دستگاهی مانند Fortigate یک سخت افزار مکمل دارد به نام Fortianalayzer که از دستگاه بالا گزارش دریافت می کند . بطور مثال تعداد میلهای ارسالی از طرف یک کاربر ، با این ترتیب مشکلتان بر طرف می شود

hghyami
جمعه 18 اردیبهشت 1388, 13:22 عصر
شما اگر از فايروال دارى استفاده ميكنى ميتونى پورت ۲۵ رو كامل ببندى. در ضمن از نرم افزارى مثل wireshark mitoonei استفاده كنى و ببينى و ترافيك رو ببينى و بقيه اش هم كه مشخص هست ديگه،

hraeissi
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 08:06 صبح
شما اگر از فايروال دارى استفاده ميكنى ميتونى پورت ۲۵ رو كامل ببندى. در ضمن از نرم افزارى مثل wireshark mitoonei استفاده كنى و ببينى و ترافيك رو ببينى و بقيه اش هم كه مشخص هست ديگه،

فکر نمی کنید این روش مناسب نیست . با این روش صورت مسئله پاک می شود

Identifier
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 09:12 صبح
RRRAS خودش امکان بلاک کردن پورت داره ، یا میتونی از یک Network Monitor استفاده کنی و یوزر مربوطه را شناسایی کتی