View Full Version : سوال: جستجوی ترکیبی با اکسس
great_amin2002
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 22:26 عصر
با سلام خدمت اساتید
برنامه من از AdoQuery و بانک اکسس استفاده میکنه....
من می خوام در 2 یا چند تا رکورد بانک اکسس جستجو داشته باشم به این صورت که مثلا ابتدا در یک Edit موضوع جستجو بشه و بعد که کلیه سرفصل های وارد شده لیست شد (مثلا مطالبات معوق) در یک edit دیگه متن خاصی جستجو بشه و این بار جستجو روی فیلد هایی انجام بشه که قبلا در جستجوی اول پیدا شده بود. ممنون میشم اگه یه نفر کمک کنه از اگه بشه یه نمونه برام بزارین خیلی خیلی ممنون میشم. البته اگه میشه کامل توضیح بدین
merced
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 22:47 عصر
راحت ترين راه اينه كه براي جستجوي اول از Select و دستورات SQL استفاده كني
و براي جستجوي دوم Query رو Filter كني
great_amin2002
جمعه 18 اردیبهشت 1388, 21:26 عصر
قربون شکل ماهت همین کارو کردم از دستورات SQL استفاده کردم مهم قسمت دومش هست که چجوری انجام بشه؟ یه مثال کاربردی می خوام
merced
جمعه 18 اردیبهشت 1388, 22:44 عصر
قربون شکل ماهت همین کارو کردم از دستورات SQL استفاده کردم مهم قسمت دومش هست که چجوری انجام بشه؟ یه مثال کاربردی می خوام
مثال نمي خواد . مثلاً دكمه اول
كه با زدن دكمه اول اجرا ميشه
AdoQuery1.Close ;
AdoQuery1.Sql.Text := 'Select * from Table1 where Field1 = ' + text1.text ;
AdoQuery1.Open ;
حالا يه خروجي مي بينه و طرف (كاربر!) دكمه دوم رو ميزنه
جدول (كوئري) بازه پس:
AdoQuery1.Filter := 'Field2 Like ' + QutedStr('%'+Edit2.text+'%') ;
AdoQuery1.Filtered := True ;
merced
جمعه 18 اردیبهشت 1388, 22:47 عصر
راستي براي خوشگلي كار مي توني در يك فرم شرايط جستجوي اول رو بگيري بعد نتيجه رو تو فرم بعدي نشون بدي . در بالاي اون فرم هم جايي براي عمليات جستجوي ثانويه باشه
M aJi D
شنبه 19 اردیبهشت 1388, 17:48 عصر
سلام.
ببينيد شما ميتونيد از سرچ تركيبي به اين شكلم استفاده بكنيد فقط بايد با توجه به برنامه جاي مناسب استفاده كنيد :
AdoQuery1.Sql.Text := Select * from Table1 where Field1 = ' + edit1.text' and
'Field2='+edit2.text
;adoquery1.open
البته حسن اين دستور اينه كه 2 تا دكمه يا 2تا فرم نمي خواد 2تا فيلد را پر ميكني و دكمه را ميزني اگر بخواي مي توني بجاي (=) از (like) استفاده كني و اين دستور را در onchange هر 2تا editبنويسي.
موفق باشيد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.