View Full Version : گفتگو: پیشنهاد تشکیل گروههای تحقیقی
Unknownlive
جمعه 18 اردیبهشت 1388, 12:04 عصر
با سلام به تمام کاربران سایت برنامه نویس
امروز امده ام تا یه پیشنهادی به کاربران سایت و مدیران بدهم که امیدوارم مورد موافقت مدیران و استقبال کاربران قرار بگیرد
حالا من یه پیشنهادی دارم که برای بخش زبان برنامه نویسی C# می دم اما می تونید در دیگر بخش ها نیز ان را ارائه دهید
حال پیشنهاد:
یک گروه علمی متشکل از کاربرانی که مایل به همکاری هستند تشکیل شده و تحت این سایت مدیریت شوند
هدف:
تحقیق و پژوهش گروهی بر روی پروژه ها،راه حل ها،و حل مشکلات کاربران و تحقیق بر روی مسائل پیچیده و پیشرفته
پیامد ها:
می تواند به سطح ارتقا دیگر کاربران کمک کند و همچنین باعث پیشرفت زبان برنامه نویسی شود.می تواند به مجله الکترونیکی سایت نیز کمک کند.(بخش مربوطه را بر عهده این گروه بگذارید)
نوع فعالیت ها:
کار گروهی بر روی پروژه های مخصوص،تحقیق ها و جمع اوری اطلاعات
من به عنوان اولین فرد از طرح خودم پشتیبانی می کنم حالا تصمیم با دیگران.اگر موافق هستید تا این کار را شروع کنیم اعلام نمایید همچنین مدیریت بخش نیز لطفا نظر خود را بدهد.
shervin_agh67
جمعه 18 اردیبهشت 1388, 12:37 عصر
قراره به زودی تحولات زیادی در سایت رخ بده که یکیش تشکیل همین گروه هاست .
salehbagheri
جمعه 18 اردیبهشت 1388, 16:43 عصر
در كل ايده خوبيه! ولي يه چيز كه مهمترين عامل در تشكيل چنين گروههايي هست، حس مسئوليت پذيري هست كه هنوز در بين بيشتر كاربران اينترنتي جا نيافتاده!
Unknownlive
جمعه 18 اردیبهشت 1388, 19:39 عصر
از نظرات شما متشکر و با شما اقای باقری موافقم
kiuhnmgtrdcv
جمعه 18 اردیبهشت 1388, 23:24 عصر
پیشنهاد خوبیه بهتره اسم گروههایی که دوستان مایل به همکاری هستند بنویسند تا علایق و زمینه های مشترک مشخص بشه
برای مثال من به برنامه نوسی smart device و اینترنت و شبکه در سی شارپ علاقه مندم..
Felony
جمعه 18 اردیبهشت 1388, 23:38 عصر
ایده ی جالبیه ، مخصوصا اگر برای تمامی بخش ها در نظر گرفته شه تا همه کاربران در ارتباط با موضوع مورد علاقه ی خود فعالیت کنند ...
Unknownlive
شنبه 19 اردیبهشت 1388, 19:07 عصر
70 نفر بازدید کردن،5 نفر پست دادن و تنها 3 نفر که خودم یکی از اونام رای دادن :متعجب:
xxxxx_xxxxx
شنبه 19 اردیبهشت 1388, 19:16 عصر
از 4 يا 5 سال پيش چنين پيشنهاداتي وجود داشتند. اما هيچ وقت استقبال نشده.
فكر مي كنم مهمترين دليلش هموني باشه كه تو پست سوم مطرح شده!
msoleiman
شنبه 19 اردیبهشت 1388, 19:29 عصر
با سلام و عرض ادب پیشنهاد ، پیشنهاد عالی و بی نظیری است . فقط مشکل اینجاست که بقول دوستمان هنوز مسئولیت پذیر نشده ایم . (به ویژه کاربران اینترنتی ) حالا من هم با اطلاعات بسیار ناچیزم در خدمت هستم . من در زمینۀ دلفی و #C آمادۀ همکاری هستم .
البته میزان اطلاعاتم در زمینۀ دلفی بیشتر از #C است . گرچه هیچ چیزی نمیدانم .
به قول آن دانشمند تا به آنجا رسید علمم که بدانم هیچ نمیدانم .
Unknownlive
یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 10:54 صبح
یعنی بلاخره هیچ کسی پیدا نمیشه که این حس را داشته باشه تا بشه گروه تشکیل داد! به نظر من اگر مدیران سایت مدیریت کنند تا همچین گروهی تشکیل بشه بهتره در واقع باید حمایت کنند!!!
shervin_agh67
یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 15:57 عصر
همین جوری که یک دفعه ای همه کارها درست نمیشه که . باید امکان سنجی بشه . شما هم مطمئن باش که مدیران نظرات شما رو دیدن و دارن روش کار میکنن به زودی خبرش اعلام میشه .
el_abdollahi
سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 01:55 صبح
چرا من نميتونم راي بدم؟
niloofar norouzi
سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 11:40 صبح
منم نمی تونم رای بدم:ناراحت:
SamaPic
سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 17:56 عصر
با سلام.
من هم موافقم.
می شود رهبر این گروه ها با یک نظر سنجی در داخل هر بخش صورت بگیرد.و کاربری که بیشترین رای را آورد با قبول و پذرفتن مسئولیت ها (به همراه تشریح آنها) این وظیفه را به عهده بگیرد.
البته باید کسانی که قصد عضویت در این گروه ها را دارند توسط مدیر بخش تایید شوند.البته بهتر است کمی هم فضا به جوانتر ها داده شود تا کمی وارد شوند.
من در بخش سی و php به علاوه ی شبکه اعلام آمادگی می کنم.
نظر سنجی هم کار نمی کند.
خدانگهدار.
azad.aminian
شنبه 02 خرداد 1388, 17:05 عصر
پیشنهاد خوبییه چون دسته بندی در همه امور باعث راحتی کاربران می شود.
موفق باشید
Saeed_m_Farid
یک شنبه 03 خرداد 1388, 21:07 عصر
چرا من نميتونم راي بدم؟
مدیرای محترم یه فکری واسه این مورد نمی کنن؟ یا دلیلی داره که نمیتونیم رای بدیم؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.