ورود

View Full Version : سوال: گزارش پویا

sokotn2008
جمعه 18 اردیبهشت 1388, 15:03 عصر
با سلام به همگی
من در حال کار کردن با کریستال ریپورت هستم می خواهم یک گزارش پویا بسازم حالا یه مشکلی هست می خواستم بدونم چطور می شه یک فرم را به دلخواه کاربر نمایش داد بهتر بگم مثلا کاربر اول می خواهد نام وسط صفحه قرار گیرد و فامیل زیر آن اما کاربر بعدی می خواهد نام را در سمت راست و فامیل را روبروی آن بنویسد چگونه می توان قرار گرفتن فیلد در گزارش را به دلخواه کاربر کرد مثلا به آن مختصات داد که فیلد نام را در مکان 100 و 50 قرار دهد درواقع محل را کاربر تعیین کند و فرم چاپی به دلخواه کاربر باشد نه به دلخواه خودمان .

mpmsoft
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 12:38 عصر
دوست عزیز شما می تونید از نسخه 10 کریستال استفاده کنید

این بسته یک ابزار طراحی گزارش OCX به شما می ده که می تونید به کاربر این امکانو بدید که از محیط نرم افزار گزارش رو تغییر بده

sokotn2008
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 19:06 عصر
دوست عزیز شما می تونید از نسخه 10 کریستال استفاده کنید

این بسته یک ابزار طراحی گزارش OCX به شما می ده که می تونید به کاربر این امکانو بدید که از محیط نرم افزار گزارش رو تغییر بده

می شه یکم بیشتر توضیح دهید فرمول نویسی می خواهد ؟ می شه منبع بهم معرفی کنید
ممنون می شم

sokotn2008
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1388, 14:17 عصر
نخیر مثله اینکه کسی جوابی برای ما ندارد خوب شاید من بد توضیح داده باشم
یه بار دیگه با جزئیات بیشتری توضیح می دهم
نحوی ساخت گزارشات پویا را همگی می داینم و کلی مطلب از اینترنت می شه در آورد مثلا این آدرس
http://forum.persiandown.com/thread55579.html
اگر به این آدرس روید نحوه ساخت گزارش پویا را نشان داده اما این برنامه یک مشکلی دارد آن هم اینکه مثلا من 6 فیلد دارم به نام های کد و نام و نام خانوادگی و نام پدر و شماره شناسنامه و کد ملی
حال گزارش پویا را ایجاد کرده ام شخص هنگام گزارش گیری می آید و کد و نام خانوادگی و کد ملی را تیک می زند تا در گزارش دیده شود مشکلی که هست نتیجه دارای فاصله های نا مساوی بین ستون جداول است در واقع کد را سمت چپ نشان می دهد حال چون اسم انتخاب نشده ستون ان نمایش داده نمی شود و ستون بعد که نام خانوادگی است نمایش داده می شود و بعد اندازه ی 2 ستون باز جای خالی داریم و بعد کد ملی را نمایش می دهد چگونه می توانم کاری کنم که ستون ها پشت سرهم بدون فاصله نمایش داده شود ممنون می شم اگر کمکم کنید یا منبعی را به من معرفی کنید .

adinochestva
جمعه 25 اردیبهشت 1388, 16:28 عصر
از stimulsoft report استفاده کن

HadiVB
شنبه 02 خرداد 1388, 13:36 عصر
اگه بشه کامپوننت ها شو لینک بدین ممنون می شم

kiarayan
یک شنبه 15 شهریور 1388, 23:37 عصر
آیا استیمول ریپورت گزینه ی خوب است برای گزارش سازی؟

a_mohammadi_m
دوشنبه 06 مهر 1388, 10:56 صبح
با سلام
به اين صفحه يك نگاهي بكن
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=816398#post816398