View Full Version : سوال: ARP & پروتکل HDLC
girl_computer
جمعه 18 اردیبهشت 1388, 16:53 عصر
سلام
در مورد پروتکل HDLC و دستور ARP (کاربرد و نحوه ی استفاده و نتیجه ی اجرا ) به راهنمایی شما دوستان متخصص نیاز دارم
با تشکر
rezamusic
دوشنبه 21 دی 1388, 17:29 عصر
سلام دوست من.
پروتکل ARP که تو لایه 3(Network Layer) کار میکنه کارش تبدیل آدرس مک به IP میباشد و پروتکل RARP کارش بر عکس ARPهست.
وقتی شما تو یه لن قرار دارید آدرس دهی بر اساس مک سیستم هاس که تو لایه 2 انجام میگیره و قتی شما بسته ای به خارج از شبکه میفرستید در واقع این پروتکل آدرس مک مقصد رو به آدرس IPش تبدیل میکنه تا بتونه تو اینترنت وارد بشه و به مقصد برسه و وقتی به سیستم مقصد رسید البته به لن سیستم مقصد رسید پروتکل RARP میاد آدرس IP رو به آدرس مک مقصد تبدیل میکنه که بتونه با استفاده از این آدرس به مقصد برسه.
پروتکل HDLC هم در لایه 2 کار میکنه در واقع میشه پدر پروتکل(PPP(point to point protocol دیگه بیشتر از این نمیدونم .
امیدوارم استفاده کنی.
xxxxx_xxxxx
دوشنبه 21 دی 1388, 17:59 عصر
پروتکل ARP که تو لایه 3(Network Layer) کار میکنه کارش تبدیل آدرس مک به IP میباشد و پروتکل RARP کارش بر عکس ARPهست.
سلام، فکر می کنم برعکس گفتید! یعنی ARP کارش تبدیل IP به MAC هست. IP رو تو شبکه broadcast میکنه، و آدرس MAC رو از مالک اون IP دریافت میکنه. حالا پروتکل RARP کارش بر عکس ARP هست. یعنی MAC میده، IP میگیره.
اسنادش هم موجوده، میتونید ببینید::چشمک:
RFC 826 برای پروتکل ARP
RFC 903 برای پروتکل RARP
mwpy20
شنبه 25 آبان 1392, 01:01 صبح
در این روش ارسال اطلاعات به صورت ارسال رشته ای از بیت ها داده است فقط هرفریم بایک بایت 01111110 به نام پرچم مشخص میشود برای جدا کردن داده از پرچم نیز از روش bit stuffing استفاده میشه به طوری که فرستنده یک بیت صفر بعد از 5 بیت متوالی 1 میگذارد وگیرنده نیز ان بیت 0 را حذف میکند به این روش سنکرون بیت گرا یا پروتکل HDLC or bit stuffing میگند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.