PDA

View Full Version : sql یا oracle

rnm123
جمعه 18 اردیبهشت 1388, 18:46 عصر
من مدتی با sql کار کردم . از یکی شنیدم که oracle حرفه ای تره . حالا میخواهم oracle را هم تجربه کنم .به نظر شما sql بهتره یا oracle ؟ و چرا ؟

antisocial
جمعه 18 اردیبهشت 1388, 20:03 عصر
دوست عزیز مطمئن باشید که اوراکل خیلی خیلی خیلی حرفه ای تر از SQL هست.
اگر کسانی خلاف این حرف رو به شما زدند به دلیل اینه که آموزش اوراکل خیلی پرهزینه تر وقت گیر تره.و این افراد نتونستند در یادگیری اوراکل موفق باشند.
من تفاوت این دو رو از نزدیک بار ها و بار ها مشاهده کردم.عمده ترین مزیت اوراکل نسبت به SQL سرعت دستیابی به داده هاست.من بانکی داشتم که یه جدولش توش حدود 400000 تا رکورد توش داشت هنگامی که من این جدول رو باز میکردم اوراکل ظرف کمتر از یک ثانیه همه ی محتویات جدول رو به من نشون میداد اما SQL همین تعداد رو حدود 3 تا 4 ثانیه طول میداد تا نشون بده.(در ضمن سیتم ها یکسان بودند) حالا خودتون قضاوت کنید.

حمیدرضاصادقیان
جمعه 18 اردیبهشت 1388, 20:16 عصر
سلام.این قضاوت شما زیاد عادلانه نیست. اولا ساختار جداول عینا مثل هم بود؟ دوما آیا اوراکل کل دیتا رو در 1 ثانیه لود کرده؟؟؟ یا به صورت page-page به شما نمایش داده که شما کندی لود شدن دیتا رو حس نکنید؟
بعد بحث آموزشی که مطرح کردید اینقدر cd های آموزشی در اینترنت به صورت رایگان هست که روشهای دانلودش هم اکثر دوستان بلد هستند.
در ثانی فکر نمیکنم یک شرکتی مثل مخابرات امریکا با حجم داده های ترابایتی بخواد به دلیل عدم آموزش!!!! یا هزینه های گران !!!! بره سمت SQL Server. شما اگر قصد دارید نرم افزارتان روی سیستم عامل لینوکس کار کنه بهترین گزینه اوراکل هست. ولی در ویندوز فکر نمیکنم اوراکل برتری داشته باشه. در ضمن اینکه در oracle 10g تا به حال حدود 72 باگ امنیتی خطرناک کشف شده که در نسخه Sql Server2005 فقط 5 باگ عادی بوده است!!!

antisocial
شنبه 19 اردیبهشت 1388, 03:01 صبح
سلام.این قضاوت شما زیاد عادلانه نیست. اولا ساختار جداول عینا مثل هم بود؟ دوما آیا اوراکل کل دیتا رو در 1 ثانیه لود کرده؟؟؟ یا به صورت page-page به شما نمایش داده که شما کندی لود شدن دیتا رو حس نکنید؟
بعد بحث آموزشی که مطرح کردید اینقدر cd های آموزشی در اینترنت به صورت رایگان هست که روشهای دانلودش هم اکثر دوستان بلد هستند.
در ثانی فکر نمیکنم یک شرکتی مثل مخابرات امریکا با حجم داده های ترابایتی بخواد به دلیل عدم آموزش!!!! یا هزینه های گران !!!! بره سمت SQL Server. شما اگر قصد دارید نرم افزارتان روی سیستم عامل لینوکس کار کنه بهترین گزینه اوراکل هست. ولی در ویندوز فکر نمیکنم اوراکل برتری داشته باشه. در ضمن اینکه در oracle 10g تا به حال حدود 72 باگ امنیتی خطرناک کشف شده که در نسخه Sql Server2005 فقط 5 باگ عادی بوده است!!!
دوست عزیز اگر قرار بود ازروی سی دی آموزشی کسی اوراکل یاد بگیره الان همه بلد بودن ونیاز نبود به اوراکل کارها ساعتی 30000 تومان بابت کار بهشون بدن.
دوما اگر به صورت PagePage داده ها رو نشون داده در هر حال من سرعت بیشتری رو احساس کردم .من خروجیم رو میخوام کاری به سیستم نشون دادن اطلاعات ندارم.
در مورد مخابرات آمریکا هم تمام این قضایا سر سیاست های سرمایه گذاریه تا به ما بقبولانند که قبول کنیم بانک ضعیف SQL قویترین بانکه
در مورد اون جدول ها هم بله ساختارجدول ها یکسان بود.
من هم اوایل نظر شما رو داشتم اما با دیدن این قضایا و مشاهده ی به کما رفتن SQL نظرم عوض شد.
تنها مشکل اوراکل محیط نامانوس اونه که خودمن هم باهاش مشکل دارم.
در پایان اینکه من فقط خواستم چیزی رو که تجربه کردم دوستان دیگه تجربه نکنن .با تشکر

حمیدرضاصادقیان
شنبه 19 اردیبهشت 1388, 08:23 صبح
سلام.درهرحال قضاوت شما مقداری تند هست. و خیلی زود دارید قضاوت میکنید. بحث باگهای امنیتی اوراکل رو هم چیزی میتونید بگید.غیر از اینه که یک سیستم اطلاعاتی مهمترین آیتمش امنیت اون هست؟
در ضمن فکر میکنم دیدن لینکهای زیر دوستان رو خیلی راحتتر کمک کنه!!!
http://www.tpc.org/tpch/results/tpch_perf_results.asp
http://www.tpc.org/tpcc/results/tpcc_results.asp?orderby=dbms