ورود

View Full Version : برنامه مشابه Php My Admin

هواشناس
شنبه 19 اردیبهشت 1388, 08:45 صبح
بنام خدا
سلام
آیا برنامه ای مشابه Php My Admin برای کار انلاین با دیتابیس اکسس می شناسید که با بارگذاری کدهای اون در هاست بطور انلاین بشه بطور کامل دیتابیس اکس رو کنترل کرد البته با قابلیت های مشابه Php My Admin یعنی حذف و اضافه کردن انلاین جداول - فیلدها و نوع سلولها ارجمله عددی بودن کاراکتر بودن و غیره - کنترل یوزر پسورد دیتابیس و غیره
البته مب یه زمانی چنین کدهایی داشتم ولی چند سال پیش به یکباره اعلام کرد که یوزرنیم شما اکسپایر شده و دیگه کار نکرد و بعدا هم اون رو گم گردم ....

یاعلی ممنون از راهنمایی ها تون

هواشناس
یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 10:29 صبح
بنام خدا
من بر نامه ای که می گفتم یافتم اگه کسی حالت Full ااون رو داره لطفا اعلام کنه
دانلود که می کنی حالت trial هست و بعد از مدتی اکسپایر می شه مثلا الان ورژن 3 اون دیگه کار نمی کنه

DataBase Editor 4.0 WebSite:- http://www.aspcode.it/store/store.asp?lang=eng

هواشناس
یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 10:36 صبح
بنام خدا
سلام
خب بلاخره یکی پیدا کردم که کامل کار می کنه و امکانات خوبی هم داره برای دیتابیس اکسس
مثل ویرایش کل دیتابیس از جمله جداول، ستونها، نوع فیلدها، حذف و اضافه کردن تمام موارد یک جدول ، فشرده سازی دیتابیس، پسورد گذاری روی دیتابیس،اکسپورت و ایمپورت در دیتابیس، بکآپ گیری و غیره که همگی بصورت انلاین انجام می شه و کافی سورس برنامه رو روی هاست بذارید بعد با ورود به برنامه با پسورد از قبل تعریف شده (حالت دیفلت: admin) همه کاری با دیتابیس تون انجام بدهید
یا علی موفق باشید
اگه بهترش رو سراغ داشتید بفرمائید تا استفاده کنیم