ورود

View Full Version : درخواست آرشیو بخشهایی از سایت برنامه نویس

wolfstander
شنبه 19 اردیبهشت 1388, 13:00 عصر
سلام
میخواستم یک پیشنهاد داشته باشم
آن هم اینکه بخشهای سایت روی سی دی قرار گرفته و در اختیار کاربران قرار گیرد
به این ترتیب هم بخشی از هزینه سایت تامین خواهد شد و هم کاربرانی مثل من با سرعت دایال آپی که داریم ، دچار مشکل نمیشیم
مثلا من الان تو بخش اکسس همه اش دارم سرچ های مختلفی انجام میدم و هی بخشهای مختلفی رو میبینم
حالا اگه این اطلاعاتی که توی سایت هست ، درون یک سی دی باشه ، هم من راحت خواهم بود و هم مسئولین بخش
نمیدونم از نظر فنی امکانش هست یا نه
ولی مثلا تو دوره های سه ماهه بخشهای آپدیت شده در اختیار همه قرار بگیره خیلی خوب خواهد بود
متشکر و ممنون

tto_baran
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1388, 14:33 عصر
راستش من هم فكر ميكنم اين روش براي كساني مثل من كه از شهرستانها هستند و هنوز هم كه هنوزه از asp هاي نفتي و حتي ذغالي استفاده ميكنند خيلي مناسب باشه .

ولي باز اينجا احتمال سو استفاده (كپي هاي غير مجاز) نيز هست كه ديگه ماشاالله
دوستان همه مهندس و خبره در اين كار هستند

wolfstander
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1388, 15:49 عصر
چه خوب که بالاخره یک نفر اینجا رو دید
:لبخند:
برای ادمین سایت از طرق فرم تماس هم این پیشنهاد رو دادم ، خبری نشد
شاید نرسیده
:متفکر:
کپی غیر مجاز و اینها هم که باید بدونیم بالاخره همه چیز کپی میشه و خواهد شد
ولی این موارد به درد کسی غیر از برنامه نویس های همون بخش یا کاربرهای حرفه ای نمیخوره
پس عین فیلم نیست که مشتریهای متنوعی داشته باشه
یک عده طالب علم و معرفت دنبالش خواهند بود
پس نباید به خاطر اینکه شاید کپی بشه ، صورت مساله رو حذف کنیم
در مورد سرعت و اینها ، من ADSL 512 شرکت رو دارم استفاده میکنم
ولی غیر قابل اجراست اینکه بشینه آدم و تک تک لینکها رو کلیک کنه و دانلود کنه
برنامه های دانلود سایت هم به عنوان آخرین راه حل میتونه باشه
ولی اونها هم محدودیت های خاص خودشون رو دارند و آدم نمیتونه بگه که فقط اکسس رو دانلود کن و نرو و بخشهای آزاد رو دانلود نکن
درهم دانلود میکنه
پس هنوز هم بهترین راه همونه که مدیران مساعدت کنند و بخش مربوط به اکسس رو روی سی دی یا دی وی دی تهیه کنند و در اختیارعلاقمندان بذارند.
همه دوستانی هم که دارند این تاپیک رو میخونند اگه به پست بزنند و این صفحه رو همیشه بالا نگه دارند ، بالاخره کسی پیدا میشه که ببینه و یه جوابی بده
مثلا بگه میشه یا بگه نه نمیشه و اینجوری ما هم بریم نون و ماستمون رو بخوریم
:لبخندساده:

Felony
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1388, 21:23 عصر
دوست عزیز دوستان مدیر هم مثل من و شما فوقش با ADSl به سایت دسترسی دارند و سرور جلوشون نیست که هر بخشی رو به همین راحتی در اختیار شما بزارن رو یه CD . مطمئن هم باش دوستان مدیر این تاپیک رو دیدن ، ولی در هر صورت اگر این کار شدنی بود حتما انجام میدادند .

tto_baran
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1388, 08:19 صبح
البته مانيز فراتر از يك پيشنهاد چيزي نگفته ايم

wolfstander
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1388, 12:25 عصر
سلام به دوست خوبمون
بنده هم میدونم که مدیران سایت هم با ADSL به سایت وصل میشن ، ولی شاید نکته ای که من ندونم این باشه که راه حلی تو دیتابیس برنامه باشه که بتونه فقط بخشی از سایت روکه عنوانش هست Access رو اسکپورت کنه
این بی اطلاعی از جانب من هست و شاید قبل از من خیلیا هم به ذهنشون رسیده باشه و مطرح کرده باشند ولی نهایت امر بدون توضیحی رها شده و بعدش برای من جای سوال پیش اومده
اصولا ً وقتی یه سایتی خوب باشه و آدم هم دنبال کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از تجربیات افراد ماهر و همه فن حریف باشه ، دوست داره که همه چیز رو سریع به دست بیاره
و حاضره که به هر دری بزنه
و این بی اطلاعی هم مزید بر علت میشه
و راهنمایی از طرف شما قدیمی های سایت بایدباشه که لطف کنید و بگید که آقا شما فلان کار رو کنید یا بیسار کار رو
اینجوری ما هم یه چیزی یاد میگیریم که به درد کارمون خواهد خورد.
با تشکر فراوون از شما

bahman_akbarzadeh
جمعه 01 خرداد 1388, 12:29 عصر
مسلما با اين كار ، آمار سايت بطور چشمگيري كم ميشه و اين بر خلاف سياست هاي مديران ارجمند سايت هستش.
ولي اگه ميشد سريع تر به اطلاعات سايت دسترسي داشت و آرشيوشو داشت كه خيلي خوب ميشد.
و در عين حال بد، چون مطلالبي كه خواهيم داشت آپديت شده نبودن.
پيشنهاد من يه نرم افزار مثل نرم افزار هاي خبر خوان هستش كه يك سري از اعمال سايت رو مثل نمايش پست هاي جديد، نامه ها، دانلود ها و خيلي چيزاي ديگه كه خودتون بهتر ميدونيد ، بصورت XML از سايت بخونه و به كاربر نمايش بده و در صورت نياز آرشيو كنه و هر وقت لازم شد آپديتش كنه.

مزايايي كه اين ايده ميتونه داشته باشه اينه كه :

سرعت بازيابي خيلي بيشتر ميشه، چون ديگه لازم نيست تمام صفحه دانلود بشه و حتي لازم نيست تمام پست ها دانلود بشه
ديگه لازم نيست هر تاپيك چند صفحه داشته باشه و اين ميتونه دست خود كاربر باشه
ديگه سر سرور اونقدر شلوغ نمي شه كه با وجود بهترين هاست ايران، پيام شلوغي سرور رو بده
ديگه لازم نيست صفحات مهم سايت رو يكي يكي ذخيره كنيم و موقع خوندن دوباره اونها مشكل داشته باشيم.
ميتونيم امكانات ديگه اي مثل چت برنامه نويس و خيلي چيزاي ديگه بهش اضافه كنيم و حتي team project كار كنيم.
و در نهايت سياست هاي مديران سايت هم تا حدودي ثابت ميمونن.

از مديران سايت خواهش ميكنم اگر با نظر بنده موافق هستند، يك فراخوان گردهمايي مجازي براي تهيه اين نرم افزار براي كاربران دائمي و شناخته شده سايت اعم از افراد آشنا به مهندسي نرم افزار، برنامه نويسي تخصصي، وب، شبكه، امنيت و گرافيك در صفحه اول بزنن و نام اين افراد رو در اين سايت جاويدان كنن.
من منتظر جواب شما عزيزان هستم.

wolfstander
شنبه 02 خرداد 1388, 18:13 عصر
سلام
من با نظر دوست خوبم bahman_akbarzadeh (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=102636) مخالفم
در اون بخشی که بیننده سایت کم میشه
به هیچ عنوان اینجوری نیست
قسمتهای آرشیو که عین آپدیت روزانه نیست که بازدید کننده داشته باشه
همه اش سرچ خواهد بود و بالطبع اون تبلیغاتی هم توش نیست
اما میشه تو سی دی هم کلی تبلیغات قرار داد
-*-*-*-*-*-*-*-
اما با نظر شما موافقم در اون بخشی که از امکانات و تهیه RSS و اینها صحبت کردید
خیلی خوب خواهد بود اگه این امکانات به سایت اضافه بشه هرچند با وی بولیتن فکر نکنم که امکانپذیر باشه

پ.ن : حالا با همه این صحبتها میشه یا نمیشه؟
:خجالت:

bahman_akbarzadeh
شنبه 02 خرداد 1388, 23:34 عصر
بله كه ميشه
با يه مهندسي معكوس ساده ميشه ساختار اطلاعاتي فروم رو در آورد.
بعد چند تا مهندس نرم افزار ميان يه طرح حسابي ميريزن و ساختار كلي و نيازمندي هارو مشخص ميكنن.
بعد چند تا برنامه نويس حرفه اي ميان سيستم رو پياده ميكنن.
حتي ميشه طوري طراحي كردش كه با هر فروم ديگه اي سازگار باشه و يا حتي كاربر با چنين نرم افزاري بتونه همزمان از چند فروم ، پست هاي جديد رو دريافت كنه و آرشيو بشن.
ناسلامتي اين بزرگترين سايت برنامه نويسي ايران هست.
چرا نبايد يه محصول از خودش داشته باشه؟!!

bahman_akbarzadeh
سه شنبه 05 خرداد 1388, 10:11 صبح
از دوستان ادمين، كسي صحبتي نداره؟

wolfstander
شنبه 20 تیر 1388, 14:43 عصر
سلام
شرمنده که این تاپیک رو دوباره بالا آوردم
یه راه حل به نظرم رسیده ولی نمیدونم چجوری باید اجراش کرد
با این نرم افزارهایی هست که کل سایت رو دانلود میکنه ، مثل teleport یا webzip
نمیشه این کار رو کرد؟
البته اون ها میان و کل سایت رو دانلودمیکنند
دوستانی که این نرم افزارها رو بهتر از بنده بلد هستند ، یه راهی یادمون بدن که بتونیم از قسمت آرشیو بخش اکسس اینکار رو انجام بدیم و این برنامه ها نرن تو قسمتهای دیگه
بلکه تو قسمت اکسس بمونند و خوش باشند و لینکها رو دانلود کنند
حالا نمیدونم راه داره یانه؟

عقاب سیاه
سه شنبه 30 تیر 1388, 13:55 عصر
من امتحان کردم اگه پیشروی را حداقل تا یک لینک بگزاری حتا اطلاعات کاربران را نیز دانلود می کند وخیلی زمان می برد یعنی هر لینکی که توسیت هست را پیشروی می کنه اگه هم پیشروی نکنه خب فقط یک صفحه از هر پستی را دانلود می کنه!!

bahman_akbarzadeh
سه شنبه 30 تیر 1388, 14:42 عصر
سلام
شرمنده که این تاپیک رو دوباره بالا آوردم
یه راه حل به نظرم رسیده ولی نمیدونم چجوری باید اجراش کرد
با این نرم افزارهایی هست که کل سایت رو دانلود میکنه ، مثل teleport یا webzip
نمیشه این کار رو کرد؟
البته اون ها میان و کل سایت رو دانلودمیکنند
دوستانی که این نرم افزارها رو بهتر از بنده بلد هستند ، یه راهی یادمون بدن که بتونیم از قسمت آرشیو بخش اکسس اینکار رو انجام بدیم و این برنامه ها نرن تو قسمتهای دیگه
بلکه تو قسمت اکسس بمونند و خوش باشند و لینکها رو دانلود کنند
حالا نمیدونم راه داره یانه؟
فكر مي كنم جملات اين پست رو يه جاي ديگه هم ديده بودم. :متفکر:
بهترين كار، همون RSS هست.
ولي مديران بايد همكاري كنن.

esafb52
پنج شنبه 26 شهریور 1388, 11:12 صبح
با سلام خوب دوستان ادمین هم اعلام نظر کنند؟؟راستی حجم سایت آپلودیشون که شامل همه لینک ها میشود چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

مهدی کرامتی
پنج شنبه 26 شهریور 1388, 19:37 عصر
اگر در فروم جستجو کنید می بینید که این موضوع قبلا بارها مطرح شده، دلایل هم در پاسخ همان درخواست ها ذکر شده است.