View Full Version : ارتباط دو یا چند کمبوباکس با هم
dadypour
شنبه 19 اردیبهشت 1388, 18:48 عصر
با سلام خدمت دوستان
یک برنامه بانک اطلاعاتی با ویژوال بیسیک 6 و اکسس 2003 نوشته ام.می خواهم در فرم ورود داده ها سه کمبو باکس داشته باشم که اولی نام استان دومی نام شهرستان و سومی نام مرکز بهداشتی درمانی باشد و اگر مثلاً نام یک استان را انتخاب می کنم در کمبو باکس نام شهرستان فقط نام شهرستان های آن استان و وقتی نام شهرستان در کمبو باکس دوم انتخاب می شود فقط مراکز بهداشتی درمانی تحت پوشش آن شهرستان انتخاب و در جدول مربوطه هم ثبت گردد.
با تشکر از شما
reza10203045
یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 20:46 عصر
این کار خیلی راحته فقط به شرط اینکه برای شهرستان ها و مراکز بهداشتی فیلد کلید تعریف کرده باشی.که این کار مربوط میشه به طراحی دیتابیس .
کاری که شما باید بکنید اینکه برای فیلد کلید شهرستان ها نام استان باشه و برای فیلد کلید مراکز بهداشتی فیلد شهرستان باشه . و برنامه نویسی اونم اینطوری باید باشه که وقتی مثلا استان آذربایجان غربی رو زدی بر اساس فیلد کلید تمامشهرستان هایی که فیلد کلید آنها برابر آذربایجان غربی هستش رو در کمبو باکس دوم لیست کنه و این کا ر هم برای مراکز بهداشتی به این صورته که وقتی ارومیه رو زدی بره بر اساس فیلد کلید تمام مراکز بهداشتی که نام آنها ارومیه هستش رو در کمبو باکس سوم لیست کنه امیدوارم که این مطالب بهت کمک کرده باشد.
millaach
سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 02:39 صبح
سلام دوستان منم درگیر سوال همین دوستمون هستم.............اگه میشه بیشتر توضیح بدبد
و لبته اگه لطف کنید یه مثال به صورت عملی و یا پروژه رو یه جا آپ کنید که یاد بکیرم خیلییییی ضروریی .....
لطفا کمک کنید
dadypour
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 15:19 عصر
جناب آقای رضا مهدی هادی آیا برایتان امکان دارد که یک مثال عملی با ویژال بیسک 6 و بانک اطلاعاتی اکسس برایم در اینجا قرار دهی؟ممنون می شوم
lyric1945
یک شنبه 01 آبان 1390, 13:55 عصر
با سلام. من یک بانک اطلاعاتی در اکسس طراحی کردم که اولین کارم در این زمینه هست. برای ارتباط کمبوباکسها مشکل دارم و هرچی هم جستجو کردم، به نتیجه درستی نرسیدم. امکانش هست فایلم را برای شما ارسال کنم و سوالاتم را مطرح کنم؟در ضمن من موفق نشدم مستقیما براتون پیغام بگذارم و با پیغام خطا مواجه می شدم.
kitcat_m18
یک شنبه 01 آبان 1390, 20:17 عصر
چون دونفر بودين براتون يه سورس زدم وقتمو گرفت اما يه خدا بيامرزي هم بگين. :لبخندساده:
نخواستم زياد شلوغش کنم واسه همين نيومدم همه جاشو کد بزنم و ست کنم يه کمم خودتون روش کار کنين.
موفق باشين
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.