View Full Version : دو جدول در یک گزارش
sokotn2008
شنبه 19 اردیبهشت 1388, 23:05 عصر
با سلام به همگی
من یه مشکلی در کار با کریستال دارم می خواهم گزارشی از دو جدول در برنامه ام داشته باشم . به این صورت
نام :علی نام خانوادگی : رضایی
شماره شناسنامه 2222 کد ملی 58582
(و یک سری اطاعات دیگر )
و در آخر
آدرس
میدان شهدا خیابان نواب صفوی پلاک 2
میدان آزادی پلاک 8
یعنی قسمت آدرس از جدول دیگر می آید در واقع این فرد دارای دو آدرس می باشد من قسمت بالا را که مشخصات فرد می باشد را می توانم به فرم گزارشم بیاورم و لی از آنحایی که به آدرس می رسم نمی توانم کاری کنم ممنون می شوم اگر کمکم کنید که قسمت دوم را هم در گزارشم بگنجانم ممنون بای
.
pesar irooni
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 13:10 عصر
خوب از قسمت database Expert اون یکی جدول هم اضاافه کن وبینشون یه لینک (رابطه بین کلید خارجی و کلید اصلی) از نوع left outer join اضافه کن. البته جدول رو که add کردی خودش ازت در مورد لینک میپرسه.
sokotn2008
سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 00:39 صبح
ببینید این کاری را که شما گفتید را من کردم من بین دو جدول ارتباط ایجاد کردم در واقع خودش از همان اول هم پیغام می داد و من این ارتباط را دادم و از نوع left outer join تعریف کردم ولی اطلاعاتی را برای من بر نمی گرداند
اصلا کلی تر بگویم من در dateset که ساخته ام دو جدول اضافه کرده ام که یکی ماله مشخصات اشخاص است و یکی هم ماله آدرس اشخاص حال می آیم و دو جدول موجود در dataset م را پر می کنم بعد آنها ر ا به کریستال می فرستم اما جواب نمی دهد ممنون می شم اگر کمکم کنید که چگونه در یک فرم چاپی از دو جدول اطلاعات را وارد کنم
alireza_3q
شنبه 02 خرداد 1388, 14:08 عصر
سلام عزیز
برای این کار حتما می بایست یه فیلد مشترک بین دو جدول داشته باشین . این و رعایت کن مراحل بالا جواب می ده
pesar irooni
دوشنبه 04 خرداد 1388, 12:59 عصر
مطمئن شید که قبل از فرستادن اطلاعات به کریستال دیتاست تون خالی نیست. (شاید ناخواسته شرطی چیزی دارید که ...)
از اونجایی که از left outer استفاده کردید پس حتما باید چیزی برای نمایش وجود داشته باشه (مگر اینکه از inner join به اشتباه استفاده کرده باشید)
احتمال 90% جداول داخل گزارشتون fill نمیشند.
کدش رو بزارید تا بررسی کنیم.
sokotn2008
یک شنبه 10 خرداد 1388, 21:01 عصر
اصلا یه طوره دیگه می پرسم امیدوارم این یکی رو کسی بتونه جواب بده
من دوتا جدول دارم مثلا یکی مربوط می شه به دانشجویی که لیست تمام دروسی که او در این ترم گرفته همراه با اسم دروس و نمره و یک سر ی اطلاعات دیگر که از یک جدول می آید
حال یک جدول دیگر دارم به این شکل که درس فلان را این تعداد غلط داشته و این تعداد درست درس بعدی همین طور و به همین صورت تا آخر که این ها هم در جدولی دیگر است
مشکل من این است که نمی توانم هر دو جدول را به یک گزارش بیاور تازه مشکله بعدی این است که این گزارش در این صفحه ماله یک دانشچو است و بعد کاربر که دکمه next را می زند انتظار دارد که نتیجه کاربر بعدی را نمایش دهد
به چه صورت می توانم این کار را بکنم خواهش می کنم اگر کسی می داند کمک کند ضروریه
pesar irooni
پنج شنبه 14 خرداد 1388, 03:43 صبح
در مورد اول که بحثهای گفته شده باید جواب میداد.
برای مورد دومت از Group field استفاده کن و قسمت Group Footer رو انقدر بکش تا هر رکورد تو یه صفحه بیفته.
pesar irooni
دوشنبه 18 خرداد 1388, 01:13 صبح
اینجا براتون یه برنامه آپلود میکنم که توش از دو جدول استفاده کردم.
جدولا از دیتابیس pubs هستند که همراه با sql server وجود داره.
ببینید و ایده بگیرید که چطوری تو یه برنامه کریستال از دو تا جدول استفاده میکنند.
اون یکی هم از سه تا جدول استفاده کرده که یکی رو (بنام مولف) تو یه subReport گذاشتم که اطلاعاتش چاپ بشه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.