ورود

View Full Version : گزارشگیری از موجودی تولیدات کالا

ali190
شنبه 19 اردیبهشت 1388, 23:48 عصر
من ميخوام يك برنامه واسه يك شركت توليدي بنويسم.
فرض كنيد كه اين شركت سه محصول a و b و c توليد ميكند
اين شركت در توليد اين محصولات از 7 ماده اوليه z1 , z2.z3.z4.z5.z6.z7 استفتده ميكند
فورمول ساخت اين محصولات در تاريخ هاي مشخص (فيلد تاريخ هم بايد در جدول باشد)بصورت زير است:
a=3z1+2z4
b=2z4+3z5+z7
c=2z2+z3+3z6
مثلاً براي ساخت 50 تا محصول a ما به (3*50) 150 تا a1 و (2*50) 100 تا z4 نيازمنديم.
در ضمن ما در بعضي از اوقات انبار اين قطعات را شار‍‍‍ژ ميكنيم كه اين شارژ با ميزان تعداد قطعه در برنامه توليد جمع جبري ميشود و ميزان خالص موجودي را در انبار ميدهد
ضمناً ضريب براي توليد هر محصول ثابت است و بگونه اي بايد گنجانده شود كه مرتب توسط كابر وارد نشود.
در ضمن ما در هر تاريخي يك برنامه توليد داريم مثلاً در اول خرداد 88 ما بايد 10 تا a و 5تا b و 12 تا c توليد كنيم و الي آخر
هدف تهيه گزارشي است كه در اين گزارش ميزان خالص موجودي را به ما داده و ما بر طبق اين گزارش تشخيص دهيم از هر قطعه چقدر در دست داريم تا در صورت كمبود سفارش دهيم.
لطفاً كمكم كنيد.

e601
یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 00:26 صبح
سلام

دوست عزیز این سوالی که شما مطرح کردید یه سوال تخصصی هستش و کسی هم که میخواد جواب بده مسلما باید به حسابداری صنعتی و تولید مسلط بشه.
من نمیخوام از طرف آقای قربانی صحبت کنم ولی به هر حال ایشون چون مدیر بخش شده که نباید انتظار ارائه راه حل یه همچین سوالی رو با این همه آیتم که قطع به یقین نیاز به تجزیه و تحلیلهای خاص خودش رو داره ، داشته باشیم!!!!

شما الگوریتم کلی حل این مسئله رو روی کاغذ بنویس (اگه نیاز داره دیاگرام و نمودارش رو هم بکش) بعد شروع کن به برنامه نویسی. هر جا به مشکل خوردی بیا توی این سایت جستجو کن ، اگه جواب نگرفتی مطرح کن. چه آقای قربانی چه اساتید دیگه و چه بنده حقیر ، در توانمون باشه کمکت میکنیم.

امیدوارم از حرفای من ناراحت نشده باشی. انشاا... یکی از بچه ها که با این مسائل آشنایی داره بتونه در این مورد کمکت کنه

یا علی...

ali190
یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 00:29 صبح
پس من چيكار كنم
يعني هيچ كس جوابشو نميدونه
حتي شما استيد؟

e601
یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 00:41 صبح
والا شرمنده عزیز ، از توان من یکی که خارجه !
چون نه ساختار برنامت رو میدونم نه آشنایی با حسابداری صنعتی دارم...

مهدی قربانی
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 12:52 عصر
سلام
جناب ali190 بارها اشاره كردم و تذكر دادم محدوديت زماني پيش روي كاربران دليل بر اقدام آني و فوري ساير كاربران در راستاي حل مشكلشون نيست و تعهدي براي كسي ايجاد نمي كنه شما اواخر شب 87/2/19 بطور فورس خواسته تون رو مطرح كرديد و درخواست حل فوري اون رو بصورت فراگير (طي 4 تاپيك تكراري ) داشتيد ، دوست گرامي يقيناً همونطوري كه جناب مسعودي اشاره كردن هميشه حل مشكلات و مسائل بصورت فوري و سريع امكانپذير نيست و بعضاً مستلزم صرف وقت و بررسي طولانيه ، شك نداشته باشيد بنده و ساير دوستان اگر اينجا هستيم هدفي جز پاسخ به سئوالات و حل مشكلات سايرين نداشته و نداريم و شخصاً هر وقت بتونم مشكلي رو حل كنم احساس رضايت ميكنم منتها محدوديتهايي هم سر راه هست كه قطعاً اجازه نميده اونطوري كه مي خوام درخدمت كاربران عزيز باشم .
موفق باشيد

shkeramat
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388, 15:43 عصر
سلام

دوست عزیز به علت حجم فایل نمونه نتونستم ایجا قرار بدهم

با اینکه فشرده سازی انجام شد اگر خواستی ایمیل خودت را بنویس

تا برایت ارسال کنم

ali190
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388, 18:14 عصر
واقعاً ازت ممنونم
انشاءالله که جبران کنم
milad_nikooei@yahoo.com

shkeramat
سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 11:28 صبح
سلام

دوست عزیز نمونه ارسال شد ضمنا توضیحاتی عرض کنم

شما حداقل به چند جدول به شرح ذیل نیاز داری (البته استاتید حتما نظر میدهند جهت اصلاح)
1-جدول کل کالاها فرقی نمیکنه مواد اولیه یا کالاهای ساخته شده
کد کالا - نام کالا - واحد اندازه گیری- تعداد یا مقدار - منبع تامین (ساخت، خرید،پیمانکاری)
2- جدول محصولات
کد - نام- مقدار - تاریخ ایجاد- مرکز هزینه
3- جداول مرکز هزینه و جدول فرضا واحدها (اندازه گیری) و چیزهای از این قبیل
4- جدول ساخت یا اپراتوری
نام محصول- ترتیب -شرح عملیات -کد ماشین آلات- مرکزتولید- کد ساخت
5- جدول آنالیز(پارت لیست)
کد مادر- نام کالا- کد مواد (مورد استفاده در ساخت) -نام کالا- و ........
که در واقع این آخری نتیجه کل کار شما میشود البته شما نیاز به کوئری ها و فرمها خواهید
داشت
امیدوارم موفق باشید

ali190
سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 13:12 عصر
سلام
میشه لطف کنید و فایل نمونه رو واسم بذارید
خیلی ممنون و متشکرم
انشاءالله که جیران کنیم

shkeramat
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1388, 10:19 صبح
دوست عزیز سلام

فایل برایت ایمیل شد به آدرسی که در پست قبل نوشته بودید

نرسیده به دستتان؟؟؟

ali190
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1388, 14:11 عصر
سلام
دست شما درد نكنه
ولي اين فايل خيلي به موضوع به صورت كلي نگاه ميكنه
من يه فايل فقط با اون آيتم ها كه توي ژست بالا توضيح دادم ميخوام نه بيشتر كه خودم اونو گسترشش بدم
واقعاً از اينكه به فكر من هستيد از شما تشكر ميكنم
انشاءالله سعادت جبران براي شما باشه
باز هم ممنونم.

shkeramat
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1388, 16:54 عصر
دوست عزیزسلام

من تازه 70درصد اضافات را کم کردم از فایل و همانطور که توضیح دادم

با چند جدول که الگوش در همین فایل هست میتوانید به نتیجه برسید

بهر حال ببخشید به کار نمیاد :خجالت: