View Full Version : امار سایت
niloo17
یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 08:29 صبح
سلام
چه جوری می تونم توی سایتم امار سایت(تعداد اعضا،اعضای انلاین و...) داشته باشم
Alireza Orumand
یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 10:20 صبح
سلام
تعداد کل اعضا رو که باید از روی دیتابیس بخونید.
تعداد افراد آنلاین رو هم که میتونید با کمکstart و stop شدن session محاسبه کنید. با هر بار استارت یکی اضافه کنید و با هر stop یکی کم کنید.
کل بازدید ها رو هم به کمک همون session start میتونید به دست بیارید یعنی یه عدد تو دیتابیس یا جای دیگه داشته باشید و هربار فقط یکی بهش اضافه کنید.
موفق باشید.
niloo17
یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 10:25 صبح
سلام
ببخشید می شه بیشتر در مورد start,stop session توضیح بدین:خجالت:
raziee
یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 11:01 صبح
Session بیشتر برای مسائل امنیتی کاربرد دارد.
مثلا زمانی که صفحه ای در سایت هست که علاقه مند نیستیم کاربران آزاد بتوانند اون صفحه رو ببینند در زمان لود صفحه کد مینویسیم که اگه Session مقداری داشت صفحه را نمایش بده و اگر مقدار نداشت به صفحه لاگین برو.
حالا هر وقت کاربری لاگین کرد Session مقدار میگیرد.start میشود.
به همینصورت میتوان تعداد کاربران لاگین شده را به دست آورد.
قبلا بچه کد هایی رو به این منظور نوشتند جستجو و استفاده کنید.
"توجه داشته باشید که استفاده بیش از حد از Session باعث مشغول شدن سرور میشود. در صورتی که نیاز نیست از session ها استفاده نکنید"
goldax
یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 11:36 صبح
سلام دوست عزیز
راحت ترین راهی که داری این هست که از سایت هایی مثل webgozar (http://www.webgozar.com) کمک بگیری.
این جور سایت ها آمار خیلی دقیقی رو بهت ارائه می دن.
به نظر من وقتی یه برنامه کامل نوشته شده بهتره ازش استفاده کنی به جای اینکه خودت بخوای وقت صرف کنی و از نو کد بنویسی.
موفق باشی
niloo17
یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 12:56 عصر
سلام
ببخشیدا ولی من کد این برنامه را برای پروژم می خوام
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید
goldax
یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 14:03 عصر
سلام
اگه اشتباه نکنم شما برای پروژه دانشجویی می خوای و نمی تونی از سایت های online برای آمار گیری استفاده کنی.
خوب من تا چند دقیقه دیگه یه فایل براتون قرار می دم اینجا تا دانلود کنید.
milade
یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 14:05 عصر
سلام دوست عزیز
یه فایل Global ایجاد کن
توی رویداد Session_Start یه Aplication بساز :
Application("online") +=1
اینتوری یکی به اپلیکیشن ادد میشه
حالا توی Session End یکی از همین کم کن
برای نمایش هر روز و ... هم همین روال هست اما مثلا" تاریخ رو چک میکنی و ...
برا نمایش عضو و غیر عضو هم میتونی چک کنی مثلا" اگه کاربر وارد شده بود توی یه اپلیکیشن و اگه نبود توی یه اپلیکیشن دیگه مقادیر کم و زیاد بشه
سلام دوست عزیز
راحت ترین راهی که داری این هست که از سایت هایی مثل webgozar کمک بگیری.
فکر کنم برای یه برنامه نویس نامناسب باشه از سرویسها استفاده کنه .
ضمن اینکه این فروم برای کمک و یادگیری هست ...
پیروز باشید و پایدار
goldax
یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 14:49 عصر
البته به نظر من آقا میلاد بهترین پیشنهاد رو به شما دادن
ولی اینم از فایل ها که در microsoft visual studio 2005 و به زبان c# نوشته شده و البته به یک روش ابتدایی تر از روش آقا میلاد.
موفق باشید
niloo17
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 10:07 صبح
ببخشید می شه بیشتر توضیح بدین:خجالت:
Alireza Orumand
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 11:25 صبح
سلام
ببخشید می شه بیشتر در مورد start,stop session توضیح بدین
Session بیشتر برای مسائل امنیتی کاربرد دارد.بگذارید یکمی توضیح بدیم تا تکلیف بغضی موارد معلوم بشه.
توی هر برنامه ای که نوشته میشه ممکنه با شرایطی روبرو بشید که نیاز داشته باشید وضعیت کاربر رو نگه داری کنید. در اصطلاح میگن شما نیاز داشته باشید که state کنونی کاربر رو حفظ کنید.
این مورد در برنامه های تحت ویندوز کار خاصی نیست. ولی در برنامه های تحت وب کمی کار پیچیده میشه.
یعنی شما در شرایط مختلف stateهای گوناگونی رو باید نگه داری و مدیریت کنید.
به همین خاطر اومدن و دوتا راه حل برای نگه داری state معرفی کردن
1- سمت سرور مثل Session و Application
2- سمت کلاینت مثل کوکی و کوئری استرینگ و ...
هر کدوم از این روش ها مزایا و معایب خودشون رو داره. مثلا سمت سرور شما باری به سرورتون تحمیل میکنید که بعضا ممکنه باعث درد سر بشه ولی در عوض بیشتر میشه به امنیتش اعتماد کرد. اما در سمت کلاینت همه مشکلات به دوش کلاینت گذاشته میشه مثلا با هر بار request و response اطلاعات بین سرور و یوزر رد و بدل میشه و امنیتش هم به خاطر اینکه امکان دستکاریش وجود داره پایین تره.
خوب حالا میریم سراغ مبحث کنترل state در سمت سرور.
اینجا هم دوتا مسئله هست
1- وضعیت کلی برنامه چگونه و کجا نگه داری شود؟
2- وضعیت هر کاربر چگونه و کجا نگه داری شود؟
گزینه Aplication برای پاسخ به مسئله اول هست و گزینه Session مشکل دوم رو حل میکنه.
حالا قضیه از این قراره که هر وقت یک کاربر وارد سایت بشه برای اون یک Session ایجاد میشه. و یک رویداد هم اتفاق میوفته به اسم Session_Start و شما با کنترل کردن این رویداد میتونید بفهمید یک فرد جدید وارد سایت شما شده است. و با Session_End هم میتونید متوجه بشید که یک نفر از سایت شما خارج شده.
دیگه بقیش یک جمع و تفریق ساده میشه.:چشمک:
در ضمن نتیجه اخلاقی اینکه موارد ذکر شده در بالا راه های نگه داری وضعیت میباشند و چک کردن وضعیت امنیتی و ورود و خروج افراد فقط یکی از هزاران استفاده از این امکانات میباشد.
یه فایل Global ایجاد کن
کد:
برای نمایش هر روز و ... هم همین روال هست اما مثلا" تاریخ رو چک میکنی و ...
برا نمایش عضو و غیر عضو هم میتونی چک کنی مثلا" اگه کاربر وارد شده بود توی یه اپلیکیشن و اگه نبود توی یه اپلیکیشن دیگه مقادیر کم و زیاد بشه
باید توی فایل یا دیتابیس هم ذخیره بشه. در صورت Stop شدن application به هر دلیلی کل اطلاعات میره هوا.:افسرده:
فکر کنم برای یه برنامه نویس نامناسب باشه از سرویسها استفاده کنه .میلاد جان هم با شما موافقم هم نه. بالاخره وقتی سرویس به این قدرتمندی و با این همه امکانات هست نیازی به اختراع دوباره چرخ نیست. ولی خوب 2 تا مشکل داره یکی اینکه تفاوتی بین کاربران عضو و غیره عضو وجود نداره و دوم اینکه هیچ وقت کار یاد نمیگریم.
اما اگه از حق نگذریم گزارشهایی که میده خیلی قویه و برای ساخت یه همچین امکانی کلی باید زمان گذاشته بشه.
قصد جسارت به هیچ کدوم از دوستان رو نداشتم فقط خواستم توضیح مختصری داده باشم. :چشمک:
موفق باشید.
niloo17
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 11:40 صبح
سلام دوستان
سلام دوست عزیز
یه فایل Global ایجاد کن
خوب من این راها رو رفتم ولی چه جوری از این application استفاده کنم:خجالت::خجالت::خجالت::خجا ت:
khaste_007
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 12:32 عصر
با سلام
ضمن اینکه راه هایی که دوستان به آن اشاره کردند را نفی نمی کنم به دوستان توصیه می کنم برای کنترل بازدید ها به همراه گزارشات بسیار پیشرفته، حرفه ای و مفید از ابزار google analytics استفاده کنید که از طریق آن میتونید به مکان فیزیکی بازدید کننده ها، مرجع بازدید(مثلا سایت های دیگر یا موتور جستجو و یا به طور مستقیم)، بازدید های جدید یا تکراری، گزارش بازدید از صفحات خاص، کلمات سرچ شده، کنترل ترافیک کلمات کلیدی و همچنین ساخت گزارشات کاستم مخصوص خودتون و کلی چیز دیگه که الان یادم نمیاد دسترسی داشته باشید ضمن اینکه هر روز یک امکان جدید به اون اضافه می شه و همچنین اگه سایت خوبی طراحی کرده باشید این اطلاعات رو احتمالا موتور سرچ گوگل استفاده خواهد کرد و سریع تر در رتبه های بالای گوگل قرار می گیرید. پس اگه هدفتون کار تحقیقی یا اختراع دوباره چرخ نیست به نظر بنده بهترین انتخاب گوگل هست.
که در آدرس زیر میتونید به اون دسترسی داشته باشید
https://www.google.com/analytics
goldax
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 18:22 عصر
دوستان خیلی توضیحات خوبی دادن.شما با چه قسمتی مشکل دارید ؟
niloo17
سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 08:50 صبح
سلام
اخه من تا حالا از application استفاده نکردم
می شه کامل تر توضیح بدین:گریه::خجالت:
milade
سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 12:51 عصر
سلام دوست عزیز
اخه من تا حالا از application استفاده نکردم
می شه کامل تر توضیح بدین
اپلیکیشن یه شی هست که با Start سایت کار خودش رو اغاز میکنه و تا موقع خارج شدن سایت باقی میمونه ( اگه سرور رست و ... نشه ) و برا همه کاربرها یکی هست و مثل سشن خصوصی نیست
برا ایجاد هیچ کار خاصی لازم نیست :
Application("x")="Value"
و اگه توی یه صفحه دیگه نیاز هست :
Dim x As Application=application("x")
چیز خاص نداره !
موفق باشید
karim orooji
سه شنبه 23 تیر 1388, 18:35 عصر
با سلام به دوستام گلم
ميلاد ممنونم كه قشنگ زيبا توضيح دادي حالا من ميخوام application رو در صفحه جديد به كار ببرم
Dim x As Application=application("x")
مشكل ميگيره انگار اطلاً application نمي شناسه
ميشه يكم توضيح بدي
ممنونم ميشم
با تشكر
milade
سه شنبه 23 تیر 1388, 18:50 عصر
متن خطا رو بنویس . به طور پیش فرض نبایست مشکلی باشه ...
karim orooji
سه شنبه 23 تیر 1388, 21:45 عصر
با سلام يكم دست كاريش كردم درست شد.
ممنونم
atbin2010
شنبه 27 تیر 1388, 07:04 صبح
سلام به همه اساتید
من خواستم از وبگذر استفاده کنم ولی با هر بار رفرش صفحه به تعداد کل بازدید کنندگان سایت اضافه میشه راه حل خاصی داره؟
اگه میشه کمکم کنید.
راستی اون کدی رو که میده کجای سایت باید استفاده کنم؟
karim orooji
شنبه 27 تیر 1388, 15:07 عصر
با سلام
كد هاي جاوا رو معمولا بايد در
تگ<body> </body> بايد استفاده كرد
atbin2010
شنبه 27 تیر 1388, 19:49 عصر
با سلام
چرا هر بار که صفحه رفرش میشه یکی به کاربرامون اضافه میشه؟
ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.