ورود

View Full Version : طراحی یه یوز گروپ در اکسس با VB

qhoqnose
یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 11:01 صبح
سلام
اقا من یه دیتابیس میخوام درست کنم که به علاوه جدولاش یه جدول برای کارمندان یه شرکت یا یه موسسه داشته باشه بعد برای هر کدوم از کارمندان یه پسورد جدا یا یه یوزر تو این جدول داشته باشه . بعد هر وقت که این کارمند پسورد خودشو وارد میکنه اطلاعات مربوط به اون در همون لحظه ثبت بشه مثلا ساعت و تاریخ یا هر چیز دیگه ...
لطفا هر کی دراین زمینه اطلاعاتی داره منو راهنمائی کنه
اه یه چیز دیگه که داشت یادم میرفت اینه که فکر میکنم باید از فانکشن استفاده بشه ولی من نتونستم رابطه منطقی خوب برای این پیدا کنم . اگه راه راحتری به نظرتون میرسه هم بگین

qhoqnose
سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 16:06 عصر
اقا هیچکی از این 25 نفر نبود که حداقل یه راهنمائی بکنه که این میشه یا نه

hoshy345
سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 22:19 عصر
با سلام خدمت شما
ببین عزیز این مشکلت رو حل میکنه

مهدی قربانی
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 00:15 صبح
سلام

http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=459335&postcount=185

mo_lonely
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 11:05 صبح
با سلام

با تشکر از همه دوستان زحمتکش که واقاً ما را تو زمینه استفاده بهینه و بهتر اکسس یاری میکنند.
من فایلو دانلود کردم.خیلی جالب بود.ولی اگه میشد با vb برای یوزرها محدودیت تعریف کرد عالی میشد.مثلا عدم اضافه کردن و یا حذف کردن رکورد و یا دیدن فرمها و بعضی جدولها.اگه کسی نمونه ای در رابطه با این موضوع داره لطفاً بزاره
بازم از همه دوستان و اساتید محترم تشکر میکنم

qhoqnose
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 11:40 صبح
اقا فوق العاده است . دقیقا همون چیزیه که میخواستم . ولی فکر میکنم یه کم باید رو هر دو دیتابیس که mo_lonely و مهدی جون گذاشته کار کنم و این ممکنه یه سری مطالب مبهم برام پیدا بشه که مزاحم دوستان هستم . اقا واقعا ممنونم :کف::تشویق:

hoshy345
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 22:40 عصر
با سلام خدمت شما دوست عزیزmo_lonely
این هم فایل اصلاح شده لطفا با هر دو یوزر امتحان کنید