View Full Version : سوال: چگونه یک فایل را در RAM ذخیره کنیم ؟
scarce
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 07:34 صبح
سلام
چگونه اینکار امکان پذیر می باشد آیا API خاصی وجود دارد ؟
بعد از اینکار چگونه فایل را از RAM بخوانیم ؟
منظور من اینه چگونه میشه یک فایل TXT رو توی RAM ذخیره کنیم و بعد با Notepad خودمون که ساختیم این بخونیم . ( فایل فقط در RAM باشه نه در Hard )
tdkhakpur
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 15:00 عصر
سلام:
اگه منظورتون ساخت notepad شخصی هست خوب فابل رو به صورت بایت داخل رم که حافظه براش میگیری قرار بده بعد ار رم استفاده کن.
ولی اگه منظورتون چیز دیگه هست کمی واضح بگین شاید ضمن پاسخ استفاده هم بردیم.
scarce
سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 23:10 عصر
من در واقع می خوام یک فایل MP3 را برای جلوگیری از کپی کردن کاربران بگیرم برای همین می خوام فایل را در جایی از RAM کامپیوتر ذخیره کنم و با برنامه ی MP3Player خودمون که ساختیم اجرا کنیم
نمی دونم واضح گفتم یا نه منو ببخشید
tdkhakpur
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 02:27 صبح
سلام:
دوست عزیز کامپونتی هست که باعث میشه هر فایلی رو که بخوای همراه برنامتون ذخیره کنید فکر کنم اسمش wave باشه.
scarce
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 07:13 صبح
سلام:
دوست عزیز کامپونتی هست که باعث میشه هر فایلی رو که بخوای همراه برنامتون ذخیره کنید فکر کنم اسمش wave باشه.
دوست من این کامپونت رو از کجا میشه دانلود کرد
و از همه مهمتر اینه که من فقط فایل MP3 رو نمی خوام ذخیره کنم بلکه فایل های دیگه ای هم هست که تصویری هست
tdkhakpur
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 14:43 عصر
سلام: فکر کنم باید دنبال (مجموعه کامپونت های ملتب مدیایی دیجیتالی )به اسم Varian بگردید.
ولی با این کار شاید موفق نشید. خب شما که نیتونی 10 یا 20 یا بیشتر mp3 رو به همراه فایل حمل کنید بهتره از کلکهای نرم افزاری استفاده کنید.
مثلا شما محتوای mp3 رو در یه فایل دیگه با فرمت با رمز ذخیره کنید و به هنگام لود کردن این فایل رو دوباره با یه ایم دیگه برگردوند و به هنگام خروج پاکش کنید
به هر حال موفق باشید.
scarce
جمعه 25 اردیبهشت 1388, 08:07 صبح
درسته ولی با نرم افزار های مونیتورینگ این فایل را پیدا می کنند و کپی می کنند البته من کلک های خاصی استفاده کردم فایل را داخل فولدر Coy ذخیره کردم که کسی نمی تونه کپی کنه اما بازم کسایی هستند که می تونند کپی کنند برای همین تصمیم گرفتم داخل رم ذخیره کنم
new_sra
جمعه 25 اردیبهشت 1388, 10:01 صبح
مي توني بوتيبل كني و با يه ابزار تو HIREN BOOT CD براي پخش MP3 در محيط داس استفاده كني
با اين دستورات هم م توني براي رم كار كني
بوتيبل : AUTOEXE.BAT
@ECHO OFF
Z:
A:
(نام نرم افزار)
MOUSE
(EXE نرم افزار)
scarce
شنبه 26 اردیبهشت 1388, 11:32 صبح
مي توني بوتيبل كني و با يه ابزار تو HIREN BOOT CD براي پخش MP3 در محيط داس استفاده كني
با اين دستورات هم م توني براي رم كار كني
بوتيبل : AUTOEXE.BAT
@ECHO OFF
Z:
A:
(نام نرم افزار)
MOUSE
(EXE نرم افزار)
من فقط می خوام از فایل های خودم محافظت کنم حالا در رم یا در غیر رم اینکار شما من در کل متوجه نشدم :d
scarce
یک شنبه 27 اردیبهشت 1388, 18:14 عصر
آیا با API نمیشه اینکارو انجام داد ؟
سایتی یا مقالخ ای در مورد این ندارین ؟
در کل دوستان یه خورده راهنمایی کنید من فایل هم یک دونه هست نمی خوام تو هارد ذخیره کنم و با کامپونتم پخشش کنم
من می خوام یک فایل wma یک مگابایتی را در رم ذخیره کنم و با برنامه پخشش کنم آدرس فایل تو رم را بدم نه در درایو هارد مثل (c:\1.wma)
تورو خدا یک راهنمایی بکنید
scarce
سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 01:36 صبح
لطفا مدیران یک راهنمایی کنن آقا علی کشاورز و سایر دوستان و مدیران محترم کسی نمی تونه راهنمایی کنه ؟
tdkhakpur
سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 03:39 صبح
سلام:
شما دارید تو محیطی کار میکنید که یه کمی دست و پای آدمو میگیره اگه میتونستی با BCBکار کنی میتونستم کامپونتو بهت بدم .
ولی شما میتونی فایل رو تو رم بریزی و نحوه خوندن برنامهت رو به رم تغییر بدی.
و یا اگه تونستی یه SmartRamدرست کن و یه فایل مجازی میتونی درش ایجاد کنی که این راه از پیدا کردن کامپونت برای vb فکر کنم سخت تر باش.
دیگه چیزی نمود که نگیم.
موفق باشید.
scarce
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1388, 14:08 عصر
منظور از SMART RAM یعنی چی ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.