PDA

View Full Version : اجراي هر برنامه اي بدون نياز به نصب



vbhamed
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 11:28 صبح
سلام

خيلي ها با ساخت ستاپ براي برنامه مشكل دارن كه البته در تاپيك زير يك نرم افزار ستاپ ساز معروف با راهنماي كامل فارسي توضيح داده شده

آموزش ساخت ستاپ کامل و بدون دردسر (http://barnamenevis.org/showthread.php?107573-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D9%83%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%88-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B3%D8%B1)

اما ممكنه شما بخواين برنامه رو اجرا كنيد بدون اينكه كاربر نصبش كنه و اين كار چند تا دليل هم داره مثلا
1 - كاربران زياد ماهر نباشن و با نصب برنامه مشكل داشته باشن
2 - سرعت بيشتر در نمايش نرم افزار
3 - ساخت نرم افزارهاي دمو (نسخه نمايشي)

براي اين كار مي تونيد از نرم افزارهايي استفاده كنيد كه برنامه هاي قابل حمل يا پرتابل مي‌سازند
روش كار اونها اكثرا به اينصورت هست :

1 - ابتدا بايد براي برنامتون، با استفاده از برنامه هاي ستاپ ساز، ستاپ بسازيد
2 - برنامه پرتابل ساز رو اجرا مي كنيد و اون فايلهاي سيستم و رجيستري ويندوز رو يكبار بررسي مي كنه
3 - برنامتون رو با تمام جزئيات نصب مي كنيد (حتي مي تونيد سيستم رو ريست كنيد)
4 - دوباره برنامه پرتابل ساز بعد از نصب كامل برنامه شما فايلهاي سيستم و رجيستري رو چك مي كنه و كليه تغييرات انجام شده رو ثبت مي كنه
5 - اگر دوست داشتيد مي تونيد چيزهايي رو اضافه و كم كنيد
6 - فايل exe نهايي توسط برنامه پرتابل ساز ساخته ميشه و از اون ميشه در هر سيستمي استفاده كرد بدون اينكه برنامتون رو نصب كنيد

خوبي اين روش اينه كه با استفاده از اون مي تونيد از هر نرم افزاري نسخه پرتابل بسازيد مثلا فتوشاپ، Word و ...
حتي برنامه پرتابل ساخته شده رجيستر شده هم هست چون شما در نصب اصلي، اون رو رجيستر كرديد

بهترين نرم افزار پرتابل ساز هم Thinstall هست كه از سايت زير مي تونيد دريافت كنيد

http://www.arminaco.com/thinstall.zip

چيزي كه شما بايد اجرا كنيد Setup Capture.exe هست

البته ورژن جدید برنامه اسمش هست VMWare ThinApp

آدرس سايت اصلي هم اين است كه ورژن جديد تر رو داره
vmware.com

BadSector
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 11:55 صبح
سلام
اگر برنامه دیتا بیس هم داشته باشه میشه پرتابلش کرد ؟

shahram_g
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 12:14 عصر
لينك دانلودش كجاست دوست عزيز؟

y.saied
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 15:33 عصر
اگر برنامه دیتا بیس هم داشته باشه میشه پرتابلش کرد ؟

vbhamed
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 17:51 عصر
سلام

ببينيد، شما يك بار بايد براي برنامتون روي كامپيوتر خودتون ستاپ بسازيد و قاعدتا تو ستاپ خودتون همه چيزهاي لازم از جمله ديتابيس رو قرار مي دين بنابراين فرقي نمي كنه، با ديتابيس يا بدون اون

اين برنامه همه چيزايي رو كه لازمه بر مي داره چون در حقيقت ستاپ شما همه چيزها رو برداشته بوده

لينك دانلود هم تو سايتش كه آخر پست اول گذاشتم هست

VB.SOS
دوشنبه 30 آذر 1388, 10:18 صبح
سلام به دوستان عزيز
ميشه Portable كردن برنامه رو از روشهاي ديگه توضيح بدين. ممنونم
مثلا VB چه فايل هايي رو نياز داره؟ اون فايل ها رو كنار برنامه قرار بديم

vbhamed
دوشنبه 30 آذر 1388, 22:56 عصر
سلام

هميشه فقط چند تا فايل كه كنار برنامه بزاريد ها مشكل رو حل نمي كنند
يك برنامه ممكنه تنظيماتي در رجيستري ويندوز داشته باشه، كليدهايي بسازه و از فايلهاي خاصي استفاده كنه كه بايد رجيستر بشن
اين برنامه كه معرفي شد همه فايلها و تنظيمات مورد نياز رو انجام مي ده
در حقيقت برنامه رو بصورت سريع و بدون پيغام نصب مي كنه

VB.SOS
شنبه 05 دی 1388, 09:07 صبح
من برنامه رو دانلود کردم. اگه یه توضیح اجمالی بدین ممنون میشم. چیزی سر در نیوردم:گیج:

vbhamed
شنبه 05 دی 1388, 18:38 عصر
سلام

طبق دستورات پست 1 جلو بريد

karbon2010
یک شنبه 27 دی 1388, 21:49 عصر
سلام
دوستان بزرگوار من این سوال را کاملتر بیان می کنم لطفا جواب دهید
اگر برنامه دیتا بیس هم داشته باشه میشه پرتابلش کرد البته با این تفاسیر که مثلا دیتابیس در کنار فایل اجرایی باشه منظور در سورس برنامه ما دیتابیس را در کنار برنامه قرار داده باشیم مشکلی برای خواندن دیتابیس وجود نداره ؟
ممنون

vbhamed
یک شنبه 27 دی 1388, 23:12 عصر
سلام

پرتابل كردن برنامه نه تنها مراحلي از ساخت ستاپ كم نمي كنه، بلكه اضافه هم ميكنه، اما براي برنامه‌نويس نه كاربر نهايي اونهم فقط يك بار موقع ايجاد فايل پرتابل نرم افزار

شما بايد براي برنامتون ستاپ بسازيد، كليه فايلهاي مورد نياز رو هم در كنار برنامه اجراييتون قرار بدين، اعم از ديتابيس و ...
تنظيمات رجيستري و خلاصه همه كارهاي ديگه هم بايد انجام بشه

در حقيقت برنامه هايي كه پرتابل ساز هستند، مراحلي كه شما انجام مي دين رو ضبط مي‌كنند و همه فايلها رو در يك فايل فشرده مي كنند كه وقتي اجرا ميشه، مخفيانه همه اون كارها انجام ميشه ولي كاربر متوجه اين موضوع نميشه و در نهايت برنامه به راحتي و ظاهرا بدون نصب اجرا ميشه

البته طبعا اجراي اوليه نرم افزار پرتابل شده، كمي بيشتر زمان مي گيره ولي زمان قابل توجهي نيست

karbon2010
دوشنبه 28 دی 1388, 18:31 عصر
سلام
امیدوارم منظورم را متوجه شده باشید
سخن شما کاملا درست است اما یک مسئله دیگه شاید هم پرسیدنش ضرری نداشته باشه
همانطور که عرض کردم ما در سورس برنامه ادرس بانک و سایر پوشه ها را در کنار برنامه قرار می دهیم
خوب شما می گویید مشکلی نداره مسئله اینجاست که هر دفعه که ما اطلاعاتی وارد دیتابیس کنیم حجم ان بالا می رود ایا این بالا رفتن حجم مشکلی برای برنامه بوجود نمی اید
ممنون

vbhamed
دوشنبه 28 دی 1388, 23:11 عصر
سلام

شما بهتره بانكتون رو داخل نرم افزار پرتابل شده قرار ندين و اون رو كنار برنامه كپي كنيد، چون در غير اينصورت ممكنه رونويسي بشه و اطلاعات جديد وارد شده حفظ نشن

خروجي برنامه پرتابل ساز يك فايل exe بزرگ هست كه شامل تمام فايلهاي مورد نياز برنامه است
هر فايلي كه برنامتون بعدا ممكنه تغيير بده رو به صورت معمولي در كنار اين فايل كپي كنيد

sohrab o
جمعه 22 مرداد 1389, 13:16 عصر
سلام

شما بهتره بانكتون رو داخل نرم افزار پرتابل شده قرار ندين و اون رو كنار برنامه كپي كنيد، چون در غير اينصورت ممكنه رونويسي بشه و اطلاعات جديد وارد شده حفظ نشن

خروجي برنامه پرتابل ساز يك فايل exe بزرگ هست كه شامل تمام فايلهاي مورد نياز برنامه است
هر فايلي كه برنامتون بعدا ممكنه تغيير بده رو به صورت معمولي در كنار اين فايل كپي كنيد

دوست عزیز من بانکم sqll2008 باید چیکار کنم

ali190
جمعه 22 مرداد 1389, 14:02 عصر
باسلام و عرض خسته نباشید
من دارم یک پروژه با نرم افزار اکسس درست میکنم
این برنامه از دو قسمت تشکیل شده از یک دیتابیس و از یک اینترفیس که هردو با اکسس طراحی شده
(دوستان همانطور که میدونن اکسس اکثر قابليتهای vb از جمله کدنویسی ، آبجکتها و ... رو داره ) فقط تنها مشکل برنامه ام اینه که نمیتونم اون رو بدون نرم افزار اکسس بر روی سیستمی اجراش کنم ، یعنی نرم افزار اکسس حتماً باید بر روی سیستم نصب باشه
مایکرو سافت یک نرم افزار خیلی ساده تر از اکسس رو در داخل cd افیس قرار داده که ورژن فقط نمایش دهنده اکسس هست با نام access run time که براحتی بر روی سیستم یوزر نصب میشه
من با استفاده از ستاپ ساز smart install maker برنامه هامو ستاپ میکنم
یکی از مراحل نصب در ستاپ سازم (مختص برنامه فعلی ام) نصب برنامه access run time هست. یعنی در خلال مراحل نصب برنامهام acceess run time هم باید نصب بشه
آیا این برنامه پرتابل سازی که شما معرفی نمودید کار نصب access run time من رو هم انجا میده؟
ممنون

vbhamed
جمعه 22 مرداد 1389, 14:32 عصر
سلام

شما خودتون اون ران تایم رو نصب می کنید و این برنامه هم هر کاری که شما کنید رو ثبت و بعدا اجرا می کنه

مثل اینکه بگین اگه دوستم هم صحبت کنه این میکروفن شما ضبط می کنه یا نه

ali190
جمعه 22 مرداد 1389, 14:57 عصر
سلام
من این کار رو کردم
برنامه acceess run time رو اجرا کردم و با این برنامه تمام مراحل رو انجامش دادم ولی در آخر همون فایل با پسوند msi رو به من میده که دوباره این فایل هم مثل همون ستاپ قبلی باید اجرا بشه
اگر امکانش هست شما خودتون تست کنید
این ستاپ در cd آفیس 2003 در مسیر J:\FILES\ACCRT با نام ACCESSRT.MSI موجود هست
من میخوام فایلی که آخر سر از این برنامه میگیرم با یک کلیک کل برنامه access run time رو در سیستمم نصب کنه و آیکون برنامه رو در قسمت add\remove کنترل پنل هم اضافه بشه
آیا این موضوع امکانپذیره؟
ممنون

vbhamed
جمعه 22 مرداد 1389, 19:12 عصر
سلام

نصب برنامه Access Runtime كه با برنامه نصاب مثل Wise, Installshield, ... به راحتي قابل انجام هست
اما اين برنامه كارش پرتابل كردنه
قبل از نصب هر چيزي اين برنامه رو اجرا مي كنيد
هر فايلي دوست داشتيد نصب مي كنيد
اگر لازم بود ريست هم كنيد مشكلي نيست
بعد دوباره برنامه رو فعال مي كنيد و مراحل كارش رو ادامه مي دين تا در نهايت فايل پرتابلتون ساخته بشه
اين برنامه مي تونه كل آفيس رو پرتابل كنه چه برسه به يك Access runtime ساده

ali190
جمعه 22 مرداد 1389, 19:38 عصر
سلام جناب vbhamed عزیز
ممنون از جوابتون
ولی من یک مشکل دیگه دارم :


من میخواستم بدونم چطور میتونم یک فایل ستاپ exe رو در خلال نصب برنامه ام با نرم افزار smart install maker نصب کنم
یک مثال:
من یک برنامه با اکسس نوشتم که میخوام این برنامه رو در قالب یک فایل ستاپ به یوزر تحویل بدم
لازمه اجرا شدن این برنامه در کامپیوتر یوزر نص بودن برنامه اکسس هست
آفیس یک ورژن از اکسس رو ارائه کرده با نام acceess run time که فقط فایلهای اکسس رو نشون میده و نمیشه اونارو ادیت کرد که این ستاپ در cd آفیس 2003 در مسیر J:\FILES\ACCRT با نام ACCESSRT.MSI موجود هست
من میخوام بدونم چطور میتونم این ستاپ رو از طریق برنامه smart install maker اجراش کنم قبل از اینکه برنامه ام بطور کامل نصب بشه
فقط فکر میکنم این کار باید از قسمت command و بخش parameters انجام بشه
نمیدونم چطور باید از این قسمت استفاده کنم؟
میشه ازتون خواهش کنم راهنماییم کنید
ممنون میشم راهنماییم کنید

vbhamed
شنبه 23 مرداد 1389, 00:22 صبح
سلام
فايل ران تايم رو به فايلهاي ستاپ اضافه كنيد و از قسمت Commands اون رو اجرا كنيد

ali190
شنبه 23 مرداد 1389, 17:26 عصر
باسلام و عرض خسته نباشید
جناب VBHAMED عزیز
من فایل ACCESS RUN TIME رو به پروژه ام ADD کردم
تو قسمت COOMANDS هم اون رو اضافه کرردم
ولی نمیدونم چطور باید از قسمت COMMANDS استفاده کنم
من میخوام فیال ACCESS RUN TIME خود به خود نصب شود
بدون اینکه من روی دکمه Install اون کلیک کنم
ممنون میشم یک مقدار بیشتر راهنماییم کنید
راستی با اون برنامه پرتابلساز هم کار کردم
دستم اومد که ماجراش چیه
واقعاً بدرد میخوره
مخصوصاً رو سیستمهایی که آدم محدودیت نصب نرم افزار داره
واقاً ممنونم

vbhamed
یک شنبه 24 مرداد 1389, 10:14 صبح
سلام

اينطور فايلهاي نصبي معمولا با پارامترهايي مي تونن اجرا بشن
براي ديدن پارامترها دستور زير رو در Run ويندوز بزنيد (گيومه ها رو هم بزاريد)


"n:\FILES\ACCRT\ACCESSRT.MSI" /?حالا كافيه پارامتر مورد نظر براي اجراي مخفي يعني /qn رو در قسمت پارامترها بنويسيم
از روي تصوير تنظيم كنيد

ali190
دوشنبه 25 مرداد 1389, 19:43 عصر
باسلام
جناب vbhamed عزیز ممنون از راهنماییتون
ولی من کارهایی رو که گفتین انجام دادم ، نتیجه ای نگرفتم
پارامتر /qn رو هم در قسمت ارامتر نوشتم ولی متاسفانه برنامه access run time اجرا نشد.
ممنون

vbhamed
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 23:55 عصر
سلام

اينم نمونه
فقط مسير اكسس ران تايم رو تو قسمت Files با توجه به دستگاهتون درست كنيد
ضمنا وقتي ران تايم اجرا بشه شما چيزي نمي بينيد

gorg313
پنج شنبه 07 فروردین 1393, 10:10 صبح
سلام آقا حامد عزيز

ببخشيد که اين تاپيک قديمي را بالا ميارم، برنامه هاي من در کنار خودشون فايل دارن که داخل پوشه هستن
و برنامه هاي من طوري هست که نصب يه جورايي باهاش سازگار نيست، بازم اگه نرم افزار جديدي در اين مورد داريد معرفي کنيد ممنون ميشم
منتظر جوابتون هستم :قلب:

vbhamed
پنج شنبه 07 فروردین 1393, 12:08 عصر
سلام
اول اينكه با همين نرم افزار ميشه در محل پوشه نصب پوشه و فايل درونش ايجاد كرد
دوم اينكه مي‌تونيد از نرم افزار خوب Setup Factory هم استفاده كنيد

gorg313
جمعه 08 فروردین 1393, 17:23 عصر
سلام

بازم ببخشيد يه سوال فني در مورد نرم افزار و دوم اينکه کامپوننت ياهو مسنجر اصلا تو ويندوز هشت ريجستر نشد حتي با اين نرم‌افزار
کچلمون کرد

من اگه بخوام مسير نصب برنامه را تعيين کنم به صورت پيش فرض کدوم بخش رو ويرايش کنم؟؟؟

مثلا تو درايو سي نصب نشه و درايو انتخابي ما باشه :متفکر:

vbhamed
شنبه 09 فروردین 1393, 11:10 صبح
سلام

براي رجيستر كردن كامپوننتهايي كه به هيچ طريقي نمي‌تونيد رجيسترش كنيد از فايل زير استفاده كنيد
http://www.arminaco.com/dl/dllregsvr.zip

براي تغيير مسير نصب در نرم افزار wise از شكل زير استفاده كنيد :

117406

و براي براي تغيير مسير نصب در نرم افزار Setup Factory :

117407

فايل ضميمه كيفيتش بهتره

قله بلند
پنج شنبه 08 خرداد 1393, 02:02 صبح
سلام
جناب vbhamed عزیز من تمامی مراحل پست اول رو رفتم ولی در نهایت فایل اجرایی ندیدم. فقط چند پوشه ایجاد شد.

یعنی چه مشکلی وجود داره؟ ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.

vbhamed
پنج شنبه 08 خرداد 1393, 07:43 صبح
سلام
تو اون پوشه یک فایل به اسم build.bat می‌سازه که اجراش کنید فایل Exe مورد نظر رو در پوشه bin ایجاد می‌کنه
البته بهتره از ورژن جدید یعنی vmware ThinApp استفاده کنید که خودش آخر کار فایل رو می‌سازه

قله بلند
پنج شنبه 22 خرداد 1393, 20:31 عصر
سلام
من این رو نصب کردم
VMWare.ThinApp.5.0.1.Build.1801916
و در نهایت هم یک فایل 153 مگی دریافت کردم. فایل اجرایی رو با DBtoEXE درست کردم و setup رو هم درست کردم.
اولش که VMWare.ThinApp.5.0.1.Build.1801916 از درایور C، اسکن گرفت و بعدش من برنامه نصبی رو نصب کردم و باز هم اسکن و سپس مقایسه دو اسکن و بعدش هم چند صفحه دیگه اومد و در نهایت یک فایل اجرایی 153 مگی رو بهم تحویل داد.
من هم اکسس 2007 رو از نصب خارج کردم و این فایل اجرایی رو اجرا کردم اما باز هم می گه نمی تونه اجراش کنه.
:ناراحت:
یعنی من کجای کار رو اشتباه رفته ام؟ لطفاً راهنمایی کنید.

vbhamed
جمعه 23 خرداد 1393, 08:31 صبح
سلام
برنامه پرتابل شما فقط و فقط وقتي درست كار مي‌كنه كه فايل ستاپ ساخته شدتون هم بتونه كار كنه
يعني اكسس رو Uninstall كنيد و بعد ستاپتون رو اجرا كنيد، حالا اگر برنامتون اجرا شد، بعد از پرتابل كردن هم اجرا ميشه
در حقيقت اسكني كه شما گرفتيد فقط براي برنامه شما بوده در حالي كه بايد يكبار قبل از نصب اكسس و برنامه خودتون و يكبار بعد از نصب اكسس و برنامه خودتون اسكن مي‌گرفتيد

قله بلند
یک شنبه 25 خرداد 1393, 21:39 عصر
سلام
می بخشید من درست متوجه نشدم. می شه لطف کنید بفرمایید که در هر گام چه باید بکنم؟
1-فایل exe بسازم
2-فایل set up رو بسازم
3-اکسس رو حذف کنم.
4-اسکن کنم
5-set up رو اجرا کنم تا برنامه من نصب بشه
6-دوباره اسکن بگیرم
و....

درسته؟

vbhamed
یک شنبه 25 خرداد 1393, 23:55 عصر
سلام
قبل از مرحله 6 اکسس رو مجددا نصب کنید

قله بلند
دوشنبه 26 خرداد 1393, 13:43 عصر
سلام
ببخشید که من دوباره دارم سوال می کنم

این مراحل رو انجام دادم ولی وقتی فایل اجرایی تولید شده از برنامه ام رو اجرا می کنم، پنجره های متفاوت جهت نصب باز می شه و خطا صادر می شه و در آخر هم مجبورم برای پایان دادن به این وضعیت، logoff کنم.

مثلاً خطای 1719

وقتی می خواد بسته بندی نهایی انجام بشه یک سری فایل رو به من نشون می ده مثل فایل exe شده خودم و MSACCESS.exe و DBtoEXE و Uninstall و Microsoft Office 2007 و می خواد که انتخاب کنم. چه همه اش انتخاب بشه و چه بعضی هاش باز هم اکثرش رو می گذاره در بسته.

باز هم نتونستم برنامه exe شده خودم را به صورت پرتابل اجرا کنم.

:ناراحت:

vbhamed
دوشنبه 26 خرداد 1393, 16:44 عصر
سلام
کار این برنامه به روشی هست که گفته شد
اگر پنجره میاد حتما مشکلی تو ساخت ستاپ داشتید
ضمنا برنامه اکسس برای نصب یک حالت silent هم داره که پنجره ای نمایش نمیده که مثلا تو سی دی اکسس 2003 داخل پوشه Files یک فایل به نام ACCRT وجود داره که Runtime های اکسس رو نصب می‌کنه و احتمالا بتونه بهتون کمک کنه
در مورد سایر ورژنها هم باید مشابه همین باشه و فایل setup.exe آفیس رو هم می‌تونید با ؟/ اجرا کنید ببینید چه پارامترهای می‌گیره

قله بلند
دوشنبه 26 خرداد 1393, 18:50 عصر
سلام
در سی دی آفیس 2007 من به چنین گزینه هایی که شما اشاره فرمودید برنخوردم.
set up که تولید می شه به راحتی نصب می شه و exe درونش هم اجرا می شه.
حجم فایل setup در حد 12 مگ است اما فایل پرتابل شده، 230 مگ می شود و وقتی اجراش می کنم شروع می کنه به نصب موارد لازم و پشت سر هم هم پنجره هایی باز می شه و ناتوانی خودش رو از نصب نشون می ده.
اکسس رو از نصب خارج کردم ولی باز هم همین پنجره ها ظاهر می شن.

یعنی چی رو داره نصب می کنه؟ DBtoEXE که نصب نمی خواد ولی درون بسته نهایی قرارش می دم (باید قرار بگیره؟). فقط می مونه MSACCESS.exe و Uninstall و Microsoft Office 2007 که توی اینها هم از اون پنجره ها ظاهر می شه و ناتوانی اش رو ابزار می کنه.

vbhamed
سه شنبه 27 خرداد 1393, 20:59 عصر
سلام
دوست گرامی
الان اینهمه نرم افزارهای پرتابل توی بازار هست از کل آفیس پرتابل گرفته تا فتوشاپ و CorelDraw و نرم افزارهای بزرگ دیگه
اکثر اونها هم با vmWare پرتابل شدن
روال کلی کار اینه :

1 - آفیس روی سیستم نصب نباشه، ترجیحا از یک ویندوز خام استفاده کنید
2 - VmWare رو اجرا کنید و از سیستم و درایوی که قراره برنامتون و برنامه آفیس توش نصب بشه اسکن بگیرید
3 - آفیس رو نصب کنید
4 - برنامه خودتون رو ستاپ کنید
5 - در صورتیکه برنامتون درست اجرا میشه دوباره از سیستم و درایو نصب اسکن بگیرید و فایل نهایی رو بسازید

در صورتیکه موفق نشدید اول سعی کنید فقط اکسس تنها رو پرتابل کنید ببینید می‌تونید یا نه و تا انجام نشده سراغ برنامه خودتون نرید