ورود

View Full Version : on open

fanavar
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 12:01 عصر
سلام :
چراهنگاميكه درفرم ازتكستي كه به بانك متصل است استفاده مي كنيم ودررويدادon open شماره بعدي بابازكردن فرم روقرامي دهيم عمل نمي كنه ولي اگر تكست به بانك متصل نباشه وبه حالت onboundباشه جواب مي ده ؟

مهدی قربانی
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 12:27 عصر
چراهنگاميكه درفرم ازتكستي كه به بانك متصل است استفاده مي كنيم ودررويدادon open شماره بعدي بابازكردن فرم روقرامي دهيم عمل نمي كنه ولي اگر تكست به بانك متصل نباشه وبه حالت onboundباشه جواب مي ده ؟

سلام
سئوال خيلي گنگه ! كاملتر مشكلتون رو شرح بديد من كه هرچي سعي ميكنم نمي تونم متوجه منظور شما بشم .

fanavar
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 12:51 عصر
فايل روضميمه كردم

مهدی قربانی
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 13:08 عصر
سلام
شما اساساً چه فرآيندي رو مي خواين اجرا كنيد و اين شما گذاري به چه ترتيب بايد صورت بگيره اين مدلي كه شما پياده كرديد اگر هم درست كار كنه مقادير درست درجدول متصل به فرم ثبت نميشه اگر بخواين مقادير بصورت منظم و سريال ثبت بشه بايد بين ركوردها پيمايش داشته باشيد .

fanavar
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 13:24 عصر
ببينيد
من فقط درحد ايجادشماره جديد فرم روگذاشتم وپس ازثبت شماره جديد وياپس ازبازوبسته كردن فرم بايد شماره جديد نمايش داده شود

مهدی قربانی
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 14:32 عصر
علت عدم عملكرد صحيح كد شما بخاطر اينه كه فوكوس روي كنترل تكست باكس قرار نداره و طبعاً نميتونه مقدار رو در اون ثبت كنه اما نكته اينجاست كه اگرم شما در كدنويسي قبل از مقداردهي تكست باكس فوكوس رو به اون منتقل كنيد عملاً دچار Overwrite ميشيد و مقادير موجود مخدوش ميشه
پيشنهاد : اين پروسه ( شماره گذاري ) رو مي تونيد بواسطه نوشتن كدها در رخداد كليك يك كامند باتون يا After Update يكي از فيدها و .... طي كنيد تا هم اطلاعات درست ثبت بشن و هم خطاي حاضر بروز نكنه

fanavar
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 14:38 عصر
ممون ازبذل توجه شما
من اين كاروقبلاانجام دادم وجواب گرفتم ولي دربعضي برنامه ديدم كه زمانيكه فرم بازويالود ميشه شماره جديد بصورت خودكاردرتكست مورد نظر مشاهده مي شه ولي ظاهراً چاره اي ندارم از روش قبلي خودم استفاده كنم

مهدی قربانی
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 14:48 عصر
خوب روشهاي متعددي استفاده ميشه بطور مثال اگر شما Unbound كار كنيد ميتونيد اين عمل رو انجام بديد يعني بطور موقت يك شماره به سند بديد اما در عمل تا زماني كه اطلاعات در جدول ذخيره نشده اين شماره ثبت نشه اگر اون نمونه اي كه اشاره كرديد رو بتونيد اينجا بذاريد بهتر ميتونم اظهار نظر كنم .

fanavar
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 15:03 عصر
نمونه روگذاشتم