View Full Version : سوال: تعیین مسیر برای فایلهای اجرایی
sadegh1944
سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 14:13 عصر
با سلام
من در ضمیمه پیوست دو فرم دارم و میخوام در form1 یک مسیر تعریف کنم که هر گاه فرم calculator را باز کنم با کلیک برروی دکمه مربوطه؛ ماشین حساب یا هر فایل اجرایی دیگه اجرا بشه؛ من کد اونو تا حدودی نوشتم ولی موقع اجرا error میده لطفا کد مربوطه را اصلاح نمایید , و اگه میتونید نمونه اصلاح شده را دوباره بذارید
مهدی قربانی
سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 16:12 عصر
سلام
من نمي دونم ايده اي كه شما در ذهنتون داريد چيه منتها اگر خواسته شما فقط اجراي ماشين حساب ويندوز باشه از روش بهتر و كم دردسرتري هم مي تونيد استفاده كنيد ، هزينه اين اقدام اول بهره گيري از يك ماجول حاوي تابع API استخراج كننده مسير نصب ويندوز هست به اضافه يك تابع كه متغير سراسري strAddr رو مقداردهي ميكنه تا شما بتونيد اين متغير رو در فرم و كامند باتون مربوط به ماشين حساب صدا بزنيد حسن اين روش اينه كه ديگه نيازي به استفاده از يك فرم ثانويه و ذخيره آدرس ماشين حساب در يك جدول نيست و برنامه هم روي هر دستگاهي اجرا بشه خطايي از بابت تغيير آدرس برنامه مثلاً در درايور C يا D و... رخ نميده .
به نمونه برنامه مراجعه و مراحل كار رو دنبال كنيد .
e601
سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 21:34 عصر
سلام
جناب قربانی کدی ارائه کردن که شما بتونید با روش پیدا کردن مسیر پوشه ویندوز آشنا بشید. ولی اگر هدف فقط اجرای ماشین حساب ویندوز هست ، با استفاده از یک خط کد بصورت زیر میتونید ماشین حساب رو باز کنید :
Shell "calc"
همین ! خود تابع Shell مسیر فایل ویندوز رو پیدا کرده و ماشین حساب رو اجرا میکنه...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.