View Full Version : تلف شدن VALID IP در مودمهاي ADSL
aliila
سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 17:32 عصر
مودم هاي ADSL كانفيگ پذير VALID IP را براي خود برميدارد و اي پي ار كلاس d با رنج 192.168. را به سيستم من اختصاص ميدهد با اين كار سيستم من از HOST بودن خارج مي شود واز طرف اينترنت در خواستهاي كه به آي پي من مي آيد مثلا Http يا Ftp توسط مودم بي سرويس ميماند
راحل در چيست ؟
raravaice
سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 18:02 عصر
Port Forward یا Virtual Server را باید در مودم کانفیگ کنید ضمن اینکه باید درخواست Static IP داده باشید.
یا
مودم را در حالت Bridge تنظیم کنید و PPPOE Connection را از PC بزنید البته در این شرایط باز هم باید Static IP داشته باشید.
موفق باشید
aliila
سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 21:05 عصر
با تشكر
منظور من از VALID IP همان Static IP ميباشد
Port Forward در روي مودم چگونه انجام مي گيرد ؟
Virtual Server در روي مودم چگونه نصب مي گيرد ؟
مودم را در حالت Bridge تنظیم کنید و PPPOE Connection را از PC بزنید البته در این شرایط باز هم باید Static IP داشته باشید
اين عمل مناسب نيست چون اگر سرور ريسارت شود كانكت دوباره مساله سار است
raravaice
سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 21:43 عصر
Port Forward و Virtual Server در حقیقت هر دو یک کار را انجام میدهند. ولی در مودمهای Dlink به نام Port Forward و در مودمهای Symphony با نام Virtual Server تعریف شده. که وظیفه آن را میتوان از نام Port Forward فهمید مثلا شما تمام اطلاعات ورودی روی پورتهای IP مودم را به یک IP Invalid در شبکه محلی خود میفرستید.
اين عمل مناسب نيست چون اگر سرور ريسارت شود كانكت دوباره مساله ساز است در windows بله ولی در linux به طور خودکار Dial انجام خواهد و هیچگونه مشکلی پیش نخواهد آمد.http://s1.xvay.net/?p=a1a55885eb463d214902095890e713af
ولی بهترین گزینه همان اتصال از طریق مودم است.
پ.و : بهتر است با Provider خود هم تماسی در این خصوص داشته باشید، چون من با شاتل و پارس آنلاین به این صورت کار کردم ولی در بعضی از Provider ها به شما 2 IP میدن که یکی به مودم اختصاص داده میشه و یکی به PC البته من نتونستم برای این کار توجیحی پیدا کنم که چرا 2 تا IP برای این کار استفاده میکنن.
موفق باشید
Identifier
شنبه 26 اردیبهشت 1388, 09:48 صبح
Port Forward و Virtual Server یکی از موارد رایج در DMZ است.
In computer security, a demilitarized zone, named after the military usage of the term and normally abbreviated to DMZ; also known as a Data Management Zone or demarcation zone or perimeter network, is a physical or logical subnetwork that contains and exposes an organization's external services to a larger, untrusted network, usually the Internet. The purpose of a DMZ is to add an additional layer of security to an organization's Local Area Network (LAN); an external attacker only has access to equipment in the DMZ, rather than the whole of the network.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.