ورود

View Full Version : مشکل با فایل index.html

saeed25
سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 18:00 عصر
با دروود
چند پرسش
نخست آنکه من یک میزبان رایگان یافتم و یک ورد پرس روی آن برپا کردم و نیز یک فایل با نام index.html نیز به عنوان رویه نخست تارنما بارگزاری کردم اما زمانیکه آدرس تارنما را می زنیم تنها وبلاگ وردپرس باز می شود و اگر نام index.html را نیز بزنیم می توانیم به آم روی دست یابیم
حال چگونه می توانم روی نخست را به index.html دگرگون نمایم؟
و نیز آیا می توان بر روی این میزبان وی بی نیز بر پا کرد؟
و دیگر آنکه چگونه در طراحی یک تارنما،میتوانیم یک تصویر درست شده در مثلا فوتوشاپ را بهعنوان کاربرگ ها(تب)های AJAX در تارنمایمان به کار ببریم؟

حامد مصافی
سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 18:13 عصر
- این موضوع به نام های پیش فرض اسناد ارتباط دارد. در هر سایت نام هایی به عنوان نام پیشفرض در نظر گرفته می شود، ممکن است سرویس دهنده شما از نام default.htm به جای index.htm استفاده کنید. در این مورد با مسئول پشتیبانی سایت تماس حاصل کنید.
- اگر روی سرویس دهنده شما php نصب شده باشد می توانید VB را برپا کنید.
- بله می توانید.

saeed25
سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 18:59 عصر
دروود و سپاس از پاسخگوییتان
دوستگرامی،من از سرویس دهنگان رایگان سرویس می گیریم(HOSTWQ.NET)و آدرس انجمن گفت و گویی که در پنل هست باز نمی شود
اما در تارنمای گیگفا،چند پیوندی بود در همین رابطه ها که میتوان از پنلمان،رویه آغازین تارنما را سامانش(تنظیم)کنیم،اما شوربختانه انان نیز باز نمی شدند!
من می خواهم که خودم تعیین کنم که کدام رویه آغازین باشد،
اگرPHP نصب نباشد چطور؟چگونه می توانم یک برنامه را (به جز آنهایی که روی خود سرور ارائه می شود)را نصب کنم؟

و دیگر آنکه چگونه در طراحی یک تارنما،میتوانیم یک تصویر درست شده در مثلا فوتوشاپ را بهعنوان کاربرگ ها(تب)های AJAX در تارنمایمان به کار ببریم؟چگونه می شود
و اگر می شود در این باره نیز بفرمایید که چگونه می توانم این کار را بکنم؟

vcldeveloper
سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 20:58 عصر
دوست عزیز، دقت کنید که:
1- در هر تاپیک فقط یک موضوع را مطرح کنید.
2- برای تاپیکی که ایجاد می کنید، عنوان مناسب انتخاب کنید، وگرنه حذف میشه.