View Full Version : سوال: چگونگي قطع ارتباط adotable در لفي در برنامه اجرائي
mahdisam
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 09:14 صبح
من مي خوام ارتباط ado table رو در برنامه اي كه در حال اجراست قطع كنم يا به نوعي از active خارج كنم و دوباره اون رو فعال كنم ولي من كه انجام مي دم ، Error مي ده و خواهشمندم كمكم كنين .
Saeed_m_Farid
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 09:29 صبح
من مي خوام ارتباط ado table رو در برنامه اي كه در حال اجراست قطع كنم يا به نوعي از active خارج كنم و دوباره اون رو فعال كنم ولي من كه انجام مي دم ، Error مي ده و خواهشمندم كمكم كنين .
یه کم سوالتون رو واضح مطرح کنید؛ Error چیه؟ AdoTable به کجا وصله؟ اصلا Active هست قبلش یا نه؟ منظور از برنامه ای که در حال اجراست چیه؟ اگه در حین یک Transaction دارین اینکارو می کنین (وسط یک کار با دیتابیس)، باید منتظر تموم شدن کارتون بشید، اگه هم میخوان واسه نمایش مجدد رکوردها بعد تغییر اینکار رو بکنبن، Refresh رو امتحان کنید.
Close بعد Open هم امتحان کنید ...
FiACKER
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1388, 11:47 صبح
یه سوال کردن 600 تا سوال ازشون کردین !
درست می گن ایشون !
چرا نمی شه در زمانه اجرای برنامه بانک اطلاعاتی ساخته شده توسط من خاصیت active مربوط به adotable رو تغییر داد ؟
مثلا false اش کرد بعد true اش کرد !؟
یا اصلا در زمان طراحی active=false باشه ! بعد در زمان اجرای برنامه به دلخوام active=true بشه !؟
چطور باید اینکار رو انجام داد !؟
mehdimdp
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1388, 12:02 عصر
... من كه انجام مي دم ، Error مي ده و خواهشمندم كمكم كنين .
لطفا بگيد چه خطايي ميده
یاسر مددیان
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1388, 12:20 عصر
والا ما که مشکلی نداریم.
اینم یه مثال
Saeed_m_Farid
شنبه 02 خرداد 1388, 15:57 عصر
یه سوال کردن 600 تا سوال ازشون کردین ! :قهقهه:سی
درست می گن ایشون !
چرا نمی شه در زمانه اجرای برنامه بانک اطلاعاتی ساخته شده توسط من خاصیت active مربوط به adotable رو تغییر داد ؟
مثلا false اش کرد بعد true اش کرد !؟
چرا نمیشه! معمولا میشه، حالا شما یا ایشون باید بفرمایید که چکار کردین که نمیتونین فعال/غیرفعال کنید، نباید بپرسم که چه خطایی رخ میده؟ چون اصولا یکی از بدیهی ترین خواص ADOTable همین Active اش هست اگه اونم کار نکنه باید بریم همون پارکی که شما میرین ...
یا اصلا در زمان طراحی active=false باشه ! بعد در زمان اجرای برنامه به دلخوام active=true بشه !؟
چطور باید اینکار رو انجام داد !؟
این موضوعش فرق میکنه، شما احتمالا اصلا TableName یا ADOConnection رو درست تنظیم نکردین، (چون اصولا Active کردن جدول تو Design کار درستی نیست و معمولا باید تو Runtime جدول رو Open کرد!) خوب تا نگین چکار کردین ما از کجا بدونیم چه اتفاقی میافته؟
امیدوارم ایندفعه با سوالهام ناراحتتون نکرده باشم ...
daffy_duck376
شنبه 02 خرداد 1388, 20:02 عصر
البته احتمال این موضوع هست که ایشون زمانی که دارن از بانک استفاده می کنن میخوان Active رو fasle
کنن . باید برنامه رو دید. البته متن خطا اگه بود میشد دقیق تر گفت
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.