View Full Version : تهیه دیسک مخازن در کوبونتو
reza10203045
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 19:51 عصر
سلام دوستان
من میخواستم در رابطه با فایلها یا مخازنی که با استفاده از دستور sudo apt-get install دانلود کردم و در مسیر
var/cache/apt ذخیره شده اند یک دسک از آنها تهیه کنم
ویک سوال دیگه پکیچ هایی که در مسیر بالا هستند آیا همینطوری هم می توان از آنها استفاده کرد یا نه؟
و چه طوری میتونم ببینم که کدام یک از سخت افزار ها نصب شده و کدام یک از آنها نصب نشده است؟
ilius.gnu
جمعه 25 اردیبهشت 1388, 06:50 صبح
فکر میکنم نرمافزار APTonCD (http://aptoncd.sourceforge.net/)به دردتون بخوره.
بله میتونید از پکیجها استفاده کنید به شرطی که مشکل dependency پیش نیاد. مثلاً میتونید بعداً (بعدا از نصب دوباره، یا توی یه اوبونتوی دیگه) از طریق Synaptic اضافهشون کنید، از منوی فایل گزینهٔ Add downloaded pachages رو بزنید. یا اینکه با دستور
dpkg -i *.deb
کلشون رو یه جا نصب کنید. اگرچه روش زیاد خوبی نیست و ممکنه مشکل dependency بیاد. بهتره ازشون یه مخزن بسازید(فکر میکنم همون APTonCD (http://aptoncd.sourceforge.net/) این کارو انجام بده) و به مخازن اضافه کنید، اما بهتره مخازن توی اینترنتن(یا مخازن محلی دیگه مثل سیدی هما) هم فعال باشه تا اگه چیزی کم و کسر بود مشکل پیش نیاد.
در کل پیشنهاد میکنم اون 6 تا دیویدی مخازن کامل اوبونتو رو از فروشگاه(sito.ir یا linuxshop.ir) سفارش بدید، همهٔ مشکلات نرمافزاریتون حل میشه.(البته برای اوبونتو 9.04 فکر کنم هنوز نیومده)
Microname
شنبه 26 اردیبهشت 1388, 23:56 عصر
در کل پیشنهاد میکنم اون 6 تا دیویدی مخازن کامل اوبونتو رو از فروشگاه(sito.ir یا linuxshop.ir) سفارش بدید
من اینها رو دارم فقط مشکلش عوض کردن دائم dvd هست چطور میتونم جایی بریزم که خودش متوجه بشه و نصب کنه!؟ (تو hard میخوام بریزم)
احتمالا کل dvd ها رو داخل این آدرس باید بریزم؟(var/cash/apt)
راه دیگری هست که اینجا نریزم؟
ilius.gnu
یک شنبه 27 اردیبهشت 1388, 21:54 عصر
در کل پیشنهاد میکنم اون 6 تا دیویدی مخازن کامل اوبونتو رو از فروشگاه(sito.ir یا linuxshop.ir) سفارش بدید
من اینها رو دارم فقط مشکلش عوض کردن دائم dvd هست چطور میتونم جایی بریزم که خودش متوجه بشه و نصب کنه!؟ (تو hard میخوام بریزم)
احتمالا کل dvd ها رو داخل این آدرس باید بریزم؟(var/cash/apt)
راه دیگری هست که اینجا نریزم؟
خب اینو زودتر میگفتید. شما کافیه از dvd ها image بگیرید(یا اینکه خود پوشهشون رو روی هارد کپی کنید) و اونا رو بعنوان مخازن محلی روی هارد تعریف کنید(بجای مخازن توی dvd)
مثلاً dvd اول رو وارد کنید. بعد کل پوشهٔ اون رو کپی کنید روی هارد. اسم پوشه ذو ترجیهاً تغییر بدید به یه اسم دلخواه که شمارهٔ dvd توش باشه. و همینط.ر dvd های دیگه. مثلاً فرض کنیم این پوشهها محل کپی شده اون dvd ها باشن.
/sda6/Ubuntu-Repo/1/
/sda6/Ubuntu-Repo/2/
/sda6/Ubuntu-Repo/3/
/sda6/Ubuntu-Repo/4/
/sda6/Ubuntu-Repo/5/
/sda6/Ubuntu-Repo/6/
توجه کنید که این 1 و 2 و... اسم پوشهٔ اصلی dvd (پوشهٔ روت dvd) هست.
حالا فایل etc/apt/sources.list/ رو با حساب root باز کنید:
sudo kate /etc/apt/sources.list &و این خطوط رو بهش اضافه کنید:
deb file:///sda6/Ubuntu-Repo/6/ intrepid main multiverse restricted universe
deb file:///sda6/Ubuntu-Repo/6/ intrepid-backports main multiverse restricted universe
deb file:///sda6/Ubuntu-Repo/6/ intrepid-security main multiverse restricted universe
deb file:///sda6/Ubuntu-Repo/6/ intrepid-updates main multiverse restricted universe
deb file:///sda6/Ubuntu-Repo/5/ intrepid main multiverse restricted universe
deb file:///sda6/Ubuntu-Repo/5/ intrepid-backports main multiverse restricted universe
deb file:///sda6/Ubuntu-Repo/5/ intrepid-security main multiverse restricted universe
deb file:///sda6/Ubuntu-Repo/5/ intrepid-updates main multiverse restricted universe
deb file:///sda6/Ubuntu-Repo/4/ intrepid main multiverse restricted universe
deb file:///sda6/Ubuntu-Repo/4/ intrepid-backports main multiverse restricted universe
deb file:///sda6/Ubuntu-Repo/4/ intrepid-security main multiverse restricted universe
deb file:///sda6/Ubuntu-Repo/4/ intrepid-updates main multiverse restricted universe
deb file:///sda6/Ubuntu-Repo/3/ intrepid main multiverse restricted universe
deb file:///sda6/Ubuntu-Repo/3/ intrepid-backports main multiverse restricted universe
deb file:///sda6/Ubuntu-Repo/3/ intrepid-security main multiverse restricted universe
deb file:///sda6/Ubuntu-Repo/3/ intrepid-updates main multiverse restricted universe
deb file:///sda6/Ubuntu-Repo/2/ intrepid main multiverse restricted universe
deb file:///sda6/Ubuntu-Repo/2/ intrepid-backports main multiverse restricted universe
deb file:///sda6/Ubuntu-Repo/2/ intrepid-security main multiverse restricted universe
deb file:///sda6/Ubuntu-Repo/2/ intrepid-updates main multiverse restricted universe
deb file:///sda6/Ubuntu-Repo/1/ intrepid main multiverse restricted universe
deb file:///sda6/Ubuntu-Repo/1/ intrepid-backports main multiverse restricted universe
deb file:///sda6/Ubuntu-Repo/1/ intrepid-security main multiverse restricted universe
deb file:///sda6/Ubuntu-Repo/1/ intrepid-updates main multiverse restricted universeاگه خود قبلاً dvd ها به مخازن اضافه کردید، خطوط مربوط به اونها رو پاک کنید(یا اینکه اول خطشون یه # بذارید)
بعدش فایل رو save کنید و ببندید. بعد توی ترمینال بنوسید:
sudo apt-get updateالبته در حین اجرای این دستور باید package manager گرافیکی بسته باشه.
بعد از اینکه اون دستور(آپدیت مخازن) تموم شد، میتونید package manager گرافیکی(مال kde اسمش یادم نیست) رو باز کنید و هر چی خواستید نصب کنید. یا اینکه از طریق همون خط فرمان با دستور apt-get install نصب کنید. در هر صورت دیگه لازم نیست همش این dvd و اون dvd رو وارد کنید. خودم از همین روش توی اوبونتو 8.10 استفاده میکنم و خیلی عالی جواب میده، البته من از dvd ها ایمیج گرفتم و ایمیجهاشون رو مونت کردم توی همچین پوشههایی. الآن خیلی خیلی راضی هستم. من دو سال پیش که سیدی اوبونتو 6.10 رو گرفتم و نصب کردم (و حتی dvd خود اوبونتو هم توی ایران نبود!!:افسرده:) خوابش رو هم نمیدیدم که یه روزی به این راحتی به همچین دریای نرمافزاری دسترسی داشته باشم!! یعنی واقعاً توی رویا هم نمیتونستم ببینم!!:لبخندساده::لبخند:
Microname
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388, 15:26 عصر
با تشکر
من از اوبنتو استفاده می کنم و اون علامتی که گذاشتی برای چی بود؟(&)
اگه فایلهایم تو پارتیشن ویندوز باشه چگونه باید ادرس دهی کنم؟
ilius.gnu
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388, 21:17 عصر
با تشکر
من از اوبنتو استفاده می کنم و اون علامتی که گذاشتی برای چی بود؟(&)
اگه فایلهایم تو پارتیشن ویندوز باشه چگونه باید ادرس دهی کنم؟
اون علامت & برای اینه که توی پسزمینه اجرا بشه(که بعدش بتونید بازم دستورات دیگهای رو توی ترمینال وارد کنید) زیاد مهم نیست میتونید نذارید.
مشکلی نیست. اگه پارتیشن باز میشه(برای مونت شدن تنظیم شده) و میتونید دیتاهاش رو ببینید، کافیه همون پوشهای که میخواید رو کپی کنید(از راست کلیک)، بعد توی ادیتور(مثلاً gedit) پیست کنید، اونوقت مسیرش پیست میشه، یه //:file هم اول میسرش میذارید(میشه سه تا اسلش) تا به url تبدیل بشه(به اون مثالی که زدم دقت کنید).
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.