ورود

View Full Version : مشکل با Remote Desktop

tatu3882
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 22:53 عصر
با سلام
من برای یک سیستم Remote Desktop اون رو فعال کردم و از سیستم خودم در بخش گروه ها نام کاربری خودم رو برای گروه Remote Desktop اضافه کردم
وقتی Remote می کنم از من نام کاربری و پسورد رو می خواد وقتی درست هم وارد می کنم پیغام خطا می ده
اصلا با Admin هم نمی شه
کسی می تونه کمکم کنه ؟

tatu3882
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1388, 12:41 عصر
آیا برای این که سیستمی رو ریموت کنم حتما اون سیستم باید یوزر و پسورد داشته باشه ؟

online_mansoor2007
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1388, 12:54 عصر
شما که پیغام خطا رو نمیگی آخه !!!!!!!!!!

baghmalek
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1388, 14:13 عصر
سلام
من هم قبلاً به همین مشکل برخوردم و فکر کنم اگه برای یوزر، پسورد تعریف کنی مشکلت حل بشه

new_sra
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1388, 19:11 عصر
راست كليك رو ي MY COMPUTER
MANAGE
Local Users and GroupsUsers
دوبار كليك روي يوزر مورد نظر
Password never expires
تيك dont expire password رو در سيستم بزنيد
RESTART
بعد به اين يوزر وصل شين

منچهر88
جمعه 25 اردیبهشت 1388, 21:40 عصر
احتمال داره سیستمی که می خوای بهش ریموت وصل بشی این اجازه داده نشده.
برای این کار راست کلیک روی My Computer وانتخاب Properties و تب Remot وبعد تیک زدن Allow users to connect remotly to this computer لازمه.فکر کنم مشکلت رفع بشه.

online_mansoor2007
جمعه 25 اردیبهشت 1388, 22:37 عصر
احتمال داره سیستمی که می خوای بهش ریموت وصل بشی این اجازه داده نشده.
برای این کار راست کلیک روی My Computer وانتخاب Properties و تب Remot وبعد تیک زدن Allow users to connect remotly to this computer لازمه.فکر کنم مشکلت رفع بشه.
دوست عزیز اول سوال رو با دقت بخونید بعد پاسخ بدید !! در ابتدای سوال گفته شده که RD فعال کرده است !

adinochestva
جمعه 25 اردیبهشت 1388, 23:11 عصر
try vnc .

In_Chan_Nafar
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388, 12:21 عصر
اگه ويندوزي كه مي خواهي بهش نصب بشي سرور است بايستي در add/remove برو سراغ windows componnets و لايسنس هاي مربوط به ترمينال سرويس را تيك بزن دوتا گزينه براي تيك زدون وجود دارد هر دو را تيك بزن