View Full Version : جستجو شبيه ديكشنري
jamalm
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1388, 09:43 صبح
سلام اساتيد.
من يك فرم نياز دارم كه حاصل جستجو مثل ديكشنري وقتي شروع به تايپ در موضوع جستجو ميكنيم هرچي تايپ شده همونو سرج كنه بدون زدن دكمه جستجو-تو دلفي با متد Onchange اين كارو ميكرديم .اينجا چطوريه؟ اگه مثال هم دارين لطفا بزارين. -ممنون
مهدی قربانی
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1388, 10:23 صبح
سلام
دوست گرامي شما مي تونيد از كامبوباكس براي اين منظور استفاده كنيد در كامبو باكس نوع سوم ( در ويزارد ) شما مي تونيد از همچين قابليتي بهره بگيريد .
در نمونه ابتدا به مقادير جدول Table1 و مقادير فيلد كد توجه كنيد بعد در فرم موجود در كامبو باكس code مقادير رو تايپ كنيد خواهيد ديد كه حالت مورد انتظار شما اجرا ميشه .
saan1359
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1388, 10:29 صبح
دوست عزیز سلام، در اکسس هم رخداد On Change است، نمونه اش را برایت گذاشتم، ببین و اگر سوال داشتی اعلام کن، لازم به ذکر است که می توانی پس از کد Screen.activecontrol می توانی با دستور Form_ و در ادامه ی آن حالت AftreUpdate قرار بدید برای اینکه فرمولDlookup برای جایگذاری نام کاملدر فرم مبدا صورت پذیرد.
نمونه فایل را ضمیمه کردم. در پناه خداوند منان
hbahjat
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388, 19:36 عصر
دوست عزیز سلام، در اکسس هم رخداد On Change است، نمونه اش را برایت گذاشتم، ببین و اگر سوال داشتی اعلام کن، لازم به ذکر است که می توانی پس از کد Screen.activecontrol می توانی با دستور Form_ و در ادامه ی آن حالت AftreUpdate قرار بدید برای اینکه فرمولDlookup برای جایگذاری نام کاملدر فرم مبدا صورت پذیرد.
نمونه فایل را ضمیمه کردم. در پناه خداوند منان
با تشکر از شما اما يک اشکالي داره اونم اينه که نمي شه از Space استفاده کرد ميشه راهنمايي کنيد ؟
saan1359
سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 10:38 صبح
دوست عزیز سلام،
مشکل مطرح شده حل شد، درضمن شما میتوانید جستجوی کلماتی مثل الله را با اله، داوودی را با داودی، دایی را با دائی و آقا را با اقا و ... و برعکس نیز جستجو کنید. هنوز هم با زدن کلید space تغییری در textbox رخ نمیدهد ولی جستجوی کلمه دوم را انجام میدهد. استفاده کنید و لذت ببرید.
:تشویق:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.