ورود

View Full Version : دستور شمارش با چند شرط؟

faribaa
جمعه 25 اردیبهشت 1388, 02:53 صبح
سلام. من می خوام تو سایتم وقتی به یک سوال چند پاسخ داده می شود تعداد آنها را بشمارم و نشان دهم.از جدولی که می خوام تعداد جوابارو بخونم تعداد همه جوابهای توی جدول شمرده میشه در صورتی که می خوام تعداد جوابهای یک سوال مربوط به یک نفر را بشمرم.
1)دستور sql که بتونم شمارش را با شرط انجام بدم رو نمی دونم فقط دستور زیر رو بلدم
select count(*) from question
اگه دستور شمارش رو با شرط می دونین ممنون می شم کمکم کنین. دستور select رو هم با چند شرط نمی دونم.
2)کد sign out کردن رو می خوام یا حتی یه راهنمایی که خودم بنویسمش.
3)واسه جستجو دقیقا نمی دونم باید چی کنم نمی دونم اگه طبق کلمه ای که کاربر نوشته جستجو کنم درسته؟ اگه کاربر یه عبارت بنویسه چی کار کنم؟
اگه کسی می دونه ممنون میشم. یه عالمه هم دعا می کنم براش.

kashaneh
جمعه 25 اردیبهشت 1388, 14:27 عصر
دوست عزیز در مورد اینکه تعداد پاسخ های یک شخص خاص را بشمارید باید دید شما چه مکانیزمی برای شناسایی افراد مختلف در بانک اطلاعاتی خود پیاده کرده اید؟...
برای مثال آیا هر شخص دارای یک ID منحصر به فرد است یا اینکه نه، تنها نام هر کسی در موقع پاسخ به یک سوال درج می شود (در این حالت امکان چندگانه بودن نامها وجود دارد مثلا علی با علیرضا دو شخص متفاوت خواهند بود اگر چه یک نفر باشد!)... در هر حالت کد کلی برای منظور شما به این ترتیب است :

select count(*) from question where PERSON_ID=100
یا
select count(*) from question where NamePerson='Ali'

دو فیلد Person_ID و NamePerson برای مثال فیلدهایی هستند که شناسایی افراد مختلف توسط آنها امکان پذیر است... جهت بررسی بیشتر می توانید ساختار بانک خود را شرح دهید تا بهتر بتوانیم نظر بدهیم...

در مورد سوالات دیگر هم به طور مفصل در این انجمن در مورد آنها بحث شده است... کمی جستجو و دقت شما را به پاسخ نزدیک! می کند... موفق باشی