ورود

View Full Version : اتصال کریستال به فایل mdf

anahita6
جمعه 25 اردیبهشت 1388, 14:26 عصر
من تا به حال وقتی از کریستال استفاده میکردم به خود sql وصل میشدم اما میخوام بدون استفاده از sql به خود فایل mdf وصل بشم مراحل انجام این کار چیه ؟

hojjat_gh
جمعه 25 اردیبهشت 1388, 15:59 عصر
با سلام
میتونی ریپورت هات رو با اکسپرس بسازی و با کدزیر به بانک mdf وصل بشی:

Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\db.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True

anahita6
جمعه 25 اردیبهشت 1388, 17:31 عصر
کار طراحی پایگاه داده تموم شده و من نمیتونم به عقب برگردم من فقط دنبال راهی هستم که بدون نصب sql روی سیستم مشتری و فقط با ارتباط برقرار کردن با فایل mdf این گزارش رو انجام بدم . فکر نمی کنم کار سختی باشه اما چون من در زمینهء کریستال بسیار تازه کارم نمیدونم چی کار کنم

mojtaba1363
شنبه 26 اردیبهشت 1388, 11:23 صبح
سلام دوست عزیز

برنامه رو با کدهای ADO می نویسی یا Wizard ؟ اگه با Wizard کار کنی راحتر می تونی گزارش گیری کنی البته من منظورت رو از این سوال درست متوجه نشدم
اگه میشه کمی بیشتر توضیح بده :متفکر::گیج:

anahita6
شنبه 26 اردیبهشت 1388, 20:25 عصر
سلام دوست عزیز

برنامه رو با کدهای ADO می نویسی یا Wizard ؟ اگه با Wizard کار کنی راحتر می تونی گزارش گیری کنی البته من منظورت رو از این سوال درست متوجه نشدم
اگه میشه کمی بیشتر توضیح بده :متفکر::گیج:
با ویزارد.
یعنی اگه کسی بخواد با کریستال کار کنه باید sql ر وی سیستم مشتری نصب کنه؟

mojtaba1363
یک شنبه 27 اردیبهشت 1388, 10:08 صبح
سلام
نه دوست عزیز پس شما اول باید CD های net. هم روی سیستم مشتری نصب کنید تا بتونه از برنامه استفاده کنه یا اگه گزارش گیری داشته باشی حتما Crystal Report باید روی سیستم نصب شده باشه.
وقتی که شما از برنامه Setup درست می کنی بانک برنامه هم داخل فایل Setup قرار میگره و همراه بانصب برنامه نصب میشه و برنامه برای هر بار به روز کردن اطلاعات به بانک داخل نرم افزار رجوع میکنه و دیگه نیازی نیست کهً SQL نصب کنید

این چیزی که به ذهن من میرسه امیدوارم تونسته باشم قدری کمکت کرده باشم :لبخندساده: