View Full Version : DLL
شفیعی
چهارشنبه 30 دی 1383, 05:08 صبح
سلام
به چه روشی میتوان با یک زبان یک DLL ساخت و در زبان دیگری استفاده کرد مثلا یک تکه برنامه را در بیسیک تبدیل به DLL نمود و در دلفی از آن استفاده کرد
hr110
چهارشنبه 30 دی 1383, 07:52 صبح
با سلام،
دوست عزیز dll هیچ ارتباطی با زبان برنامه نویسی نداشته و تولید / استفاده ان مستقل از زبان برنامه نویسی است، همین الان هم شما در دلفی از dll های مختلفی که اکثراً با سی نوشته شده اند استفاده مینمایید : :)
شفیعی
پنج شنبه 01 بهمن 1383, 20:39 عصر
سلام
منظور من این بود که مثلا یک تکه برنامه با دلفی بنویسیم بعد این برنامه را تبدیل به DLL و یا OCX بکنیم و بعد در بیسیک استفاده کنیم ایا این کار روش خاصی دارد در این زمینه اطلاعات کاملی نیاز دارم .
vcldeveloper
جمعه 02 بهمن 1383, 03:37 صبح
منظور من این بود که مثلا یک تکه برنامه با دلفی بنویسیم بعد این برنامه را تبدیل به DLL و یا OCX بکنیم و بعد در بیسیک استفاده کنیم ایا این کار روش خاصی دارد در این زمینه اطلاعات کاملی نیاز دارم .
خیر! همونطری که آقای ربیعی گفتند، وقتی کد شما تبدیل به DLL شد دیگه فرقی نمیکنه با چی نوشته شده باشه! استفاده از اون DLL در VB هم مثل سایر DLL ها خواهد بود.
تنها نکته ای که باید بهش دقت کنی استفاده از string ها است. چون نوع string دلفی در زبانهای دیگه پشتیبانی نمیشه. میتونی بجاش از shortstring یا pchar استفاده کنی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.