ورود

View Full Version : نمایش فیلدهای memo,hyperlink در dbgrid؟

zzzzzzzzz
شنبه 26 اردیبهشت 1388, 10:12 صبح
1- dbgrid قابلیت نمایش فیلدهای hyperlink,memo را ندارد، چطور می توانم این فیلدها را در dbgrid نمایش بدهم؟
2- چگونه کامپوننت TEdit قابلیت نمایش فیلد hyperlink را داشته باشه، یعنی با کلیک بر روی متن Edit به لینک مورد نظر بره؟ (نمایش می ده ولی می خوام با کلیک بر روی متن به صفحه مورد نظرم بره)

ممنون

zzzzzzzzz
شنبه 26 اردیبهشت 1388, 17:00 عصر
خواهش میکنم یکی کمک کن، فوری فوریه

vcldeveloper
شنبه 26 اردیبهشت 1388, 20:22 عصر
1- dbgrid قابلیت نمایش فیلدهای hyperlink,memo را ندارد، چطور می توانم این فیلدها را در dbgrid نمایش بدهم؟
یا باید DBGrid را Custom Draw کنید، و خودتون مقدار فیلد Memo را رسم کنید؛ یا باید بجای فیلد مربوطه یک فیلد محاسباتی از نوع string اضافه کنید، و مقدار فیلد را در آن فیلد محاسباتی به string تبدیل کنید، و در DBGrid مقدار آن فیلد محاسباتی را نمایش بدید؛ یا باید از رویدادهای OnGetText و OnSetText مربوط به فیلد مورد نظرتان استفاده کنید؛ و یا باید از کامپوننت هایی که قابلیت نمایش فیلدهای Memo را دارند، استفاده کنید، مثل EhLib.

چگونه کامپوننت TEdit قابلیت نمایش فیلد hyperlink را داشته باشه، یعنی با کلیک بر روی متن Edit به لینک مورد نظر بره؟ (نمایش می ده ولی می خوام با کلیک بر روی متن به صفحه مورد نظرم بره)
خب، در رویداد OnClick آن کدی بنویسید که اگر مقدار وارد شده در Edit شما Hyperlink بود، صفحه وبی با آدرس موجود در آن لینک باز کند.

zzzzzzzzz
یک شنبه 27 اردیبهشت 1388, 09:09 صبح
یا باید DBGrid را Custom Draw کنید، و خودتون مقدار فیلد Memo را رسم کنید؛ چطوری می تونم این کار را بکنم؟

و اینکه چطوری بر روی فیلدی که hyperlinke در ستون مربوطه اش در dbgrid که کلیک کردم به صفحه مربوطه برود؟ (مانند اکسس که اگر بر روی محتوای ستونی از نوع hyperlink که کلیک کنیم صفحه مربوطه را باز می کند)

خب، در رویداد OnClick آن کدی بنویسید که اگر مقدار وارد شده در Edit شما Hyperlink بود، صفحه وبی با آدرس موجود در آن لینک باز کند.اگه ممکنه اون کد را بهم بدین

تو را خدا یکی کمک کنه :\

vcldeveloper
یک شنبه 27 اردیبهشت 1388, 18:50 عصر
کدش در سایت موجود هست.

zzzzzzzzz
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388, 15:39 عصر
شرمنده من گشتم ولی پیدا نکردم، اگه ممکنه لینکش را بهم بدین.

ممنون