View Full Version : تغییر کد
smderfan
شنبه 26 اردیبهشت 1388, 11:37 صبح
سلام
آیا روش دیگری وجود داره که کد زیر به صورت دیگری نوشته بشه؟
Me.RecordSource = "SELECT tblDragListBox.pkeyCustomerID, tblDragListBox.strCompanyName FROM tblDragListBox;"
Me.Requery
If Me.Recordset.RecordCount >= 1 Then
End If
متشکرم
مهدی قربانی
شنبه 26 اردیبهشت 1388, 12:19 عصر
سلام
كد SQL يك فيلد رو مشخص كرده و واكشي مشخصي رو پياده نكرده شما مي توني به اين شكل هم اقدام كني :
Me.RecordSource = "tblDragListBox"
نمي دونم درست متوجه منظورت شدم يا نه .
smderfan
شنبه 26 اردیبهشت 1388, 16:33 عصر
سلام و با تشکر
اگر کد با شرط همراه باشه چه باید کرد؟
Me.RecordSource = "SELECT tblDragListBox.pkeyCustomerID, tblDragListBox.strCompanyName FROM tblDragListBox WHERE (((tblDragListBox.strCompanyName)=[Forms]![Start]![Text8]));"
Me.Requery
If Me.Recordset.RecordCount >= 1 Then
End If
مهدی قربانی
شنبه 26 اردیبهشت 1388, 17:49 عصر
سلام
اين كد SQL رو به يك كوئري منتقل و بعد در خصوصيت Record Source نام اون كوئري رو قيد كن .
smderfan
شنبه 26 اردیبهشت 1388, 23:37 عصر
سلام
مهدی جان نمی خوام از کوئری استفاده کنم. فقط بایستی با کد اینکار رو انجام بدم چون تعداد کوئری های برنامه زیاد می شه. ضمناً علت تغییر این کد هم به خاطر ایجاد لرزشی و تأثیری هست که روی سایر شی های برنامه می گذاره.
مهدی قربانی
یک شنبه 27 اردیبهشت 1388, 00:19 صبح
سلام
1 . اين كد رو در كدوم رخداد استفاده مي كني .
2 . لرزشي كه ايجاد ميشه در كدوم مرحله اتفاق ميفته ، همين كدها عامل اين وضعيت هستن يا اينكه كدهاي ديگه اي هم در كنار اين تكه كد استفاده ميشه ؟
smderfan
یک شنبه 27 اردیبهشت 1388, 02:37 صبح
سلام
1- در رخداد کلیک استفاده می کنم.
2- نه همین کدها هستند که با کلیک روی اون باعث لرزش سایر قسمت ها می شوند و با حذف آن لرزشی وجود ندارد.
smderfan
یک شنبه 27 اردیبهشت 1388, 02:40 صبح
سلام
1- در رخداد کلیک استفاده می کنم.
2- نه همین کدها هستند که با کلیک روی اون باعث لرزش سایر قسمت ها می شوند و با حذف آن لرزشی وجود ندارد.
مهدی قربانی
یک شنبه 27 اردیبهشت 1388, 18:29 عصر
سلام
مي توني فايل رو اينجا بذاري ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.