ورود

View Full Version : mod_jk آپاچی و ...

ha_60
شنبه 26 اردیبهشت 1388, 13:12 عصر
سلام
من خیلی جاوا کار نیستم یکم این موضوعات رو دارم قاطی می کنم اگه کمک کنید ممنون می شم
ما به آپاچی و یه CMS با PHP داریم که داره به خوبی کار می کنه
یه دونه هم tomcat داریم که اونم داره رو پرت ۸۰۸۰ کار خودشو می کنه
یه برنامه هم با جاوا داریم که پدر منو در آورد تا کامپایل بشه ولی کار نمی کنه که خیلی هم مهم نیست :لبخند: ولی باید راش بندازم
مشکل من اینجاست که چه جوری به آپاچی حالی کنم این ۲ تا رو کنار هم اجرا کنه بعد به این تام کت هم حالی کنم که بره از تو فولدر ویرچوال هاست آپاچی اینو اجرا کنه
بعد این mod_jk دقیقا چیه؟
این سرولت رو هم اگه یکی بگه چه جوری می شه از این مدیریت تحت وب تام کت ساختش ممنون می شم
در کل یه یک هفته ای بیشتر نیست افتخار آشنایی با این آقای تامی گربه رو دارم یه جوری زیر دیپلم صحبت کنید. :لبخند:

javaphantom
یک شنبه 27 اردیبهشت 1388, 19:39 عصر
سلام
من خیلی جاوا کار نیستم یکم این موضوعات رو دارم قاطی می کنم اگه کمک کنید ممنون می شم
ما به آپاچی و یه CMS با PHP داریم که داره به خوبی کار می کنه
یه دونه هم tomcat داریم که اونم داره رو پرت ۸۰۸۰ کار خودشو می کنه
یه برنامه هم با جاوا داریم که پدر منو در آورد تا کامپایل بشه ولی کار نمی کنه که خیلی هم مهم نیست :لبخند: ولی باید راش بندازم
مشکل من اینجاست که چه جوری به آپاچی حالی کنم این ۲ تا رو کنار هم اجرا کنه بعد به این تام کت هم حالی کنم که بره از تو فولدر ویرچوال هاست آپاچی اینو اجرا کنه
بعد این mod_jk دقیقا چیه؟
این سرولت رو هم اگه یکی بگه چه جوری می شه از این مدیریت تحت وب تام کت ساختش ممنون می شم
در کل یه یک هفته ای بیشتر نیست افتخار آشنایی با این آقای تامی گربه رو دارم یه جوری زیر دیپلم صحبت کنید. :لبخند:

به گربه های خیلی بقوله معروف لات و چاق و چله که آماده شکار موش و دواع هستند می گند tomcat. :لبخندساده:

این tomcat ما یک برنامه است که کارش مدیریت یک سری کار هاست. می تونی یک ظرفی فرضش بکنی که یک سری اون تو با یک سری استاندارد خاصی محتوایات می ریزیم بعد دیگه بقیه کاری ندارند که مدیریت این محدویات چه جوری صورت می گیره کافیه که با این ظرف طرف بشن .

همانطور که گفتم محدویات این ظرف هرچی نمی تونه باشه باید حتما با API های java یا بهتر بگم j2ee باشه که بشه ازش سرویس گرفت.
معمولا این محتویات در قالب یک فایل با پسوند war هستند. که این war فایل رو می اندزی توی این ظرفه بعد اون می دونه باید چی کار کنه. چه جوری این جوری
توی شاخه tomcat یک فلدر داری به نام webapps که بصورت default تعریف شده که اگر این war فایل یا war فایلها رو اونجا کپی کنی وقتی tomcat رو بالا پایین کردی خودش بصورت خودکار می ره و این war فایل ها رو deploy می کنه. فرض کن من یک war فایل دارم به نام myproject.war
حالا این رو کپی می کنم /opt/apache-tomcat-6.0.18/webapps/
بعد بر می گردم به یک فلدر عقب تر یعنی در فلد /opt/apache-tomcat-6.0.18/bin/
با دستور sh catalina.sh run این tomcat بالا می آید و می ره هرچی که war فایل هست توی همون فلدر که کپی کردیم رو شروع می کنه به deploy کردن و شما شاهد چگونگی این عمل در قسمت console خواهید بود. برای اجرای برنامه کافی هست که بایک browser این چنین اقدام کنید در صورتی که tomcat روی کامپیوتر شما نصب باشه و browser هم در همین کامپیوتر کار کنه
http://localhost:8080/myproject

tomcat در کنار apache می تونه مستقل کار کنه. اینکه حالی کنم اینون به اون رو نمی فهمم
شما هم می تونید سرویس apache باز باشه هم tomcat
اما mod_jk
بحثی هست به نام load balancing و clustering

شما می تونید tomcat رو بدونه اینکه نیازی به apache باشه load balance و همچنین cluster کنید.
ولی معمولا برای اینکه چندتا tomcat رو باهم load balance کنند می یان از apache استفاده می کنند نه از یک tomcat اینطوری در اصل یک tomcat از بین نمی ره. از این طریق می تونی حتا یکه IIS هم بندازی کنار این tomcat.

کلی مطلب هست برای این موضوعات امیدوارم باقیشو خودت بری

ha_60
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388, 09:26 صبح
ممنون از پاسخ تقریبا مطالب کامل بود
ولی مشکل اینجاست که پورت ۸۰۸۰ برای لوکال مشکلی ایجاد نمی کنه ولی روی سرور نمی شه برنامه رو روی ۸۰۸۰ نصب کرد باید روی پرت ۸۰ باشه که روی ۸۰ هم آپاچی داره کار می کنه
و یه چیز دیگه این گربه چاقه شما کلی امکانات برای تعریف دامین و مخلفاتش داشت توی قسمت مدیریتش فکر نمی کنی از این ها هم باید استفاده کنیم هدر می ره خوب :D

amirfarshad
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388, 10:21 صبح
برای این کار باید آپاچی و tomcat رو به هم وصل کنی.
اول mod_jk رو داونلود کن. توی سایت آپاچی میشه پیداش کرد. این یکی از ماژولهای آپاچی هست که موجب میشه آپاچی و تامکت به هم وصل بشن.

حالا چون من وقت نداشتم کل جریان رو برات بنویسم که چطوری اینکار رو بکنی، کتاب آپاچی 2 از انتشارات ناقوس رو داشتم و توش این مسئله رو توضیح داده، اون قسمت رو برات اسکن کردم و میگذارم اینجا. البته ورژنها یک خورده قدیمی هستن، ولی کلیات تقریبا همینه. فقط آدرسها رو باید تغییر بدی به آنچه که در سیستمت تنظیم کردی.
امیدوارم مشکلت حل بشه:لبخندساده:

ha_60
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388, 12:26 عصر
جزاكم الله خيراً
http://elearnever.com/lms
همین که ارورش در اومد بازم جای امید واریه حالا ۲ تا مشگل
یکی اینکه این چی می گه؟ چی کارش کنم؟
و یکی دیگه هم اینکه الان هر جای سرور /lms بزنی همین رو می یاره یعنی اگه رو / کانفیگ کرده بودم که همه سایت ها اومده بود پایین :دی

amirfarshad
سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 18:12 عصر
جزاكم الله خيراً
و یکی دیگه هم اینکه الان هر جای سرور /lms بزنی همین رو می یاره یعنی اگه رو / کانفیگ کرده بودم که همه سایت ها اومده بود پایین :دی
یه پیشنهاد:
شما اول یه سرولت ساده که مثلا فقط یه متن ساده رو بنویسه، امتحان کن، ببین تنظیمات درست هستن یا نه، بعد برو سر ارور یابی سرولت اصلیت:لبخندساده:

javaphantom
سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 22:34 عصر
جزاكم الله خيراً

یک فایل یا چند فایل داری با پسوند xml که برای کانفیگ کردن spring framework تو هستند یا ماژولهای آن
اما در این brasatoconfig.xml

کلاس org.olat.core.CoreSpringFactory پیدا نمی شه.
می ری jar فایلی که این package و این کلاس توش رو از انیترنت download می کنی بعد به library هات اضافه می کنی دوباره از اول

ha_60
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1388, 17:04 عصر
ممنون از راهنمایی
این یه مشکل سطح دسترسی داشت و یه کانفلیکت هم با یه نرمافزار دیگه
خوشم می یاد سرش درد می کنه ۲ صفحه ارور می ده در مورد دلش صحبت می کنه :D

arashmidos2020
سه شنبه 20 مرداد 1388, 00:12 صبح
hadoop aphche هم قابلیت hierarchical master slave رو هم داره؟