ورود

View Full Version : GetLocaleInfo و MAKELCID

esi022
چهارشنبه 30 دی 1383, 15:56 عصر
همگی سلام
چون بورلند به شدت حالمو گرفته و میل هامم جواب نداده :mad:
و ازون بدتر چون بورلند خود فروش اینقدر به ما حال داده که آقای delphiassistant تو
پیغامش میگه خداحافظ بورلند سلام مایکروسافت ( به علت باگهای 2005 )

میخوام ببینم چند تا آدم باحال اینجا هست که با هم یه پروژه رو شروع کنیم

به نحوی که کاربر با انداختن یه آبجکت بتونه تمام کنترلهاشو unicode ( utf-8 کنترل کنه . خودم فکرم اینه که کد پیج و lcid فرم رو اگه بشه مثل صفحات asp , aspx بشه به یونیکد تبدیل کرد.
اگه میشه کمکم کنین چون مطمئنم بدرد همه میخوره
این 2 تا تابع api که GetLocaleInfo و MAKELCID هست رو خودم تست کردم
اما با 65001 مشکل دارم
start? :موفق:

hps
چهارشنبه 30 دی 1383, 19:19 عصر
اول) جریان توسعه برنامه‌هاى Delphi دیگه حالا خیلى به Borland بستگى نداره، شرکت‌ها و گروه‌هاى مختلفى هستن که به صورت تجارى یا Open Source نرم‌افزارها و Componentهایى رو براى Delphi تهیه مى‌کنن.

دوم) کنترل‌هاى VCL با استفاده از توابع نسخه Ansi API ساخته مى‌شن. همین طور نوع String هم نسخه Ansi رشته‌ها رو نگهدارى مى‌کنه. لازمه Unicode کردن کنترل‌ها اینه که بخشى از VCL رو مجددا بازنویسى کنى که دوستان عزیز TNT این کار رو قبلا انجام دادن، این کار به سادگى عوض کردن CodePage نیست !

در ضمن خود محیط Delphi هم Unicode نیست، یعنى یه برنامه Unicode نیست.

esi022
پنج شنبه 01 بهمن 1383, 11:17 صبح
hps سلام
ممنون که امدی

درسته که tnt اینکارو کرده و منم میدونم که کار راحتی نیست حتی شاید مجبور بشم تک تک کنترلهای فرم رو هنگام اجرا بخونم
اما منظورم این نیست که مثل tnt تک تک کامپوننت بنویسم . فقط یه کام÷وننت برای همه آبجکتها.
راستی ansi string هم جواب نمیده . فقط باید از widestring استفاده بشه.
ادامه بدید خوبه :تشویق: :تشویق:
من تا شنبه شب نیستم :mrgreen:

hps
پنج شنبه 01 بهمن 1383, 16:07 عصر
دوست عزیز منظورم رو مثل اینکه درست متوجه نشدى، منظورم این بود که نمى‌شه با یه Component مساله رو حل کنى !