View Full Version : سوال: استفاده از ip valid
f_g1348
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388, 12:27 عصر
سلام دوستان
من يه شبكه داخلي دارم كه از طريق سرور كه به يه مودو adsl وصله با كمك nttac به اينترنت وصله.
حالا يه ip valid گرفتم و مي خواهم هر كس تو اينترنت اين ip را زد بتونه يه وب سايت كه روي يكي از سيستم هاي درون شبكه است را ببينه .
بعضي ها ميگن nat كن بعضي هاي ديگه هم ميگن isa server من متاسفانه هيچ كدوم را درست بلد نيستم هر كس ميتونه كمك كنه راهنمايي كامل كنه.
با تشكر
f_g1348
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388, 19:21 عصر
يعني كسي نيست كمك كنه !!!؟؟؟؟
mnajafi
سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 00:33 صبح
سلام
مشکل خاصی نداری اگر ip valkid داری اونو روی وب سرورت ست کن و وب سایتت روهم توی وب سرورت راه اندازی کن حالا هرکی ip سرورت رو وارد کرد مستقیم می ره رو سایتت.البته این در صورتیه که شما از این ip جای دیگه استفاده نکرده باشی.
حالا جزئیات بیشتری از شبکه ات بده تا بیشتر راهنماییت کنم
f_g1348
سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 09:16 صبح
با تشكر از شما
ولي من روي وب سرورم اوراكل در حال سرويس دهي است و با Ip invalid در حال كار كردنه نمي تونم عوضش كنم.
حالا ساختاره شبكه :
يك شبكه با 10 سيستم دارم با ويندوز هاي xp و دو سرور كه يكي وب سرور و ديگري سرور dhcp dnsو اينترنت كه يه مودم adsl به آن وصله كه با nttac اكانتينگ اينترنت را راهبري ميكنه حالا مي خواهم ip valid را به سرور اضافه كنم به طوري كه ساختار شبكه تغيير نكنه و هر وقت خواستم بتونم مثلا remote desktop را با ip valid تغيير دهم و نيز هر كس توي اينترنت ip valid را زد به وب سرور من وصل بشه و آم page را ببينه.
لطفا بصورت كامل راه حل را توضيح دهيد.
با تشكر
mnajafi
سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 09:57 صبح
پس شما مشکل خاصی نداری.nat روی مودم adsl شما انجام می شه.بنابراین IPvalid شما آزاده.می تونید روی کارت شبکه سرورDHCP اونو ست کنین.منتها تنظیمات وب سرور رو باید انجام بدین.مثلا" از آپاچی ویا IIS استفاده می کنیدو....
f_g1348
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1388, 10:40 صبح
دوست عزيز سرور 2 تا كارت شبكه داره يكي داخلي با رنج 192.168.200 و ارتباط با مودم adsl كه 192.168.1.1 است من اگه ip متصل به مودم را تغيير دهم اينترنت ديگر وصل نميشه بعد چطور مي تونم به اين سيستم بفهمونم كه هر وقت تو اينترنت اين ip زده شد وب من را نشان دهد ؟
mnajafi
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1388, 11:05 صبح
خب میتونی روی یک کارت شبکه دوتا IP تعریف کنی.
f_g1348
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1388, 13:28 عصر
روي كدوم كارت شبكه؟
در ثاني چطور كامپيوتر وب سرورم رو به سيستم از راه دور معرفي كنم؟
ICT Man
شنبه 02 خرداد 1388, 04:16 صبح
دوست من خودتو گیج نکن اصلا لازم نیست ip هاتو دست کاری کنی
اگه ip valid داری و iis هم نصب کردی فقط کافیه سایتی که طراحی کردی رو در شاخه C:\inetpub\wwwroot کپی کنی
اینجوری از هر سیستمی که تودنیا به اینترنت وصل باشه میتونی ip تو وارد کنی و سایتتو ببینی
البته باید بعد از ip اسم فایل html ای که تو wwwrot قرار دادی رو هم وارد کنی مثلا
http:\\www.your ip\my page.html
ip هاتو هم دست نزن خود مودمت کار router شبکه رو انجام میده
mnajafi
شنبه 02 خرداد 1388, 11:09 صبح
دوست من خودتو گیج نکن اصلا لازم نیست ip هاتو دست کاری کنی
اگه ip valid داری و iis هم نصب کردی فقط کافیه سایتی که طراحی کردی رو در شاخه C:\inetpub\wwwroot کپی کنی
اینجوری از هر سیستمی که تودنیا به اینترنت وصل باشه میتونی ip تو وارد کنی و سایتتو ببینی
البته باید بعد از ip اسم فایل html ای که تو wwwrot قرار دادی رو هم وارد کنی مثلا
http:\\www.your ip\my page.html
ip هاتو هم دست نزن خود مودمت کار router شبکه رو انجام میده
دوست عزیز اگه این valid ip جایی ست نشده باشه چطوری این کار انجام می شه؟
f_g1348
یک شنبه 03 خرداد 1388, 12:15 عصر
دوست عزیز من وب سرورم سیستمی دیگر است و Ip valid رو به سیستم دیگری وصل کردم لطفا راهنمایی کنید.
فوری
mnajafi
یک شنبه 03 خرداد 1388, 13:53 عصر
سلام
1-طبق گفته خودتون شما دوتا سرور دارید یکی برای اینترنت و دیگری برای نرم افزاری که دیتا بیسش اوراکله.
2-ما با اون اوراکل کاری نداریم.
3.روی یکی از کارتهای شبکه سرور اینترنت می تونی دوتا IP ست کنی .یکی از رنج ip مودمت و دیگری ip valid .
4-یه وب سرور(منظورم اون اوراکل نیست) باید راه اندازی کنی.مثل apachi یا iis.
5-وب سایت رو توی فولدرwww کپی و باقی تنظیماتش رو انجام بدی.
این ابتدایی ترین کاره.حالا اگه این ip valid روی مودم(روتر)ست شده باشه میری تو خط port mapping وغیره وذالک.
ICT Man
یک شنبه 03 خرداد 1388, 15:27 عصر
ببین اگه ip valid داره خود شرکت با استفاده از ip خود شخص بهش سرویس اینترنت ارایه میده
یعنی لایه فیزیکی اینترنت این شخص رو با این ip میشناسه
اگه فکر میکنی ان طور نیست من رو هم راهنمایی کنید ...
ولی باز هم میرم از استادم می پرسم
اخه من همین کار رو با iis داخلی انجام دادم و جواب می داد البته اونجا ip من همون 127.0.0.1 بود . ولی با استفاده از اینترنت این کارو انجام ندادم
ولی این طوری که استاد می گفت حتی بدون ip valid هم میشه این کار رو انجام داد
crazyfull
یک شنبه 03 خرداد 1388, 17:07 عصر
نيازی نيست کار اضافه انجام بدی فقط بايد فايل httpd.conf رو باز کنی و IP 127.0.0.1 رو با IP وليد جابه جا کنی
(با wamp تست شده)
aliila
دوشنبه 04 خرداد 1388, 16:51 عصر
عمل port forward مشكل شمارا حل ميكند
شما بايد روي سرور خود درخواستهاي ورودي پورت 80 و 8080 را به يك ip داخلي مثلا 192.168.0.150 فوروارد كنيد كه در آن آدرس يك وب سرور در حال گوش دادن به پورت باشه
f_g1348
سه شنبه 05 خرداد 1388, 10:30 صبح
دوستان اگر من روي سرور اينترنت 2 تا ip تعريف كنم ديگه nttac كار نمي كنه.
حالا بايد چه كنم ؟
saeid223
شنبه 23 آبان 1388, 16:02 عصر
دوست عزیز اگه این valid ip جایی ست نشده باشه چطوری این کار انجام می شه؟
دوست عزیز من valid ip دارم چون adsl از سپنتا دارم
حالا مثه اینکه این آی پی ولید استاتیک نیست، آیا هست؟
بعد هم من هربار Ip رو میزنم وارد صفحه تنظیمات مودم میشم
هرچقد گشتم نتونستم راهنمای مناسبی پیدا کنم
لطفا بگید چیکار کنم وقتی آی پی رو میزنم وارد localhost بشه (برنامه appserv هم نصبه)
مرسی
saeid223
جمعه 29 آبان 1388, 16:39 عصر
دوست عزیز من valid ip دارم چون adsl از سپنتا دارم
حالا مثه اینکه این آی پی ولید استاتیک نیست، آیا هست؟
بعد هم من هربار Ip رو میزنم وارد صفحه تنظیمات مودم میشم
هرچقد گشتم نتونستم راهنمای مناسبی پیدا کنم
لطفا بگید چیکار کنم وقتی آی پی رو میزنم وارد localhost بشه (برنامه appserv هم نصبه)
مرسی
کسی نبود جواب منو بده؟!
کسی بلد نیست:متعجب:
mnajafi
جمعه 29 آبان 1388, 19:26 عصر
اگه این ip valid روی مودم(روتر)ست شده باشه میری تو خط port mapping
saeid223
شنبه 30 آبان 1388, 00:18 صبح
اگه این ip valid روی مودم(روتر)ست شده باشه میری تو خط port mapping
همین الان رفتم داخل port mapping یه چیزی بهش اضافه کردم، اینترنتم قطع شد بعد هم دیگه وارد تنظیمات مودم نشد! مجبور شدم مودم رو ریست کنم!!!
من چطور میتونم این آی پی را روی مودم (تنظیمات روتر) ست کنم؟
تو قسمت تنظیمات روتر هم قبلا زیاد کار کردم اما نمی دونم دقیقا این آی پی کجاش تنظیم کنم یا چه کارهایی انجام بدم
اگه راهنمایی کنی ممنون میشم دوست خوبم
saeid223
شنبه 30 آبان 1388, 07:50 صبح
سلام
1-طبق گفته خودتون شما دوتا سرور دارید یکی برای اینترنت و دیگری برای نرم افزاری که دیتا بیسش اوراکله.
2-ما با اون اوراکل کاری نداریم.
3.روی یکی از کارتهای شبکه سرور اینترنت می تونی دوتا IP ست کنی .یکی از رنج ip مودمت و دیگری ip valid .
4-یه وب سرور(منظورم اون اوراکل نیست) باید راه اندازی کنی.مثل apachi یا iis.
5-وب سایت رو توی فولدرwww کپی و باقی تنظیماتش رو انجام بدی.
این ابتدایی ترین کاره.حالا اگه این ip valid روی مودم(روتر)ست شده باشه میری تو خط port mapping وغیره وذالک.
دوست عزیز در مورد این قسمت آخر یه کم بیشتر توضیح بده
بابا، جون من در میاد تا یه پاسخ بگیرم:ناراحت:
mnajafi
شنبه 30 آبان 1388, 09:24 صبح
فرض کنید ip شما xxx.xxx.xxx.xxx باشه روی مودم ست شده شما باید بری توی تنظیمات مربوط به port mapping بعدش اینطوری تنظیم کنید که یک port مثلا" 3390 رو اختصاص بدید به ip external یعنی شما توی browser تایپ می کنید
xxx.xxx.xxx.xxx:3390 ولی توی maped port پورت رو 80 وinternal ip دستگاه مورد نظر رو وارد می کنید. این کلیات کار بود حالا بسته به تنظیمات مودمت با این الگوریتم اقدام کن.
saeid223
شنبه 30 آبان 1388, 18:51 عصر
فرض کنید ip شما xxx.xxx.xxx.xxx باشه روی مودم ست شده شما باید بری توی تنظیمات مربوط به port mapping بعدش اینطوری تنظیم کنید که یک port مثلا" 3390 رو اختصاص بدید به ip external یعنی شما توی browser تایپ می کنید
xxx.xxx.xxx.xxx:3390 ولی توی maped port پورت رو 80 وinternal ip دستگاه مورد نظر رو وارد می کنید. این کلیات کار بود حالا بسته به تنظیمات مودمت با این الگوریتم اقدام کن.
ممنون دوست خوبم که جواب دادی
هرکاری میشد انجام دادم
به هر دری زدم باز Ip رو میزنم تنظیمات مودم میاد (کلافه شدم)
تمام این تنظیماتی که داخل عکس می بینی رو جداگانه انجام دادم
دیگه صاف شدم
عکس دوم هم تنظیمات روتر، هرکاری می کنم در گرفتن آی پی ارور میده
نزدیک 5 ساعت هر تنظیماتی داخل مودم بود رو دستکاری کردم و هی عوض کردم اما نتیحه نداد!
دیگه هرکسی هم بود به همه ی تنظیماتش مسلط میشد دیگه چه برسه به من
y_ebneddin
دوشنبه 09 آذر 1388, 15:52 عصر
با سلام یه سوال که فکر کنم جاش اینجاس:
1- اصولا میشه با ip valid و سرویس ADSL به <<تمام>> کامپیوتر های یه شبکه که به مودم وصل هستن از طریق اینترنت دسترسی داشت یا فقط به یک سیستم از اون شبکه امکان دسترسی هست؟ چگونه؟
2- از طرق virctual servers مربوط به nat هم میشه این کار رو انجام داد چون port maping امکانات کمی داره؟
3- اگه دسترسی از طریق port maping انجام میشه remote desktop از طریق کدوم پورت امکان پزیره؟
4- اگه عمل port mapping انجام بشه در شبکه داخلی و دسترسی سیستم ها در اون سبکه به اینترنت اختلالی ایجاد نمیشه؟
5- راستی باید به سیستم ها به صورت ثابت IP داد یعنی از DHCP میشه استفاده کرد چون فکر می کنم اگه از اون استفاده نکنیم برای هر سیستم باید Connect کنیم تا به اینتر نت وصل بشن و این اصلا تو شبکه داخلی ما قابل قبول نیست؟
ببخشید شاید یک سری از این سوالات تکراری باشن ولی من از توضیحات بالا چیز کمی متوجه شدم براهمین لطفا خیلی سطح پایین توضیح بدید. ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.