ورود

View Full Version : مشکل داده های تکراری

حدیثه
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388, 18:09 عصر
سلام دوستان
من زیادی تازه کارم. لطفا کمکم کنید. من یه پایگاه داده ها با اکسس 2007 ساختم برای نگهداری اطلاعات شرکتهایی که جزو مشتری های ما هستند. از اونجایی که دو نفر دارند با این دیتابیس کار می کنند، خیلی از شرکتها دو بار وارد شده. من چه جوری می تونم جلوشونو بگیرم؟ یعنی راهی هست مثل Suggestion که اگر نامی که وارد می کنیم قبلا مشابهش وارد شده باشه بهمون تذکر بده؟

مهدی قربانی
سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 01:47 صبح
سلام
مشكل شما كاركردن 2 نفر يا چند نفر روي برنامه تون نيست بلكه مشكل به طراحي جداول و تعيين الزامات و محدوديتهاست بطور خلاصه خدمتتون عرض كنم ، در طراحي بانك اطلاعاتي همشه يكي از محدوديتها كاربردي براي جلوگيري از ثبت ركورد تكراري در نظر گرفتن فيلد كليد هست كه جلوي ثبت اطلاعات تكراري رو ميگيره يا تعيين سايز يك فيلد مثلاً فيلدي با جنس رشته به 5 كاراكتر فقط به كاربر اجازه ورود 5 كاراكتر رو ميده بنابراين با اين اقدامات شما عملاً مانع از ثبت ديتا بطور غير متعارف خواهيد شد به اين اقدامات معتبر سازي داده هاي ثبت شده گفته ميشه كه بنظر ميرسه شما در طراحي برنامه اين موضوع رو لحاظ نكرديد .

حدیثه
سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 09:41 صبح
سلام
حقیقتش من تنها چیزی که به ذهنم رسید این بود که یه ID برای شرکتها وارد کنم و اون رو به عنوان کلید به صورت یکتا در نظر بگیرم. الان نمی تونم اسم شرکتها رو Unique در نظر بگیرم؟ یعنی اینکه اسم هم می تونه کلید باشه؟ در این صورت اجازه ورود داده تکراری نمی ده؟

مهدی قربانی
سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 11:24 صبح
سلام
اظهار نظر صحيح و مناسب درباره برنامه شما مستلزم مشاهده نحوه طراحي برنامه هست بايد ديد به چه ترتيب عمل كرديد .