ورود

View Full Version : ساخت یک نامه ادارای با reportview یا crystalreport

morteza_1234m
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388, 19:05 عصر
دوستان من میخام یک نامه اداری ( ترجیحا با reportviewer ) بسازم که اطلاعات رو از کاربر بگیره و در متن نامه ای که قبلا تهیه شده وارد کنم
چگونه می توانم هنگامی که اطلاعات رو از کاربر گرفتم و در بانکم ذخیره کردم اونا رو بازیابی و در نامه وارد کنم (مثلا اطلاعات فلان کاربری که الان وارد شده به وسیله کد نویسی)

asefy2008
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388, 20:26 عصر
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=64328&highlight=%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9% 84+%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%BE

morteza_1234m
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388, 21:06 عصر
دوست عزیز این تاپیک رو دیده بودم ولی پطالبی در مورد reportviewer می خوام
چون هیچی تو سایت ازش ندیدم

morteza_1234m
سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 21:00 عصر
دوستان من اطلاعات شخص رو در دیتابیسم وارد می کنم و شماره نامه رو توسط کلاس و یک متغیر سراسری ذخیره می کنم سپس از فرم ورود اطلاعات شخص به فرم ساخت نامه میام و حالا باید در فرم Load یک کدی رو اجرا کنه که تکسهایی که در گزارشم که ساختم موجوده اطلاعات رو از دستور Select که در فرم load هست بگیره
دو تا سئوال
1- من دو تا گزارش ساختم می خام که به وسیله کد نویسی که کردم یکی از این دو گزارش رو برای report viewer انتخاب کنم
2- چگونه می توانم که اطلاعات دریافتی select رو درون یکسهای موجود در گزارشم بریزم
مثل کد زیر

dataset ds=new dataset();
da.fill(ds,"test");
text1.text=ds.tables[0].rows[0][1].value;

NewFoxStudent
سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 21:45 عصر
برای ریپورت ویوئر رو نمیدونم ولی تو کریستال ریپورت
شما یه گزارش با فیلد های مشخص میسازی
بعد در هر بار اجرای فرم گزارش رو خالی میکنی یعنی اطلاعاتی که قبلا بوده پاک میکنی
و در آخر همون فیلدهای موجود تو گزارش رو از بانک سلکت میکنی دقیقا با همون نامها
و توی یک دیتاست میریزی و به عنوان دیتاسورس به گزارشت میفرستی
حالا گزارشت با داده های جدید نمایش داده میشه

morteza_1234m
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1388, 00:58 صبح
دوستان یک نمونه گذاشتم
اول از همه اگه دقت کنید میخام که وقتی من دکمه ثبت که در فرم کارمندان می زنم از soulation گزارش یکReport1 انتخاب بشه و اطلاعاتی که الان ثبت کردم در فیلدهای نامه ای که REport1 نام داره جایگذاری بشه دوستان باید چه کارش کنم

morteza_1234m
پنج شنبه 07 خرداد 1388, 21:23 عصر
یکی از دوستانم میگفت به روش زیر میشه ولی کامل یادش نمیومد
وقتی بانک رو به تب dataSource اضافه می کرد روی DATASET... راست کلیک می کرد و گزینه Edit dataset .... را می زد و در آنجا یک ًعثقغ می ساخت و برای کوری یک شرط مگذاشت به صورت زیر Where id=@R بعدش یادش نمیومد که چکار میکرد که به تکس باکس های داخل رپورت ارتباط پیدا می کرد
شما دوستان نمیدونید من تا یکشنبه بیشتر وقت ندارم باید یکشنبه تحویل بدم پروژم رو