PDA

View Full Version : خبر: درگذشت بنیانگزار کپی رایت

Felony
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388, 23:01 عصر
http://media.farsnews.com/Media/8802/Images/jpg/A0668/A0668928.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، باربارا رينگر تنها زني بود كه به حمايت از حق مؤلف پرداخت و سال‌هاي زيادي را صرف تدوين قوانين و حمايت و اجرايي شدن قانون كپي‌رايت در جهان كرد.
او معتقد بود كه نويسندگان، مترجمان، ترانه‌سراها و ... بايد تحت حمايت اين قانون قرار بگيرند تا امنيت شغلي داشته باشند.
رينگر سال‌هاي زيادي را وقف برنامه‌ريزي و اجراي اين قانون با فعاليت رو به رشد اينترنت در جهان كرد و نتايج جالب توجهي در اين زمينه به دست آورد.
او در سال 1975 در مراسمي كه در با عنوان «انقلاب در عرصه تكنولوژي» برگزار شد، در سخنراني خود پيرامون قانون كپي‌رايت، حق مؤلف و سرقت‌هاي ادبي مباحثي را مطرح كرد و هشدار داد كه قانوني شدن و اجراي قانون كپي‌رايت در نهايت به نفع نويسنده مولف و حفظ امنيت شغلي و حرفه‌ايي او محسوب مي‌شود.
باربارا رينگر در سال 1325 در امريكا متولد شد و در دانشگاه جورج واشنگتون تحصيل كرد و سپس به عنوان يكي از معدود دانشجويان دانشگاه كلمبيا در اين داشنگاه مشغول به تحصيل شد.
باربارا رينگر بر اثر كهولت سن در آستانه 83 سالگي در آپارتمان شخصي خود در لاس‌وگاس درگذشت.

لینک منبع (http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8802150501)

xxxxx_xxxxx
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388, 23:34 عصر
ماشاا... هزار ماشاا... يك ايرانيه و يك copy/paste (دوست عزيز منظورم شما نيست.)
تاريخ تولد ايشون جالب بود (1325). يك سرچ زديم ديديم نه بابا مثل اين كه واقعاً ايشون تو اين سال متولد شدن. يك سرچ هم انگليسي زديم فهميديم نه بابا ايشون تو سال 1925 متولد شدن و اين اشتباه يك ايراني بوده كه تايپ كرده 1325 و بعد هم كوران كپي پيست ها شروع شده.
خداييش هيچ كسي هم متن رو يك بار نميخونه و همينطوري تو سايتش ثبت ميكنه.
منظور: كليه خبرگزاري هاي ايران

Felony
سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 00:14 صبح
:قهقهه:خوب شد منبع خبر رو ذکر کردم وگرنه گفته ی شما گریبانگیر من هم میشد :قهقهه:

Parham.D
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1388, 16:40 عصر
به هر حال خدا رحمتش کنه.

ŋµxXle
شنبه 02 خرداد 1388, 21:06 عصر
فکر کنم از دست همین ایرانی جماعت آخرش دق کرد و مرد.
راحت شد.

bahram17set
یک شنبه 03 خرداد 1388, 10:27 صبح
با سلام
من زیاد نمی‌تونم در این وب‌سایت فعال باشم ولی این پست رو دیدم گفتم به کسانی که در این مورد اطلاعی ندارم بگم که :
تاسیس قانون کپی رایت یکی از خیانت‌های بشر به نسل خودش هست.

اگه متعجب شدید دلیلش اینه که با جنبش اوپن سورس آشنا نیستید.

اگه علاقه‌مند شدید که برای چی ؟!!!!

این لینک رو ببینید :
http://geocities.com/hm71258/gnu_articles.zip

به خاطر طولانی بودن مطلب توصیه می‌کنم خودتون دانلود و استفاده کنید.

موفق باشید.

Parham.D
دوشنبه 04 خرداد 1388, 11:26 صبح
مطالب را خواندم. خیلی خوب بود و چیزهای جدید یاد گرفتم.

اما باید سخنان موافق کپی رایت را هم شنید. حتما آنها هم حرفهای برای گفتن دارند. قبول دارم کپی رایت ایراد زیاد دارد، ولی خیانت بشر به خودش نیست. قانون هم همینطور هست. در قانونمند ترین کشور هم که نگاه کنید، قوانین ضعف دارد،اما این دلیل نمی‏شود که قانون را حذف کنیم. برای کپی رایت هم همینطور است. می‏پذیرم که کپی رایت باید اصلاح شود ولی حذف نه. فعلا زیبایی اوپن سورس برای این هست که کپی رایت وجود دارد.

bahram17set
دوشنبه 04 خرداد 1388, 12:05 عصر
فکر نمی‌کنید تا حالا فقط دارید سخنان کسانی که در مورد قانون کپی‌رایت صحبت می‌کنند رو می‌شنوید ؟!‌

وقتش نیست که یه کمی هم سخنان مخالف (GNU) رو بشنوید ؟!

به هر حال قانون کپی‌رایت بیشتر برای ناشران خوبه نه برای مولفان !!

در ضمن من در مورد کل قانون (!!) حرف نزدم !