ورود

View Full Version : سوال: تبدیل فایل های تایپ شده در مایکرو سافت ورد به pdf توسط دلفی

اصغر (پآچ)
سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 15:50 عصر
سلام دوستان

من توی یه برنامه اتوماسیون اداری دیدم که بعد از تایپ نامه و تایید اون توسط مدیر سازمان با کلیک روی دکمه "ثبت" به اون نامه شماره میداد و تاریخ روز جاری رو روی نامه میزد و سپس فایل تایپ شده رو بصورت PDF توی بانک ذخیره می کرد.

چطوری میشه این تبدیل رو انجام داد؟

اگه ما نرم افزاری مثل PDF Creator که یه چاپگر مجازی به سیستم اضافه می کنه روی سیستم نصب کنیم امکان داره سند تایپ شده در ورد رو طوری به چاپگر بفرستیم که رابط گرافیکی چاپ در ورد ظاهر نشه و مستقیما چاپ بشه! (مثل چیزی توی کامپوننت DelphiTwain که می تونیم بدون نمایش رابط گرافیکی کاربر یه سند رو اسکن کرده و توی برنامه خودمون نشون بدیم).

اگه کمکم کنید ممنون میشم

موفق و موید باشید

اصغر (پآچ)
سه شنبه 05 خرداد 1388, 00:06 صبح
سلام

کسی کدی نداره که بتونیم فایل ورد رو بطور مستقیم به چاپگر ارسال کنیم بدون دخالت کاربر؟

موفق و موید باشید

سعید صابری
چهارشنبه 06 خرداد 1388, 19:59 عصر
سلام

کسی کدی نداره که بتونیم فایل ورد رو بطور مستقیم به چاپگر ارسال کنیم بدون دخالت کاربر؟

موفق و موید باشید

اگه مي خواي يك فايل ورد چاپ كني به اين كد مي توني اول فايل باز مي كنه و بعد چاپ مي كنه و خودش هم مي بنده

ShellExecute(0,'PRINT','c:\t.doc','Print','',0)

اصغر (پآچ)
یک شنبه 10 خرداد 1388, 12:34 عصر
سلام دوست من

من میخوام فایل رو توسط یکی از این نرم افزارهای تبدیل کننده به PDF که چاپگر مجازی ایجاد میکنن چاپ کنم!

این کدی که شما زحمت کشیدی نوشتی فایل رو به چاپگر پیش فرض ارسال میکنه من میخوام خودم چاپگرش رو انتخاب کنم تو این زمینه کدی داری؟

موفق و موید باشید

سعید صابری
یک شنبه 10 خرداد 1388, 20:19 عصر
1- ميتوني خودتون چاپگر پيش فرض تغيير بديد و يا مي تونيد به يك پرينتر خاص بفرستيد.
Printer.PrinterIndex:=x براي تغيير پرينتر
2- اون برنامه را به وسيله دلفي اجرا كنين و به وسيله دلفي كنترلش كنيد فكر كنم اين راه بهتر باشه
من اطلاعاتي در مورد اين روش ندارم ولي زياد ديدم كه برنامه اي توسط برنامه ديگر اجرا بشه و توسط اون برنامه كنترل بشه

as13851365
دوشنبه 11 خرداد 1388, 15:42 عصر
در فست ریپورت کامپوننتهایی برای تبدیل به pdf و ... وجود داره تا حالا ازشون استفاده نکردم و چیزه زیادی در این باره نمی دونم ولی فکر کنم با این کار بتونی کارت رو راه بندازی