PDA

View Full Version : سوال: مشکل در Windows 2003-RRAS-

lifetime2
سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 19:12 عصر
سلام دوستان
متاسفانه به مشکلی برخوردم و از شما بزرگان تقاضای راهنمایی دارم

هدف share کردن کانکشن اینترنت است

1- ما یک مودم ADSL با قابلیت 2 خروجی همزمان داریم که الان فقط از پورت LAN اش استفاده می کنیم و پورت USB خالی است.
2-هنگام نصب سرویس NAT هنگامی NAT می پرسد کانکشن اینترنت و در مرحله بعد کانکشن LAN رو مشخص کنید در این حالت (یعنی هنگامی که مودم با پورت LAN وصل است) فقط یک مرحله وجود دارد و مرحله دوم که باید کانشکن public رو مشخص کنیم وجود ندارد)

حال
بنده مودم را از طریق USB وصل کردم به اینترنت و سوکت LAN رو غیر فعال کردم :
اینبار هنگام راه اندازی NAT مراحل درست می شود و در مرحله اول کانکشن اینترنت (یعنی USB) رو مشخص می کنم و در مرحله بعد کانکشن عمومی یعنی کارت شبکه مان را و سرویس راه اندازی می شود)

اما
وقتی به اینترنت کانکت می شوم دیگر Send و Recive وجود ندارد و Page ای باز نمی شود و تا سرویس Nat رو Diable می کنم این مشکل حل می شود و Page باز می شود. در هر دو حالت فوق کلاینت ها internet ندارد و page ای باز نمی کنند...

در ضمن از DHCP استفاده میکنم

ممنون میشم دوستان کمک کنند

lifetime2
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1388, 17:29 عصر
کسی از دوستان نمیتونه کمکم کنه ؟:ناراحت:

cybercoder
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1388, 10:56 صبح
خواستی ip valid+user pass رو send کن config رو نگاه کنم

ICT Man
یک شنبه 03 خرداد 1388, 15:59 عصر
دقیقا نمیدونم مشکلت چیه ولی اگه قصد داری با استفاده از مودم همزمان 2 کاربر به اینترنت وصل بشن باید مودمتو رو pppoe تنظیم کنی
من یه مودم با 4 پورت خروجی دارم که همزمان با این روش 4 نفر به اینترنت دسترسی دارند ولی سرعت بین هر 4 نفر تقسیم می شه

cybercoder
یک شنبه 03 خرداد 1388, 16:59 عصر
کاربر به اینترنت وصل بشن باید مودمتو رو pppoe تنظیم کنی
من یه مودم با 4 پورت خروجی دارم که همزمان با این روش 4 نفر به اینترنت دسترسی دارند ولی سرعت بین هر 4 نفر تقسیم می شه

PPPOE مخفف Point to Point Protcol Over Erhernet و یک پروتکل برای اتصاله!!!!! یک روتر می تونه در حالت های مختلفی کار کنه مثلا به عنوان مثال ساده شما می تونید روتر رو به عنوان Bridge استفاده کنید ولی NAT رو هم داشته باشید.

ICT Man
یک شنبه 03 خرداد 1388, 17:11 عصر
منظورت با استفاده از ویندوز سرور و برنامه های اکانته
ویندوز من ویستاست وقتی روی bridge تنظیم میکنم فقط 1 نفر میتونه به اینترنت وصل شه و وقتی dc کرد یکی دیگه
اتصال همزمان نیست
در مورد nat هم چیزی نمیدونم خوشحال میشم بگید چی هست...
ممنون