ورود

View Full Version : سوال: اشکال در Query Notification با Sdac

Mahyaa
سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 19:36 عصر
برای فعال کردن QueryNotification روی یک DataSet ، یک شیء MSChangeNotification از مجموعه SDac رو به یک MSQuery متصل کردم و در Options مقدار ReflectChangeNotify رو True کردم. MsQuery شامل یک کوئری ساده هست که مطمئن هستم شروط لازم برای Query Notification رو داره.

اما با Active کردن Query یک Exception رخ میده :

Multiple-step OLE DB operation generated errors. Check each OLE DB status value, if available. No work was done.

یک مثال در دموهای SDac بود که اجراش کردم و دقیقا همین ارور رو داد. آیا باید تنظیم خاصی در Server انجام بدم ؟ مشکل از چی میتونه باشه ؟

Delphi 7
SDac 4.35 Professional Edition
Sql Server 2005

vcldeveloper
سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 20:09 عصر
نه، Demo موجود باید بدون نیاز به تنظیم خاصی در SQL Server 2005 کار کنه. نوع Provider انتخاب شده را بررسی کنید؛ Native Client یکسری محدودیت هایی داره.

ممکن هم هست باگ در نسخه SDAC مربوطه باشه، مثلا در لینک زیر، کاربری همین خطا را برای کار دیگه ایی دریافت می کرد، نهایتا به این نتیجه رسیدند که این یک باگ هست، و برطرفش کردند:
http://devart.com/forums/viewtopic.php?p=36818

شاید با آپدیت نسخه SDACتان، این مشکل به خودی خود برطرف شود. تا جایی که یادم هست، آخرین نسخه آن 4.7 هست، و نسخه شما تا حدود زیادی قدیمی محسوب میشه.

اگر با تغییر مقدار Provider یا بروزرسانی کامپوننت مشکل برطرف نشد، بهتر هست که این موضوع را در فوروم Devart مطرح کنید. معمولا توسعه دهندگان SDAC آنجا به سوالات و اشکالات مطرح شده جواب می دهند.

Mahyaa
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1388, 09:47 صبح
نوع Provider رو عوض کردم به Auto و مشکل حل شد : )

ممنون